Marbella- LA MORELIA

Alla bilder

Fantastisk bostad med hänförande utsikt och privat pool!

595 000 € 3 rok varav 2 sovrum 80 kvm
ÖVERSTA PLATSEN MED PANORAMISKA VISNINGAR
Denna fantastiska lägenhet har ett utmärkt läge på La Morelias svagt upphöjda sluttningar och erbjuder fantastisk utsikt över den anlagda Marbella och till Medelhavet. Platsen erbjuder enkel tillgång till alla önskade bekvämligheter, inklusive stormarknader, internationella skolor, restauranger och mer. Ändå är området lugnt och privat med blomstrande andalusiska omgivningar.

ÖPPEN-STRUKTUR OCH SKANDINAVISK DESIGN
Lägenheten består av två rymliga sovrum med inbyggda garderober och master sviten har direkt tillgång till en av två privata terrasser. Vardagsrummet är en öppen planlösning som utvidgar sig till köket med en centrumö för extra matlagningsutrymme, tillsammans med en sittgrupp. Detta tillsammans har helt fantastisk panoramautsikt över Marbella och Medelhavet tack vare glasdörrarna från golv till tak som leder ut till den stora huvudterrassen med en privat pool och chill-out-område. Lägenheten har massor av naturligt ljus som strömmar genom varje rum, vilket gör att hemmet känns ljus och luftigt.

Gemenskapen är väl underhållen och gated för maximal säkerhet. Det har frodiga trädgårdar och en stor gemensam pool som är noggrant placerad för bästa, öppna utsikt. Ett garage och förråd ingår.

Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse.


Beskrivning

Interiör

Fakta

Om bostaden

Begärt pris
595 000 €
Antal rum
3 rok varav 2 sovrum
Boarea
80 kvm

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
74 kvm

Avstånd

Shoppingcenter
100 m
Centrum
500 m
Flygplats
5 400 m
Golfbana
200 m
Hav
3 800 m
Supermarket
100 m
Strand
3 800 m
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse