Gamla Kronvägen 47A

Partille, Centrala Partille
Alla bilder

Nyproducerad tvåa i Partilles nya stadsdel!

Nu får du möjlighet köpa en helt nybyggd bostadsrätt som är klar för direkt inflyttning, belägen i Partilles senaste tillskott Partille Port!
Med ett av områdets bästa läge och balkong åt sydost. Lägenheten är en rymlig tvåa om 59 kvm med fönster åt två väderstreck samt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner du allt du kan önska dig så som goda förvaringsmöjligheter i hallen, tvättmaskin och torktumlare i badrum samt fransk balkong från kök/vardagsrum.

Brf Glädjen är den andra etappen av Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar. Bostaden och området är lika attraktivt för den lilla familjen, singelhushållet som för studenten.

I Brf Glädjen får du ett kvalitetsboende i slutet kvarter - som en egen liten by mitt i stan med ett mysigt, gemensamt växthus på innergården. I bottenvåningen finns affärer, bland annat en stor matvaruaffär. Alldeles utanför porten nås busshållplats där buss till och från Göteborg passerar. Ytterligare busslinjer finns vid Allum och från Partille station finns pendeltåg som trafikerar Göteborg C-Alingsås..

Här kan ni flytta in och njuta av tillvaron!

Fakta

Pris
2 375 000 kr
Antal rum
2 rok
Avgift
3 698 kr
Boarea
59 kvm
Du kommer in via någon av de tre stora entréerna. Här är det högt i tak och den välkomnande öppna känslan påminner om en hotellobby. Innanför lobbyn öppnar sig den stora, gemensamma innergården med växthus, odlingslådor, boulebana, lekplats, gångstråk, grönområden och platser för cykel och barnvagn.

Väl inne i lägenhetens hall har ni avhängning åt höger samt bra förvaring i de fyra garderoberna. Golvet med ekparkett fortsätter enhetligt in i sovrum, kök och vardagsrum. Samtliga väggar och skåpluckor är fräscht vita.

Längre in till höger finner ni kök med matplats med öppen planlösning till vardagsrummet. Två fönsterpartier och en fransk balkong med dubbeldörrar skänker lägenheten rymd och ljus. Den maskinella utrustningen består av spishäll, utdragbar fläkt, inbyggd ugn, micro, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Siemens och är vita för att smälta in i det ljusa köket. På väggen över den ljusgrå bänkskivan i köket sitter vitt kakel. LED-spottar infällda i skiva under väggskåp.

Det fräscha badrummet ligger mellan köket och sovrummet. Väggarna är klädda med vita kakelplattor och på golvet ligger ett mörkgrått klinker. Badrummet är välutrustat med rymlig duschhörna, wc, handfat med kommod samt spegel. Här finns även en egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över.

Ett luftigt och harmoniskt rum om 12 kvm med plats för en stor dubbelsäng och sängbord. Det finns gott om plats för förvaring. Härifrån nås bostadens balkong i sydvästläge. Härligt att vakna och gå direkt ut på balkongen och blicka ut över den gröna, lugna innergården.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
2019
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
FTX, mekanisk till- och frånluftsventilation
Uppvärmning
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Fransk balkong med dubbeldörrar samt balkong i sydvästläge.
TV-Internetutbud
Föreningen tecknar fastighetsavtal med Telia, vilket innebär att i månadsavgiften ingår: bredbandstelefoni, digital-tv Lagom samt bredband 100 Mbit/s.
Ingår i avgiften
Värme, tv, telefoni & bredband
Andel i föreningen
2.1763%

Renoveringar

Eftersom det är en nyproducerad fastighet finns det inga renoveringar utförda.

Övriga utrymmen

Gemensam gård med växthus, utekök, lekplats, cykelförråd, fastighetsförråd samt lägenhetsförråd på vinden.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Hushållsel
200 kr
Totalt
500 kr/mån
Personer i hushåll
1 st

Föreningen

Allmänt om föreningen

Varmt välkommen till Brf Glädjen Partille Port! Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som uppförts under 2017-2019. Föreningen består av 40 bostadsrättslägenheter i en byggnad i 8 våningar. Bostäderna fördelas enligt följande: 

2 st 1 rok

23 st 2 rok

12 st 3 rok

3 st 4 rok

Gemensamma utrymmen
Föreningen har tillsammans med Brf Lyckan och Brf Kärleken tillgång till en innergård där det bland annat finns plats för lek, odling i det gemensamma växthuset och umgänge med grannar. Cykelförråd vid trapphus och cykelparkering på innergården -Sophantering sker via sopsug. Inkast finns i anslutning till trapphus. Varje lägenhet förfogar över ett förråd.
Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser i garage. Till garageplatserna är det separat kö. Kostnad ca 1 000 kr/mån.
Antal lägenheter
40 st
Org.nr
769632-0014
Renoveringar
Eftersom det är en nyproducerad fastighet finns det inga renoveringar utförda.
Andelstal
2.1763%
Föreningens hemsida

Övrigt

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

Kommunikation
Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice
På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Fakta

Pris
2 375 000 kr
Antal rum
2 rok
Avgift
3 698 kr
Boarea
59 kvm

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Planritning

anmäl intresse