Torslanda

Solängsvägen 59

Alla bilder

Sällsynt tillfälle att förvärva en tvåa på attraktiva Solängsvägen!

2 rok 81.3 kvm 4 824 kr/mån
Sällsynt chans att förvärva en av de få tvåorna helt i markplan med uteplats mot ett vackert och lugnt skogsparti. En privat oas tack vare det insynsskyddade läget och grönskan runtom, här kan man njuta av solen från tidig eftermiddag till kvällen. Tilltalande planlösning med genomgående fint ljusinsläpp. Bostaden har ett stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord för den som önskar, ett praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor, sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum. Till bostaden tillhör även en garageplats. Här får du ett fantastiskt trevligt läge, nära kommunikationer och affärer men också längst in på gatan mot grönska och skogspartier. Det finns mängder med vackra promenadvägar i området, och bad och båtliv ligger inom cykelavstånd..

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Här kliver vi in i en praktisk hall med med gott om utrymme för hallmöbel. Ytterkläderna gömmer ni undan i den inredda klädkammaren. På golvet i hallen ligger melerade ljusgrå kakelplattor och väggarna är vitmålade. Inredningen i klädkammaren är både förvaring och plats för hängning utav ytterkläderna. På golvet ligger en heltäckningsmatta, allt för att fånga den rätta känslan.

Till höger når vi badrummet som är uppdelat i två avdelningar, med möjlighet att dela av med drapperi eller liknande. Badrummet är helkaklat med ljusgröna detaljer. I första delen av badrummet har ni ett dubbelhandfat med kommod undertill med stor spegel ovanför. Ni har även en toalett och ett högskåp till förvaring. I nästa avdelning, längre in i rummet, finns en stor dusch till vänster och tvättmaskin och torkskåp till höger.

Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp med tillhörande möblemang samt matsalsmöbel. Härifrån nås bostadens uteplats i västerläge. Här kan man njuta av de bästa timmarna i solen. Det finns gott om plats för loungemöbler, grill samt blomsterarrangemang.

I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens sovrum, ett riktigt trevligt sådant med gott om plats för dubbelsäng och även garderober. Fönstrena påminner om det naturnära läget och färgerna är idag i behagligt ljus beige färg.

Vidare in i lägenheten finns köket till höger med två öppningar ut till vardagsrummet. Köksluckorna går i vitt liksom kaklet ovan diskbänken. Fräscht och praktiskt, med ett par vitrinskåp och dubbla kyl- och fryskombinationer. Här finns också ugn i arbetshöjd, diskmaskin och mikrovågsugn. Rummets fönster vetter mot skogen, vilket ger en vacker utsikt. Tack vare de stora ytorna i rummet finns här plats till ett rejält köksbord och mysiga familjemiddagar.
Brf/BF

Förening

Brf Torslanda Bur 2 disponerar över 18 bostadslägenheter, 18 garageplatser samt 6 P-platser för gästparkering.
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen.
Fastigheten bebyggdes 2000 och marken ägs av föreningen.

Den sammanlagda lägenhetsytan är 1723kvm och fördelas enligt följande: 3st 78,2kvm 6st 81,3kvm 5st 93,4kvm 2st 125,5kvm 2st 141,2kvm.

Renoveringar

Eftersom huset är ca 20 år, är det inte mycket rena reparationer som behöver göras, det som gjorts är i första hand underhåll av tak, rengöring av avlopp samt målningsarbete på garagen. Föreningen har just bytt ut alla gamla garageportar mot nya med automatik samt beställt montering av laddboxar i varje garage, som skall ske under våren. Målning av huset är nästa större projekt.

Antal lägenheter
18 st
Org.nr
716445-1341
Andelstal
4.98%
Pantsättningsavgift
455 kr
Överlåtelseavgift
1 138 kr (betalas av Köpare)
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rok
Boarea
81.3 kvm
Våning
1/5, hiss finns
Avgift
4 824 kr
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och garageplats
Balkong/uteplats
Fin uteplats i västerläge mot skogen
Andel i föreningen
4.9772%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1003

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2001
Föreningen äger marken?
TV/Internet
Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i avgiften.
Fiber är indraget. Ägaren tecknar separat avtal med leverantör.
Fönster
3-glasfönster

Övriga utrymmen

Källarförråd till varje lägenhet finns i huset.

Bilplats

Varje lägenhet har ett garage i länga, som ingår i avgiften.
Driftkostnader
Hushållsel
500 kr
Totalt
500 kr/mån
Personer i hushåll
3 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Välkommen till Torslanda, en kustnära stadsdel på sydvästra Hisingen med närhet till hav, natur och samhällsservice. Området erbjuder mestadels villor, radhus och bostadsrätter.
Då kommunikation från Torslanda till centrala Göteborg är smidig så är det ett stort flöde av nyinflyttade barnfamiljer. Detta gör att det erbjuds ett stort utbud av skolor och barnomsorg.

Torslandas kust erbjuder spektakulära naturupplevelser med badplatser i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Letar ni efter något mer privat så ges fina möjligheter längst kusten att bada från solvarma klippor. Trevliga vandringsleder hittar ni på många platser runt Torslanda. Sillviks naturreservat är ett stort område på 30 hektar. Naturområdet bjuder på naturupplevelser längst vidsträckta hällmarker på den en mil långa Lillebyrundan mellan Torslanda och Lilleby.

Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger Torslanda Golfklubb. En trevlig 18-hålsbana som ligger alldeles intill havet. Från Amhult tar ni er hit på 5 minuter med bil.
Ridskolor och diverse idrottsanläggningar finner ni också här.

Närservice

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Kommunikation

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse