Centrala Hisingen

Vallfrögatan 14

Alla bilder

Nyproducerad tvåa med 3 meters takhöjd och påkostade materialval!

1 695 000 kr 2 rok 32.5/3 kvm 2 364 kr/mån
Bli den första att flytta in i detta nyproducerade tvåa med en generös takhöjd på hela 3 meter i hjärtat av Hisingen. Suveränt planerad, fin rymd med genomgående högkvalitativa materialval och utrustning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten känns social och lättmöblerad. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samtidigt som rummet blir ljust och trevligt tack vare stora fönster. Fint fullt utrustad kök från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens. Sovrummet ligger i avskilt läge med plats för en större säng och sängmöbler. Modernt helkaklat badrum med dusch, handfat och WC samt kombinerad tvättmaskin. Här bor du i en skön miljö med utmärkta kommunikationer. Göteborgs innerstad nås på under 15 minuter. Området är perfekt för dig som längtar efter både storstadslivet och närheten till naturen. Allt med småstadskänslan utanför dörren. På andra sidan Björlandavägen ligger uppskattade Bjurslätts Torg med god närservice.
Beskrivning

Interiör

Redan i hallen slås man av bostadens generösa takhöjd på ca 3 meter. Här erbjuds plats för avhängning, flertal garderober samt städskåp. Genomgående för bostaden är den fina vitpigmenterade ekparketten och den varma, ljusgråa väggkulören. Hallen inreds med förvaringsmöjligheter som utgörs av flertal garderober och har plats för ytterligare avhängning.

Stort badrum med helkaklade väggar i en vitgrå nyans. På golvet finner vi svart klinker. Dushhörna med svängbara glasdörrar, spegelskåp, handdukstork, WC och en kombinerad tvätt och torkmaskin. Behaglig belysning med dimbara spotlights i taket.

Från hallen kommer du till den stora sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samtidigt som rummet blir ljust och trevligt tack vare stora fönster. Kök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring, inte minst tack vare överskåpen. Inbyggnadsugn, inbyggd micro och induktionshäll. Vitt kakel som matchas av ljusgrått kakelfog. Diskamskin.

Generöst utformat sovrum med plats för en större säng och arbetshörna. Förvaringsmöjligheter i en garderob. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp.
Brf/BF

Förening

Brf Trettioett har 111 bostäder om 1-5 rok på cirka 33-115. Inflyttning startade under juni 2022 och pågår till mars 2023.
När du går in på innergården är det som att komma in i din alldeles egna oas. Här finns soliga sittplatser och mycket grönska. Oavsett om du bara vill sitta ner och läsa en stund eller om de minsta i familjen vill utforska lekplatsen. Detta blir en plats där du gärna stannar upp och pratar några minuter med grannarna innan du går in och fortsätter din dag.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelplatser på gård och i cykelrum på entré/källarplan. Det finns även barnvagnsrum.
Utvändiga förråd finns till samtliga lägenheter, förutom etagelägenheterna. De utvändiga förråden finns antingen på vinden eller i källaren. Etagelägenheterna har förråd i bostaden.

Parkering

Totalt finns det 37 parkeringsplatser varav 6 st är för laddningsplatser. Priserna är 1 000 kr/månad för en vanlig p-plats. Ytterligare avgift kommer att tas ut för platser med laddningsmöjlighet.
I samband med köp av lägenhet så anmäler du intresse för parkeringsplats. Detta fördelar vi sedan innan inflyttningen. Observera att det troligen inte kommer finnas parkeringsplatser så att det räcker till varje lägenhet.
Det kommer även finnas tillgång till bilpool i garaget.

Renoveringar

Nyproduktion.
Antal lägenheter
111 st
Org.nr
769637-5687
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Fakta

Om bostaden

Begärt pris
1 695 000 kr
Antal rum
2 rok
Boarea/biarea
32.5/3 kvm
Våning
1/6, hiss finns
Avgift
2 364 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme. Ett obligatoriskt tillägg om 139kr/mån och avser TV, telefoni & bredband.
Andel i föreningen
0.572%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 6-0901

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2022
Föreningen äger marken?
Ja
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster isoler
Driftkostnader
Vatten/avlopp
100 kr
Hushållsel
150 kr
Totalt
250 kr/mån

Detta är enbart riktvärden och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Dokument/länkar
Område

Allmänt

Tolered som tillhör Lundby och ligger på centrala Hisingen, är en fortsättning på Göteborgs centrum norr om Göta Älv, med mer än 43 000 invånare. Och det växer! Stadsdelen ligger på ungefär på samma avstånd från stadens mitt som Linné. Bebyggelsen består mestadels av fristående hus och radhus. Här finns allt man kan önska, man bor centralt, lugnt, samt nära natur och all tänkbar service.

Närservice

Närmsta mataffär ligger på Bjurslättstorg men även Kyrkbytorget erbjuder service. Backaplan men hela sitt utbud ligger nära men även Eriksbergs köpcentrum där det även finns pizzeria, blomsterbutik och systembolag, apotek mm. Runt Tolereds kyrka finns godisbutik, pizzeria och inte minst Mohlins Bageri - dessutom finns det flertalet restauranger i området som erbjuder allt från det Thailändska, Kinesiska samt Indiska köket.

Kommunikation

Med stombussen tar du dig in till centrala staden på under 15 minuter.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse