This information is also available in English.

team

Pedram Ebad
grundare | civ.ek
070-967 84 98
Skicka e-post
Läs mer om Pedram

Pedram påbörjade sin karriär inom mäklarbranschen 2008 och har arbetat för två av landets större mäklarbyråer. Pedrams stora drivkrafter är att skapa långsiktiga relationer och trygghet. Med många lyckade försäljningar i ryggen bestämde han sig 2017 att grunda Ebad & Partners med fokus på att erbjuda mer än en sedvanlig mäklartjänst. Alltför många mäklare ser mäkleritjänsten som en massproducerad tjänst. "Så är det inte, utan varje försäljning är unik och ska skräddarsys utifrån varje enskilt hem och dess ägare." 2016 var han en av landets mest rekommenderade mäklare men arbetar numera främst med att utveckla företaget, stötta medarbetarna och se till att de har marknadens bästa kunderbjudande med personal som matchar Ebad & Partners filosofi.

Pedram innehar både en civilekonomexamen från Handelshögskolan och en mäklarexamen.

Nikki är hela kontorets go-to-person, det är hon som får våra processer att flyta på smidigt för både mäklare och kund. Hennes positiva energi, självklara sätt att ha koll på varje detalj och en förmåga att se lösningen i varje problem gör henne till den perfekta Kontorsansvarig.

Roy WinqvistFastighetsmäklare I Jur.kand 072-394 78 24Skicka e-post Läs mer om Roy

Roy har drygt 20 års erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen och har arbetat som mäklare, kontorschef och jurist. Rutinen har gjort honom till en trygg part att ha med sig in i livets kanske viktigaste affär. Hans förhandlingsbenägenhet visar sig direkt på kontot. Roy kännetecknas som god lyssnare och aldrig lämnar något åt slumpen. Frukten av hans mångåriga yrkesutövande och stora kontaktnät har gett honom många nöjda och återkommande kunder genom åren.

Roy innehar både en juris kandidatexamen från Lunds Universitet och en fastighetsmäklarexamen från Gävle Högskola.

Johanna StenbäckMÄKLARKOORDINATOR 031 - 711 00 10Skicka e-post Läs mer om Johanna

Med flera års erfarenhet inom service brinner Johanna för att hjälpa både kunder och kollegor med högklassig service i stort som smått. Hon vill gärna ge det där lilla extra. Hennes stora passion i livet är design och styling. Ser möjligheter i det mesta och älskar utmaningar. Hon är kreativ, glad och vill gärna bidra till en positiv och härlig energi på kontoret.

RACHELL KAIROUZMARKNADSSTRATEG 031 - 711 00 10Skicka e-post Läs mer om Rachell

Rachell är med sin bakgrund inom bland annat PR och marknadsfrågor en stor tillgång för Ebad & Partners. Hennes stora intresse för sociala medier i kombination med hennes kreativa sida är vad som skapar vår visuellt attraktiva Instagram, följ oss där för att få reda på vad som händer på vårt kontor i Göteborg.

Kontakta oss