This information is also available in English.

Team

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 Skicka e-post Läs mer om Pedram

Pedram påbörjade sin karriär inom mäklarbranschen 2008 och har arbetat för två av landets större mäklarbyråer. Pedrams stora drivkrafter är att skapa långsiktiga relationer och trygghet. Med många lyckade försäljningar i ryggen bestämde han sig 2017 att grunda Ebad & Partners med fokus på att erbjuda mer än en sedvanlig mäklartjänst. Alltför många mäklare ser mäkleritjänsten som en massproducerad tjänst. "Så är det inte, utan varje försäljning är unik och ska skräddarsys utifrån varje enskilt hem och dess ägare." 2016 var han en av landets mest rekommenderade mäklare men arbetar numera främst med att utveckla företaget, stötta medarbetarna och se till att de har marknadens bästa kunderbjudande med personal som matchar Ebad & Partners filosofi.

Roy Winqvist Fastighetsmäklare, Jur. Kand 072-394 78 24 Skicka e-post Läs mer om Roy

Roy har drygt 20 års erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen och har arbetat som mäklare, kontorschef och jurist. Rutinen har gjort honom till en trygg part att ha med sig in i livets kanske viktigaste affär. Hans förhandlingsbenägenhet visar sig direkt på kontot. Roy kännetecknas som god lyssnare och aldrig lämnar något åt slumpen. Frukten av hans mångåriga yrkesutövande och stora kontaktnät har gett honom många nöjda och återkommande kunder genom åren.

Roy innehar både en juris kandidatexamen från Lunds Universitet och en fastighetsmäklarexamen från Gävle Högskola.

Mattia Aguiari Utlandskoordinator 031 - 711 00 10 Skicka e-post Läs mer om Mattia

Mattia är utbildad Civilingenjör och har ett stort intresse inom arkitektur och designhistoria. Han har arbetat många år som marknadskonsult framförallt inom varumärkesprofilering och har en unik fingertoppskänsla när det kommer till detaljer. Mattia är född och uppväxt i Italien. Är du intresserad av att investera i ett boende utanför Sverige hjälper han dig att hitta ditt drömboende tack vare vårt goda samarbete med etablerade och seriösa mäklare runt om i världen.

Nikki Ebad Kontorsansvarig 070-776 70 79 Skicka e-post Läs mer om Nikki

Nikki är hela kontorets go-to-person, det är hon som får våra processer att flyta på smidigt för både mäklare och kund. Hennes positiva energi, självklara sätt att ha koll på varje detalj och en förmåga att se lösningen i varje problem gör henne till den perfekta Kontorsansvarig.

Kontakta oss