This information is also available in English.

Ebad & Partners

Ebad & Partners står för proffsighet, mer tid och personligare relationer. Vi säljer inte objekt, vi hjälper människor att hitta hem. Det är stor skillnad.

Vi ser hela staden som vår arbetsplats och har sedan 2017 förmedlat villor, bostadsrätter, fritidshus i Göteborg med omnejd. Och vår ambition är att alltid ge varje bostad mer tid och omtanke. Hela vägen. För att det känns schysst och för att vi vet att det gör skillnad för alla parter. Hos oss blir du aldrig en i mängden.

Eftersom nöjda kunder är en väldigt viktig grundsten i vår verksamhet är våra mäklare alltid närvarande och arbetar prestigelöst för att kunna erbjuda mer än en sedvanlig mäkleritjänst. Genom tilltro och stor respekt för dig som kund, läggs stor vikt vid varje försäljning. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Vår ambition är att skapa en relation som gör att du vill vända dig till oss igenom livets olika boendeformer - från första lägenheten centralt till den typiska familjevillan och kanske tillbaka in till stan. Arbetar vi under denna devis vet vi att vi erhåller ditt förtroende – ett förtroende som innebär att du, liksom många andra, återkommer till oss varje gång du ska byta bostad.

Häng med oss på Instagram