Torslanda

Kvarnkullevägen 2F

Alla bilder

Genomgångstrea med radhuskänsla i centrala Torslanda!

3 rok 77.5 kvm 4 028 kr/mån
Nu ges chansen att förvärva denna trerummare i populära Brf Kvarnkullen centralt i Torslanda. Här får du lite radhuskänsla med egen ingång till bostaden och mysig balkong i bästa sydvästläge med sol från lunchtid till nedgång. Rikligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck med fin utsikt från alla fönster. Optimalt planerad med luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen. Här väntar ett riktigt funkiskök med bevarade originaldetaljer samt matplats för ca 4-6 personer i delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Två stora sovrum, varav båda med plats för dubbelsäng med goda förvaringsmöjligheter. Dubbla badrum samt en klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett drömboende. Här bor man centralt i Torslanda med gångavstånd till Torslanda Torg, busskommunikationer och skolor. Härifrån tar ni er enkelt med buss in till centrala Göteborg och med en kort bilfärd nås även färjorna som tar er ut till Öckerö. Lugnt och familjevänligt område med härliga grönytor, och bad och båtliv ligger inom cykelavstånd.

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Brf/BF

Förening

Brf Kvarnkullen äger fastigheten Torslanda 36:4. Föreningen består av 6st längor med två våningar. Lägenheterna på nedre plan har tillgång till en mindre trädgård och på övre plan har lägenheterna en balkong. Föreningen ligger i ett lugnt område med närheten till Torslanda Torg. En lekplats ligger inom gångavstånd. Föreningens lägenheter är fördelade enligt: 2 rok - 44 st 3 rok - 42 st

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga finns i separat byggnad mellan 4:an och 6:an. Samlingslokal i angränsande fastighet.

Parkering

I föreningen finns 47 garageplatser som kan hyras för ca 300 kr/mån och 36 parkeringsplatser som kan hyras för ca 100 kr/mån.

Renoveringar

2020 Byte till energisnål belysning i källare och garage
2020 Målning av hus- och garagegavlar
2019 - Byte av köksfönster på andra våningen.
2019 - Renovering av tak och fasad av tvättstugelokalen. 2015/16 - Nya glastak med belysning över entrédörrar på loftgångarna. Nya trappsteg i trapporna upp till loftgångarna, halkfria.
2009/10 - Tak byttes.
2009 - Renovering av loftgångar, trappor och balkonger. 2006/07 - Relining av stammar.
2006 - Fönster på andra plan renoverades.
2003 - Tvättstugan ombyggd.
1990-talet: Fasader byttes.
Antal lägenheter
86 st
Org.nr
757202-6388
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1 208 kr (betalas av Köpare)
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rok
Boarea
77.5 kvm
Våning
2/2, hiss finns ej
Avgift
4 028 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV och bredband.
Andel i föreningen
1.2951%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 82

Om fastigheten

Byggnadstyp
2- plans flerfamiljshus
Byggnadsår
1963
Föreningen äger marken?
Ja
TV/Internet
Kabel-TV via Telenor, basutbud ingår i månadsavgiften. Fiber via Telenor (Bredband 10/10 ingår i månadsavgiften). Medlemmen kan välja en högre hastighet som bekostas av medlemmen själv.
Ventilation
Självdrag
Uppvärmning
Fjärrvärme

Övriga utrymmen

I föreningen finns gemensam tvättstuga i separat byggnad mellan 4:an och 6:an. Samlingslokal finns även i angränsande fastighet.

Bilplats

I föreningen finns 47 garageplatser som kan hyras för ca 300 kr/mån och 36 parkeringsplatser som kan hyras för ca 100 kr/mån.
Driftkostnader
Försäkring
150 kr
Hushållsel
200 kr
Totalt
350 kr/mån
Personer i hushåll
1 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Välkommen till Torslanda, en kustnära stadsdel på sydvästra Hisingen med närhet till hav, natur och samhällsservice. Området erbjuder mestadels villor, radhus och bostadsrätter.
Då kommunikation från Torslanda till centrala Göteborg är smidig så är det ett stort flöde av nyinflyttade barnfamiljer. Detta gör att det erbjuds ett stort utbud av skolor och barnomsorg.

Torslandas kust erbjuder spektakulära naturupplevelser med badplatser i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Letar ni efter något mer privat så ges fina möjligheter längst kusten att bada från solvarma klippor. Trevliga vandringsleder hittar ni på många platser runt Torslanda. Sillviks naturreservat är ett stort område på 30 hektar. Naturområdet bjuder på naturupplevelser längst vidsträckta hällmarker på den en mil långa Lillebyrundan mellan Torslanda och Lilleby.

Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger Torslanda Golfklubb. En trevlig 18-hålsbana som ligger alldeles intill havet. Från Amhult tar ni er hit på 5 minuter med bil.
Ridskolor och diverse idrottsanläggningar finner ni också här.

Närservice

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Kommunikation

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse