Sälja

Det är mycket att tänka på när man ska sälja sin bostad. Då kan valet av mäklare vara helt avgörande för en lyckad försäljning.

När ni kontaktar oss för en konsultation tar vi fram en individuell marknadsföringsplan och gör en grundlig genomgång av marknaden, just då bostaden ska marknadsföras. Vi anser att varje litet val är avgörande, för att din bostad ska nå högsta möjliga slutpris samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Ebad & Partners ger dig alltid den kvalitet och det engagemang du har rätt att kräva. Vi anstränger oss lite mer än de stora mäklarfirmorna därför att vi vet att mer än 80 % av våra försäljningar kommer från rekommendationer och följdaffärer från nöjda kunder. Den extra ansträngningen är kort och gott grunden i allt vi gör! Vår ambition är att du alltid ska känna dig trygg – före, under och efter affären.

Funderar du på att sälja ditt boende eller har du andra frågor kring bostadsmarknaden? Boka en fri värdering och låt oss berätta om vårt arbetssätt.

Kontakta mig – jag går i säljtankar