This information is also available in English.

Sälja

Att sälja sin bostad är en stor sak i både pengar och känslor. Därför tror vi på en process som får ta tid och där vi fokuserar på att lyfta fram det viktigaste. Ditt hem.

Nyaste nytt eller massor av patina. Mitt i smeten eller långt ut på landet. Oavsett ser vi alltid potentialen och lägger stor vikt vid en ärlig och trygg process. Från värdering och tidplan till visning, budgivning och det juridiska. Vårt team består av noga utvalda, handplockade, samarbetspartners. De är allra bäst i sin gren och de har vårt fulla förtroende. För oss har du en självklar plats, du känner ju din bostad bäst av alla.

Mer än 80 procent av våra försäljningar kommer från rekommendationer och följdaffärer från nöjda kunder. Därför anstränger vi oss till det yttersta i allt vi gör. Att köpa eller sälja en bostad ska kännas bra i magen. Hela vägen från första kontakt till nyckelbyte.

Funderar du på att sälja ditt boende eller har du andra frågor kring bostadsmarknaden? Boka en fri värdering och låt oss berätta mer om vårt arbetssätt.

Kontakta mig – jag går i säljtankar