Kungälv-Harestad

Östra Röd 275

Alla bilder

Lättbebyggd tomt med klart bygglov i ett lugnt och naturnära område!

832 kvm tomtarea
Drömmer du om att bygga nytt? Här finns möjligheten att förvärva en vacker skogstomt med gångavstånd till Nordre Älv, endast 2 mil till Göteborg. Här finner ni en lättskött, plan och lättbebyggd tomt om 832 kvm som inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på. Idag finns ett beviljat bygglov för ett 1½ planshus om 163 kvm samt ett stort dubbelgarage om 56 kvm. Detta kan du välja att gå vidare med eller ansöka om ett nytt bygglov för ett annat hus. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för el, fiber och grävning av detta till tomtgräns samt anläggande av en ny infartsväg.

Den plana och soliga tomten, omgivet av lummig natur ligger med bara några minuters gångavstånd till Nordre Älv där det kan finnas möjlighet till båtplats. Här bor ni naturskönt och rofyllt med närhet till såväl Kärna som Ytterby där det finns förskolor, skolor, affärer och annan service. Skolbussen trafikerar området och från Kärna går regelbundna bussar för smidig pendling till Göteborg (med snabba tåg via Ytterby). Närheten till Kornhalls färja ger också chansen till att snabbt och enkelt komma över älven förbi Säve och centrala Hisingen in till Göteborg på ca 20-25 minuter. Du kan också välja vägen till Ytterby-Kungälv och E6:an till Göteborg som tar ungefär lika lång tid.

Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom förättningskarta. Bygglov samt ritningar kan fås vid förfrågan. Om du gillar huset och tomtens läge går det bra att börja bygga relativt snabbt. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart!

Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: tommy.gillberg@trivselhus.se. Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!
Beskrivning

Interiör

Fakta

Om bostaden

Tomtareal
832 kvm
Fastighetsbeteckning
Harestads-Röd 2:51

Tomten

Tomtarea: 832 kvm
Driftkostnader
Dokument/länkar

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse