Lindome |Kyrkängen

Mattias Väg 3E

Alla bilder

Genomgångstrea med radhuskänsla i populärt område!

3 rok 66 kvm 3 162 kr/mån
Genomgångstrea med radhuskänsla och en stor söderbalkong med många soltimmar. Här kan man njuta av de värmande strålarna och den fina utsikten över hustaken och trädtopparna. Invändigt hittar ni en välplanerad och luftig atmosfär med gott om ljusinsläpp. Bostaden har genomgående golvvärme och erbjuder ett trivsamt vardagsrum, två sovrum, ett välutrustat kök samt ett stilrent helkaklat badrum. Du parkerar enkelt bilen vid någon av föreningens parkeringsplatser samtidigt som du på knappa minuten når kommunala transporter. Bo i ett barnvänligt och lummigt område med gångavstånd till skolor, centrum och kommunikationer. Stabil förening med mycket god ekonomi. Låga avgifter.

Varmt välkommen trivas!
Beskrivning

Interiör

Vi välkomnas in i en ljus hall med plats för hatthylla och skoställ. Därtill ges utrymme för ytterligare förvaring i form av exempelvis skjutdörrsgarderob. Golvet består av en ekparkett som löper vidare in i bostaden. Tillsammans med de vitmålade väggarna är detta genomgående för större delen av bostaden.

Köket och vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning, vilket gör att ni kan mingla med gästerna medan middagen förbereds. Ljus kök som går i vitt med vita luckor, kontrasterar mot en svart bänkskiva i natursten samt svart kakel. Den maskinella utrustningen kommer från Bosch och består av keramikhäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Invid fönstren ryms ett matbord om fyra personer.

Stort och luftigt sällskapsrum som via stora fönsterpartier får ett fantastiskt ljusinsläpp. Här ryms en större soffgrupp med tillhörande möbler, skrivbord för hemmakontor samt ett matsalsbord om så önskas. Härifrån når man även hemmets stora balkong i söder. På balkongen får allt från stolar och bord till grill och kryddodlingar en given plats. Njut av de värmande strålarna och den fina utsikten över hustaken och trädtopparna. Balkongen är även utrustad med en markis ifall skugga skulle vara mer önskvärt.

De två sovrummen ligger bredvid varandra, båda med fönster som vetter in mot föreningens lugna och välskötta innergård (norrläge). Det ena sovrummet imponerar med fransk balkong och skjutdörrsgarderober. Båda sovrummen rymmer större säng med tillhörande möbler, garderob samt ett skrivbord eller en lekhörna.

Stort, helkaklat badrum som följer lägenhetens stilfulla formgivning i svart och vitt. Utrustningen består av wc, kommod, spegelskåp och dusch med glasdörrar. Dessutom har man en egen tvättdel med en tvättmaskin och torktumlare från Bosch.
Brf/BF

Förening

Parkering

Parkering finns precis utanför dörren. En parkeringsplats är garanterad och ingår i avgift, men den är inte ett måste om man inte har behovet för den.

Man kan ställa sig i kö till ytterligare parkeringsplats om man så önskar. Parkeringsplats kostar 250 kr/månad.
Antal lägenheter
8 st
Org.nr
769619-2215
Andelstal
11.43%
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rok
Boarea
66 kvm
Våning
2/2, hiss finns ej
Avgift
3 162 kr
Ingår i avgiften
inkl värme, och VA
Andel i föreningen
11.52%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
466 346 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 8

Om fastigheten

Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2009
Föreningen äger marken?
Fönster
3-glasfönster

Övriga utrymmen

Förråd finns i separat byggnad på gården.
Driftkostnader
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Lindome ligger i Mölndals kommun och är beläget precis vid kommungränsen till Kungsbacka. Här bor du bara en kort bilresa från både Göteborg och Kungsbacka, samtidigt som du har närhet till sjöar och många härliga naturområden.
Det som lockar Lindome är just lugnet och det skogsnära läget. Här är det aldrig långt bort till mysiga slingor i skogen, en runda på golfbanan eller en tur till Norra och Södra Barnsjön. Här stormtrivs barnfamiljerna! I området finns flera förskolor, närmast är Sinntorps förskola på Konditorivägen. Närmaste skolan är Sinntorpsskolan F-9 men i närområdet finns även Skånhällaskolan år F-6, Valåsskolan år F-3 och Almåsskolan år 4-9. På Almåsskolan finns även musik- samt sportinriktning.
I bl.a. Bunketorp som ligger i anslutning till Lindome Golfbana hittar du motionsslingor, rid- och skidspår och vacker natur. Om man känner sig vandringssugen kan man ansluta sig till den 37 mil långa Bohusleden som går från Lindome i söder till Strömstad i norr. Vid Barnsjöarna badar man gärna! Här finns en barnvänlig strand med bryggor, hopptorn och bollplan vid Södra Barnsjön. Även Lindome Centrumpark finns för vardagsrekreation där man kan fiska och grilla längs Lindomeån.

Närservice

Lindome Centrum har allt man kan behöva i sitt närområde, med bl.a. apotek, gym, vårdcentral samt mataffär.
Närheten till Mölndals centrum, Göteborgs centrum och Kungsmässan i Kungsbacka gör Lindome till en strategisk utgångspunkt för valbar shopping.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats når du Lindome station på endast fem minuter. Härifrån finns smidiga kommunikationer med pendeltåget mellan Mölndal/Göteborg och Kungsbacka. För den som hellre tar bilen ligger motorvägen E6 endast några minuter bort.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse