Kviberg

Lilla Regementsvägen 17

Alla bilder

Nyproducerad tvårummare i naturnära Kviberg!

2 450 000 kr 2 rok 51 kvm 5 255 kr/mån
I det eftertraktade grannskapet Logementet i Kviberg finner du denna nyproducerade tvåa med hög standard. Med den öppna planlösningen bjuder bostaden in till en social yta för vänner och familj att umgås. Svanenmärkt hem med vacker trestavsparkett i ek, grått klinkergolv i hallen och väggar klädda i vitt har lägenheten ytskikt av toppklass. Här kan du njuta av alla fördelar med nyproduktion, med smart förvaring och effektivt utnyttjande av utrymmen. Här kan du även njuta av en mysig balkong. I badrummet finner du helkaklade väggar och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket är modernt med påkostade tillval, utrustat med energisnåla vitvaror, diskmaskin, glaskeramikhäll och snålspolande blandare.

I detta grönskande grannskap kan du njuta av en grillplats, en mysig pergola och en boulebana. Varje hus är utrustat med cykelplatser, miljörum och garage, och för att göra det ännu enklare finns det även en cykelpool. Om du vill uppleva mer har Kviberg mycket att erbjuda, från skogar och naturområden till sportaktiviteter och ett blomstrande kulturliv. Här kan du bo bekvämt med närhet till allt du behöver – mataffärer, mysiga kvarterskrogar, apotek, systembolag och caféer. Och om du vill ta dig in till centrala Göteborg är det bara en kort cykeltur bort.

För mer info besök: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/kviberg/logementet
Beskrivning

Interiör

Brf/BF

Förening

Gemensamma utrymmen

I Logementet delar grannarna på såväl en gemensam grillplats, pergola och boulebana. Dessutom finns en smidig elcykelpool och möjlighet att använda en bilpool.

Parkering

Det kommer att finnas 40 platser i garage som kommer att förvaltas via delägarförvaltning.
Antal lägenheter
102 st
Antal lokaler
4 st
Org.nr
769637-5653
Fakta

Om bostaden

Begärt pris
2 450 000 kr
Antal rum
2 rok
Boarea
51 kvm
Våning
2, hiss finns
Avgift
5 255 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 12-1203

Om fastigheten

Föreningen äger marken?
Övrigt
Tillval "Paketet för en rostfri stil"
Rostfria vitvaror ger ditt kök ett modernt, avskalat intryck. I paketet ingår kyl, frys, integrerad diskmaskin samt uppgradering i ugn och häll. Det integrerade diskmaskinen är tystgående och smälter in i köket. Detta av ett värde om 34 900:-
Driftkostnader
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och är ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns härflera olika verksamheter, bland annat utbildningar, ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad. Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.

Närservice

I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum finns Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Kommunikation

Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 20 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 10 minuter.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse