This information is also available in English.

team

Nikki är hela kontorets go-to-person, det är hon som får våra processer att flyta på smidigt för både mäklare och kund. Hennes positiva energi, självklara sätt att ha koll på varje detalj och en förmåga att se lösningen i varje problem gör henne till den perfekta Kontorsansvarig.

Roy WinqvistFastighetsmäklare I Jur.kand 072-394 78 24Skicka e-post Läs mer om Roy

Roy har drygt 20 års erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen och har arbetat som mäklare, kontorschef och jurist. Rutinen har gjort honom till en trygg part att ha med sig in i livets kanske viktigaste affär. Hans förhandlingsbenägenhet visar sig direkt på kontot. Roy kännetecknas som god lyssnare och aldrig lämnar något åt slumpen. Frukten av hans mångåriga yrkesutövande och stora kontaktnät har gett honom många nöjda och återkommande kunder genom åren.

Roy innehar både en juris kandidatexamen från Lunds Universitet och en fastighetsmäklarexamen från Gävle Högskola.

Johanna StenbäckMÄKLARKOORDINATOR 031 - 711 00 10Skicka e-post Läs mer om Johanna

Med flera års erfarenhet inom service brinner Johanna för att hjälpa både kunder och kollegor med högklassig service i stort som smått. Hon vill gärna ge det där lilla extra. Hennes stora passion i livet är design och styling. Ser möjligheter i det mesta och älskar utmaningar. Hon är kreativ, glad och vill gärna bidra till en positiv och härlig energi på kontoret.

YAR KHADERKUNDVÅRD | TRAINEE 031 - 711 00 10Skicka e-post Läs mer om Yar

Yar kommer senast från Europas sydligaste stat, Malta. Under sina fem år på ön har han haft förmånen att förmedla några av Maltas vackraste och mest exklusiva hem. Med flera års erfarenhet och fina utmärkelser i bagaget har Yar valt att vända hem till Göteborg och fortsätta sin framgångsrika karriär på Ebad & Partners. Yar växer och frodas av att hjälpa människor att uppfylla deras bostadsdrömmar i en betryggande och skräddarsydd process. Att leverera en minnesvärd upplevelse genom hela köp- och säljprocessen är hans utmaning och passion för yrket. Så här svarade Yar när vi frågar vad han tycker är allra roligast på jobbet: ”Att överträffa kundens förväntningar och skapa bostadsaffärer med kvalité. Först då vet jag att jag har lyckats i min roll!”

RACHELL KAIROUZMARKNADSSTRATEG 031 - 711 00 10Skicka e-post Läs mer om Rachell

Rachell är med sin bakgrund inom bland annat PR och marknadsfrågor en stor tillgång för Ebad & Partners. Hennes stora intresse för sociala medier i kombination med hennes kreativa sida är vad som skapar vår visuellt attraktiva Instagram, följ oss där för att få reda på vad som händer på vårt kontor i Göteborg.

Mattia AguiariUTLANDSKOORDINATOR 031 - 711 00 10Skicka e-post Läs mer om Mattia

Mattia är utbildad Civilingenjör och har ett stort intresse inom arkitektur och designhistoria. Han har arbetat många år som marknadskonsult framförallt inom varumärkesprofilering och har en unik fingertoppskänsla när det kommer till detaljer. Mattia är född och uppväxt i Italien. Är du intresserad av att investera i ett boende utanför Sverige hjälper han dig att hitta ditt drömboende tack vare vårt goda samarbete med etablerade och seriösa mäklare runt om i världen.

Pedram Ebad
grundare | civ.ek
070-967 84 98
Skicka e-post
Läs mer om Pedram

Pedram påbörjade sin karriär inom mäklarbranschen 2008 och har arbetat för två av landets större mäklarbyråer. Pedrams stora drivkrafter är att skapa långsiktiga relationer och trygghet. Med många lyckade försäljningar i ryggen bestämde han sig 2017 att grunda Ebad & Partners med fokus på att erbjuda mer än en sedvanlig mäklartjänst. Alltför många mäklare ser mäkleritjänsten som en massproducerad tjänst. "Så är det inte, utan varje försäljning är unik och ska skräddarsys utifrån varje enskilt hem och dess ägare." 2016 var han en av landets mest rekommenderade mäklare men arbetar numera främst med att utveckla företaget, stötta medarbetarna och se till att de har marknadens bästa kunderbjudande med personal som matchar Ebad & Partners filosofi.

Pedram innehar både en civilekonomexamen från Handelshögskolan och en mäklarexamen.

Kontakta oss