Tölö

Skördevägen 9

Alla bilder

Attraktiv 1,5-plans parhus i populära Tölö Villastad!

5 rok 126 kvm 6 127 kr/mån
Nu presenteras en sällsynt chans att förvärva ett fantastisk 1,5-plans parhus i bostadsrättsformat. Radhuskänslan är påtaglig och tack vare gavelläget är gräsytan större med plats för bollspel och studsmatta samt ett större förråd. Ett ljuvligt och väldisponerat boende med sociala ytor på entréplanet och en mer privat sovrumsavdelning samt förvaring på övre plan. Två härliga uteplatser på både fram- och baksida som gör att ni kan utnyttja solen hela dagarna. Två badrum finns varav det på entréplan är mycket påkostat och smakfullt renoverat. Genomgående ljust med öppna sällskapsytor som ger plats för stora middagsbjudningar, vardagsrummet har en trevlig braskamin som bidrar till såväl uppvärmning som mysfaktor. Vidare finns luft-luftvärmepump samt golvvärme vilket ger ett skönt inomhusklimat både den varma och kalla perioden på året. Parkerar gör ni bekvämt vid huset och det finns gästparkeringar i nära anslutning i området.

Här bor ni i en välbehållen förening i ett av Kungsbackas populäraste områden! I området finns två lekplatser med gungor och rutschkana, fotbollsplan, boulebana och grillplats samt skogen med en ny joggingslinga. Här bor du nära till allt ni kan tänkas behöva, butiker restauranger, biograf, skolor och förskolor. Till busshållplatsen tar det tre minuter och för pendlaren finns valmöjligheter att parkera vid Hede station eller Kungsbacka resecentrum. Sammantaget ger detta ett perfekt boende för familjen med goda och snälla grannar samt gott om barn i alla åldrar i området.

Varmt välkommen att trivas!
Beskrivning

Interiör

Bostadens disponeras enligt följande:

Väl inne i detta hem möts ni av en en ljus, praktisk och lättmöblerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Entréplan har genomgående fin parkettgolv och vitmålade väggar. Direkt till vänster finns ett rum som kan användas t ex som lekrum, arbetsrum eller gästrum. I anslutning finns en stor klädkammare med gott om förvaring.

Till höger finner ni köket som går i svart och rostfritt med ett snyggt kakel ovan arbetsytorna. Vinkelköket är rymligt och välplanerat med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vid fönstret finns det gott om plats för en rejäl matbordsgrupp. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, ugn med spishäll samt fläkt.

Vidare finner ni hjärtat i bostaden, vardagsrummet här kommer ni att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier åt två håll. Sällskapsytorna är väl tilltagna och rymmer både soffgrupp och matgrupp om så önskas. I ena hörnet finns braskaminen som ger både värme och mysfaktor. Från vardagsrummet har ni utgång till ett stort altandäck med trädgård och fin gräsyta..

Bostadens Iögonfallande påkostade badrum på entréplan renoverades 2016 med smakfulla materialval. Stilfullt kakel, klinker och mosaik på vägg. Här ges utrymme för stort hörn massagebadkar, handfat med kommod, badrumsskåp, vägghängd wc, spotlights, handdukstork och golvvärme.

Övre våningsplan erbjuder i dagsläget fyra sovrum, då klädkammaren har gjorts om till ett extra sovrum, rummen varierar i storlek och form men har plats för bl.a dubbelsäng , våningssäng , skrivbord och garderober. Slutligen finner vi bostadens andra badrum, vilket är helkaklat i ljus färgsättning med dusch, wc och handfat med spegel ovanför. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta i vardagen.

Varmt välkommen till visning!
Brf/BF

Förening

Fastigheterna bebyggdes 1999 och består av 11 småhus. Föreningen består av 22 st bostadslägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken som byggnaderna är uppförda på. Total boarea i föreningen uppgår till 2 362 kvm. Lägenhetsfördelningen ser ut på följande vis: fyra stycken tre rum och kök samt 18 stycken fyra rum och kök vilket sammanlagt blir 22 lägenheter med bostadsrätt.Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Tölö Villastads samfällighetsförening. Föreningens andel är 15 procent. Samfälligheten förvaltar gator, gemensamma grönytor, lekplatser, miljöhus, belysning samt vatten.

Antal lägenheter
22 st
Org.nr
769604-4747
Ekonomi
Ekonomin i föreningen är mycket god.
Andelstal
5.11341%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 182 kr (betalas av Köpare)
Föreningens hemsida
Fakta

Om bostaden

Antal rum
5 rok
Boarea
126 kvm
Avgift
6 127 kr
Ingår i avgiften
I totala månadsagiften ingår även en kostnad för samfällighetsföreningen, Tölö Villastads samfällighetsförening, som uppgår till 3 500 kr. Samfälligheten förvaltar gator, gemensamma grönytor, lekplatser, miljöhus, belysning och vatten. BRF har en egen hemsida.
Andel i föreningen
5.114%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 9

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 ½ plan med snedtak
Byggnadsår
1999
Föreningen äger marken?
Ja
TV/Internet
ComHem grundutbud. Ingår i avgiften.
ComHem, fibercoaxial
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster
Energiprestanda
94 kWh/m² år

Renoveringar

Målning av fasader 2013
Målning av fönster och dörrar under vår-försommaren 2014

Övriga utrymmen

Ett större förråd finns på tomten
Driftkostnader
El
855 kr
Försäkring
170 kr
Renhållning
190 kr
Hushållsel
1 500 kr
Totalt
2 715 kr/mån
Personer i hushåll
3 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

I nordöstra delen av Kungsbacka centralort finner vi områdena Tölö och Hede. Båda dessa områden är mycket populära bland barnfamiljer. Området kring Tölö Kyrka har sagts vara bland Sveriges barntätaste. Här finns barn i alla åldrar, från de minsta till tonåringarna. Oavsett vart du bor i detta område så har du gångavstånd till skola och dagis. Spelar du golf eller går i kyrkan så har du gångavstånd även dit.

Närservice

I det direkta närområdet finns flertalet förskolor. Dessutom är det gång- och cykelavstånd till bland annat vårdcentral, sjukhus, närbutik med postombud och pizzeria.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med områdena Tölö och Hede är närheten till både Kungsbacka station och Hede pendelstation. Härifrån tar det inte mer än 25 minuter in till centrala Göteborg. Vill du istället ta dig in till centrala Kungsbacka så gör du det på några minuter med cykel.

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Biträdande mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post

anmäl intresse