Skogsbacken 5 B

Göteborg, Hisings Kärra
Alla bilder

Naturnära tomt med nyproducerad kvalitetshus från Myresjöhus!

Nu har du chansen att förvärva en tomt med en nyproducerad villa från husleverantören Myresjöhus. Tomten ligger naturnära på plan villatomt omgiven av vackert kulturlandskap. Där denna 2-plansvilla, Smart 150, från Myresjöhus planeras att uppföras. Huset erbjuder rymlig plats för en större barnfamilj och hämtar inspiration från funkisarkitekturen men, här har det anpassats med en fasad i klassisk-stil. Bostaden får ett helt annat och mer modernt intryck om du byter de spröjsade fönstren till stora panoramafönster. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppen harmoni på entréplanet. I köket finns plats för köksö. Det stora föräldrasovrummet finns på samma plan som sällskapsytorna. Du finner ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen. Huset planeras stå klart våren 2021. Myresjöhus tar ansvar från start till mål så du får tid ägna dig åt det roliga och angenäma. Som köpare har du möjlighet att påverka både interiöra och exteriöra materialval för att sätta personlig prägel på ditt nya boende. Kommunalt vatten och avlopp är idag draget till tomtgräns. Här har du nära till skog och natur, liksom mataffär, förskola och skola och för att inte glömma Bäckebols affärscentrum vilket gör det till ett mycket omtyckt område.

VISNING!
Varmt välkomna på tomtvisning den 17/5 kl. 12:00-13:00. När du erbjuds tillfälle att träffa oss på Ebad & Partners respektive Tommy Gillberg från Myresjöhus som har ett mycket gott samarbete med Nordea.

Vid köp av denna tomt förbinder ni er att bygga ett Myresjöhus. Det kommer att upprättas ett köpekontrakt på tomten (fastigheten) mellan köpare och säljare. Dessutom kommer ett entreprenadkontrakt vad gäller aktuellt hus att upprättas mellan köparen av tomten och husleverantören Myresjöhus. I nu redovisade pris ingår tomt, vidare en beräkning av anslutningsavgifter, färdigt hus och grovplanering av tomt men, för slutlig kostnad hänvisas till Myresjöhus. Husen är grundmålade. Carport / förråd finns som tillval. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad.

Varmt välkomna på visning!

Fakta

Antal rum
7 rok varav 5 sovrum
Boarea
150 kvm
Tomtareal
650 kvm

Byggnad m.m

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2021
Grundmur
Betongplatta med golvvärme
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Liggande träpanel
Takbeklädnad
Takpannor
Plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning
Vattenburet med frånluftsvärmepump
TV-Internetutbud
För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät. Centralen är försedd med fiberoptik och installeras som ett trådbundet stjärnnät. Du väljer själv i vilka rum (upp till tio stycken) som du vill ha TV, telefoni och internetuppkoppling.

Tomten

Tomtarea: 650 kvm

Omgivning

Allmänt
Hisings Kärra är en grön och expanderande stadsdel. Bostäderna här består nästan helt av bostadsrätter, radhus och villor. Stadsdelen är befolkningsmässigt en av de minsta i kommunen men till ytan en av de största. I Hisings Kärra bor du med närhet till Göteborg centrum men ändå lugnt och skönt.
Närservice
I Kärra centrum finns bland annat bank, post i ICA-butiken, bibliotek, högstadieskola, sim- och sporthall, restaturanger och livsmedelsbutik. Närhet till Bäckebol affärscentrum och IKEA.

I Hisings Kärra finns sex förskolor samt flertalet familjedaghem. Här finns även en förskola som drivs i Svenska Kyrkans regi. Det finns tre kommunala grundskolor där det även ingår fritidshem. Den kommersiella servicen i området är god med bankkontor, apotek, frisörer, konditorier, blomsteraffärer och dagligvarubutiker.
Kommunikation
Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Denna går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig in till innerstaden på ca 20 min.

Övrigt

För mer information se länk: https://www.myresjohus.se/vara-hus/smart-150/

Fakta

Antal rum
7 rok varav 5 sovrum
Boarea
150 kvm
Tomtareal
650 kvm

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Extra kontakt

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

Dokument | länkar

Planritning

anmäl intresse