Lerum-Gråbo

Alsjöliden 3B

Alla bilder

Unik tomt med dubbel sjöutsikt, färdigt bygglov och nedgrävd reningsverk i drift!

1 690 000 kr 1 196 kvm tomtarea
Förvandla din drömtomt till en oas med 2 fantastiska sjöutsikter! Med färdigt bygglov och ett effektivt nedgrävt reningsverk i drift, har du redan alla förutsättningar för att skapa ditt drömhem.Denna unika tomt har inte bara en, utan två imponerande sjöutsikter som kommer att ta ditt andetag ifrån dig varje dag. Oavsett om du vill njuta av en spektakulär solnedgång över den ena sjön eller vakna upp till en fridfull morgon vid den andra, kommer du alltid att ha naturens skönhet inom synhåll. Det bästa av allt är att du inte behöver vänta på att börja bygga ditt drömprojekt. Bygglovet är redan klart, vilket innebär att du kan påbörja konstruktionen av ditt drömhem omedelbart. Du kan utforma och skapa din egna vision och anpassa varje detalj för att passa din livsstil och önskemål. En annan imponerande egenskap hos denna tomt är det nedgrävda reningsverket som är i full drift. Det här betyder att du kan njuta av en miljövänlig och hållbar livsstil utan att kompromissa med bekvämligheten. Ditt avloppsvatten kommer att behandlas på plats och återanvändas på ett säkert sätt, vilket minskar din miljöpåverkan och ger dig en ren och hälsosam miljö att leva i.

Missa inte chansen att förvärva denna extraordinära tomt som erbjuder sjöutsikter i dubbel upplaga, ett färdigt bygglov och ett driftsäkert reningsverk. Skapa ditt drömhem och leva livet vid vattnet med stil och komfort. Med gångavstånd på bara ca. 550 meter till Länsväg 190, den välkända Göteborg-Nossebro-vägen, erbjuder det enkel tillgång till huvudvägen och ger dig smidig och bekväm resa till både Göteborg och Nossebro. Det innebär att du kan njuta av fördelarna med både det lantliga lugnet och den större stadsnärheten, vilket ger dig bägge världar på ett perfekt sätt. För dem som föredrar kollektivtrafik, ligger busshållplatsen Mjörn bara ca. 650 meter bort. Detta betyder att du kan lämna bilen hemma och istället använda det bekväma bussnätverket för att utforska området eller resa till närliggande städer. Att ha denna närhet till busshållplatsen ger dig flexibilitet och enkelhet när det kommer till dina dagliga resor.

Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom bygglovsritningar. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart!

Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: tommy.gillberg@trivselhus.se. Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!
Beskrivning

Interiör

Fakta

Om bostaden

Begärt pris
1 690 000 kr
Tomtareal
1 196 kvm
Fastighetsbeteckning
Hjällsnäs 12:86

Om fastigheten

Vatten och avlopp
Vatten saknas, avlopp i drift

Tomten

Tomtarea: 1 196 kvm
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse