Torslanda

Kvarnkullevägen 12D

Alla bilder

Genomgångstvåa med radhuskänsla i centrala Torslanda!

2 rok 61 kvm 3 206 kr/mån
Tillfälle att förvärva denna genomgångstvåa i populära Brf Kvarnkullen centralt i Torslanda. Påtaglig radhuskänsla med egen ingång och soldränkt balkong i sydväst med grönskande utsikt. Stora fönsterpartier åt två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp i bostaden. Vardagsrummet har en halvöppen planlösning mot köket och har gott om utrymme för en soffa och tv-möbler. Bra sovrum med plats för större säng samt sängbord. I hallen finns en klädkammare och badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin. Här bor man centralt i Torslanda med gångavstånd till Torslanda Torg, busskommunikationer och skolor. Härifrån tar ni er enkelt med buss in till centrala Göteborg och med en kort bilfärd nås även färjorna som tar er ut till Öckerö. Lugnt och familjevänligt område med härliga grönytor, och bad och båtliv ligger inom cykelavstånd..

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Brf/BF

Förening

Brf Kvarnkullen äger fastigheten Torslanda 36:4. Föreningen består av 6st längor med två våningar. Lägenheterna på nedre plan har tillgång till en mindre trädgård och på övre plan har lägenheterna en balkong. Föreningen ligger i ett lugnt område med närheten till Torslanda Torg. En lekplats ligger inom gångavstånd. Föreningens lägenheter är fördelade enligt: 2 rok - 44 st 3 rok - 42 st

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga finns i separat byggnad mellan 4:an och 6:an. Samlingslokal i angränsande fastighet.

Parkering

I föreningen finns 47 garageplatser som kan hyras för ca 300 kr/mån och 36 parkeringsplatser som kan hyras för ca 100 kr/mån.

Renoveringar

2020 Byte till energisnål belysning i källare och garage
2020 Målning av hus- och garagegavlar
2019 - Byte av köksfönster på andra våningen.
2019 - Renovering av tak och fasad av tvättstugelokalen. 2015/16 - Nya glastak med belysning över entrédörrar på loftgångarna. Nya trappsteg i trapporna upp till loftgångarna, halkfria.
2009/10 - Tak byttes.
2009 - Renovering av loftgångar, trappor och balkonger. 2006/07 - Relining av stammar.
2006 - Fönster på andra plan renoverades.
2003 - Tvättstugan ombyggd.
1990-talet: Fasader byttes.
Antal lägenheter
86 st
Org.nr
757202-6388
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1 208 kr (betalas av Köpare)
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rok
Boarea
61 kvm
Våning
2/2, hiss finns ej
Avgift
3 206 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV och bredband.
Balkong/uteplats
Eftermiddag-/kvällssol på balkongen
Morgon-/förmiddagssol på loftgången
Andel i föreningen
1.04%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 0004

Om fastigheten

Byggnadstyp
2- plans flerfamiljshus
Byggnadsår
1963
Föreningen äger marken?
Ja
TV/Internet
Kabel-TV via Telenor, basutbud ingår i månadsavgiften. Fiber via Telenor (Bredband 10/10 ingår i månadsavgiften). Medlemmen kan välja en högre hastighet som bekostas av medlemmen själv.
Ventilation
Självdrag
Uppvärmning
Fjärrvärme

Renoveringar

2020-2021 Nya strömbrytare/vägguttag i hela lägenheten
2019 Nya elkablar dragna i hela lägenheten, med tillägg av jordningskabel
2019 Automatisk takbelysning i installerat i badrum
2019 Nytt handfat (med ny kran, avlopp och vattenrör), underskåp och överskåp i badrummet
2019 Markis över balkongen.
2018 Förberett för stående AC-enhet (där den varma luften leds ut genom ett rör via ett hål i väggen) i vardagsrummet.

Övriga utrymmen

I föreningen finns gemensam tvättstuga i separat byggnad mellan 4:an och 6:an. Samlingslokal finns även i angränsande fastighet.

Bilplats

I föreningen finns 47 garageplatser som kan hyras för ca 300 kr/mån och 36 parkeringsplatser som kan hyras för ca 100 kr/mån.
Driftkostnader
Försäkring
140 kr
Hushållsel
180 kr
Totalt
320 kr/mån
Personer i hushåll
3 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Välkommen till Torslanda, en kustnära stadsdel på sydvästra Hisingen med närhet till hav, natur och samhällsservice. Området erbjuder mestadels villor, radhus och bostadsrätter.
Då kommunikation från Torslanda till centrala Göteborg är smidig så är det ett stort flöde av nyinflyttade barnfamiljer. Detta gör att det erbjuds ett stort utbud av skolor och barnomsorg.

Torslandas kust erbjuder spektakulära naturupplevelser med badplatser i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Letar ni efter något mer privat så ges fina möjligheter längst kusten att bada från solvarma klippor. Trevliga vandringsleder hittar ni på många platser runt Torslanda. Sillviks naturreservat är ett stort område på 30 hektar. Naturområdet bjuder på naturupplevelser längst vidsträckta hällmarker på den en mil långa Lillebyrundan mellan Torslanda och Lilleby.

Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger Torslanda Golfklubb. En trevlig 18-hålsbana som ligger alldeles intill havet. Från Amhult tar ni er hit på 5 minuter med bil.
Ridskolor och diverse idrottsanläggningar finner ni också här.

Närservice

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Kommunikation

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse