Kyrkbyn

Eketrägatan 12C

Alla bilder

Stilfull gaveltrea med solig söderbalkong i fritt läge!

3 rok 75.5 kvm 4 473 kr/mån
Med ljust gavelläge finner ni denna moderna trea med solig balkong i fritt söderläge med utsikt över omgivningarna. Bostaden håller en hög standard och kännetecknas av stilrena materialval och genomgående ljusa ytskikt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett härligt utrymme för de sociala tillställningarna. Praktiskt och smart kök med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen, det långsmala fönstret ovan diskbänken ger härligt dagsljus. Utöver detta finns två välplanerade sovrum i separata delar av bostaden, helkaklat badrum med tvättavdelning samt förvaring i klädkammare.

Här bor man med perfekt läge på en lugn adress i ett attraktivt område med närhet till Eriksbergstorget och Norra Älvstrandens fina hamnstråk. Det är även kort gångavstånd till Eriksbergs köpcentrum med bra serviceutbud. Det finns goda kommunikationer med flera busslinjer och täta avgångar. Stombuss 16 stannar alldeles intill och tar ca 12 minuter in till centrum. På ca 5 min promenad ligger Volvo Lundby. Även Lindholmen ligger på bekvämt avstånd. I närområdet finns härlig natur och fina strövområden..
Beskrivning

Interiör

Från hallen får man en bra överblick över lägenheten som har en tilltalande planlösning. Plats finns för sittmöbel. Här finns både garderob och hatthylla som ger goda avhängningsmöjligheter (även teknikskåpet är placerat här). Behövs extra förvaring finner ni ett klädkammarre längre fram i hallen. Vita målade väggar samt genomgående ekparkett.

Vidare in i bostaden når du kök och vardagsrum, öppet men ändå något avskilt. Köket har optimala förvaringsutrymmen samt generösa arbetsytor. Vita släta skåpsluckor med beslag, bänkskiva med infälld diskho med långsmalt fönster ovan vilket ger fint naturligt ljus samt vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av inbyggd mikrovågsugn, häll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I direkt anslutning finns utrymme för stor matplats.

Avlångt vardagsrum som gör det enkelt att möblera med matplats, soffgrupp samt tv-möbel. Det stora fönsterpartiet gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut. Här är väggarna målade i vitt med en grå tapetserad fondvägg. Härifrån nås balkongen.

Hemmets inglasade balkong nås från vardagsrummet och har ett lugnt läge med många soltimmar från morgon till sen eftermiddag. Här finns god plats för utemöbler vilket är perfekt för en mysig frukost eller fika med nära och kära.

Till höger om hallen nås det största sovrummet. Plats finns för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Lugnt och rogivande läge ut över bostadsområdet. Goda förvaringsmöjligheter finns i en skjutdörrsgarderob med en spegeldörr.

Intill vardagsrummet finns bostadens andra sovrum. Detta rum fungerar perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte kontor för den som arbetar hemifrån.

Helkaklat badrum med svart klinkergolv samt stora liggande kakelplattor i vitt på väggarna. Här finns duschavdelning som skiljs av med glasväggar, wc, handfatskommod och badrumsskåp med spegeldörrar. För enkelhetens skull finns tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk samt två stora överskåp som löser förvaringen på ett snyggt och praktiskt sätt.

I hallen finns en stor klädkammare med hyllplan och klädstänger.
Brf/BF

Förening

Brf Kyrktornet består av av två byggnader i tre respektive åtta våningsplan innehållande 56 bostadslägenheter samt två komplementshus. Fastighetsbeteckning Göteborg, Kyrkbyn 89:8. Föreningens hus är placerade så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Fastigheterna färdigställdes 2017. Lägenheterna är från 1,5 till 4 rum och kök - alla med balkong. Här finns lägenheter både med markkontakt och milsvid utsikt över Hisingen och skärgården.

Gemensamma utrymmen

I källaren finns barnvagn- och rullstolsrum samt cykelförråd. Cykelparkering finns även på gemensamt gårdsområde. Gemensam gård med lekplats, gräsytor, parkbänkar och cykelparkering. Separat miljöhus.

Parkering

I garage har föreningen 27 st p-platser för bil 800 kr/månad och 4 platser för MC/moped 375 kr/månad.

Det finns även externa parkeringsplatser i området, för mer information se: https://www.wallenstam.se/sv/bostader/parkering/
https://www.p-bolaget.goteborg.se/p-tillstandhyra-parkering/
https://www.bostadsbolaget.se/vara-omraden/hisingen/kyrkbyn/

Renoveringar

Då husen är nya har inga renoveringar utförts.
Antal lägenheter
56 st
Org.nr
769626-9468
Andelstal
1.97%
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1 208 kr (betalas av Säljare)
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rok
Boarea
75.5 kvm
Våning
2/8, hiss finns
Avgift
4 473 kr
Ingår i avgiften
Ingår i avgiften: Värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni (ej samtalskostnad) Obligatoriska tillägg: 100,00 kr Data/TV tills vidare
Andel i föreningen
0.0197%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 31202

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2017
Föreningen äger marken?
Ja
TV/Internet
Huset är anslutet till fibernät för IP-telefoni, bredband (100/100) och TV via Telia. Basutbud av tv-kanaler ingår i avgiften samt den fasta uppkopplingsavgiften gällande IP telefoni. Router och digitalbox följer med bostaden. Föreningen har tecknat ett avtal med Telia för ett bättre tv utbud. Föreningen kommer betala halva den avgiften, andra halvan finansieras med 100 kr på avgiften/månad.
Ventilation
Mekanisk från och tilluft
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd på vindsvåningen Gemensam gård med lekplats, gräsytor, parkbänkar och cykelparkering. Det finns en hiss från garaget som ger en bra tillgänglighet till alla våningsplan.

Bilplats

I garage har föreningen 27 st p-platser för bil 800 kr/månad och 4 platser för MC/moped 375 kr/månad.

Det finns även externa parkeringsplatser i området, för mer information se: https://www.wallenstam.se/sv/bostader/parkering/
https://www.p-bolaget.goteborg.se/p-tillstandhyra-parkering/
https://www.bostadsbolaget.se/vara-omraden/hisingen/kyrkbyn/
Driftkostnader
Försäkring
120 kr
Vatten/avlopp
40 kr
Hushållsel
550 kr
Totalt
710 kr/mån
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Välkommen till populära Kyrkbyn! Här möts historia och framtid
i en skön harmoni. Området i stort präglas av expansion och framåtanda och här erbjuds ett stort utbud av skolor, kultur- och föreningsliv samt affärsverksamheter. Fina grönområden finns inom bekvämt avstånd, liksom den härliga kajpromenaden vid Eriksberg och Sannegården.

Närservice

Trevliga restauranger, caféer och butiker finns det gott om och till Eriksbergs köpcentrum är det gångavstånd. Inom nära håll ligger även Lundbybadet och Rambergsvallen, två fina motions- och idrotts- anläggningar.

Kommunikation

Kommunikationerna till och från området är mycket goda med flera busslinjer och täta avgångar. Med stombuss 16 tar det ca 12 minuter in till centrala Göteborg.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse