Gröna Gatan 35

Göteborg, Majorna
Alla bilder

Kvadratsmart tvårummare med utsikt över Älvsborgsbron i charmiga Majorna!

Varmt välkomna till Majorna och denna perfekta tvåa med utsikt över Älvsborgsbron. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp och generös takhöjd om hela 2,90 m som upplevs större än sina 48 kvm. Väldisponerad med ett ljuvligt sovrum, modernt kök och ett sällskapligt vardagsrum. Till detta, fräscht helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin & torktumlare. Välskött och stabil HSB förening med övernattningsrum och garage. Observera att bredband ingår i avgiften. På Gröna Gatan bor man lugnt med närhet till natur och fina vyer över staden samtidigt som resten av Majorna, Slottsskogen och Linnéstaden finns på bekvämt avstånd..

Välkommen på visning!

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 029 kr
Boarea
48 kvm
Våning
1/4, hiss finns.
BOSTADEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE:

HALL
Välkommen att trivas på Gröna Gatan 35. Inbjudande hall med avhängning för ytterkläder direkt till höger. Flertalet garderober löser förvaringen för kläderna som gärna inte ligger framme. Väggarna är tidlöst vitmålade och väl innanför säkerhetsdörren ligger ett praktiskt klinkergolv i svart kulör som sedan övergår till ett fint parkettgolv som är enhetligt för bostaden.

BADRUM
Det stilrena badrummet nås från hallen, helkaklat med ljusa väggar som matchas mot ett mörkare golv med golvvärme. Utrustning som finns är wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Köket har en modern karaktär med högblanka vita luckor från italienska Arrital. Med sinne för det praktiska har det ljusa köket gott om både förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl & frys, ugn, häll, fläkt och diskmaskin. Den sociala köksön har plats för upp till 6 personer.

VARDAGSRUM
Den naturliga samlingsplatsen är vardagsrummet, som är luftigt och lättmöblerat. Vardagsrummet har stora fönsterytor med vidsträckt vy som medför ett påtagligt ljusinsläpp till hela rummet. Fin originalparkett på golvet och vittapetserade väggar.

SOVRUM
Rummet har ett mycket lugnt läge och erbjuder gott om plats för den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord samt en arbetshörna eller förvaringsmöbler vid behov. Härifrån nås den franska balkongen som bidrar med härligt ljus till hela rummet.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 508
Byggnadsår
1965
Uppvärmning
Fjärrvärme
TV-Internetutbud
ComHem, ingår i månadsavgiften.
ComHem, ingår i månadsavgiften.
Energiprestanda
151 kWh/m² år

Bilplats

Föreningen tillhandahåller 47 garageplatser samt 6 parkeringsplatser. Till garagen är det i dagsläget kö.
I övrigt gäller boendeparkering i området.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
200 kr
Totalt
350 kr/mån

Föreningen

Allmänt om föreningen

BRF Gröna Gatan 27-39 är en välskött HSB-förening med stabil ekonomi. Föreningen bildades 2005, samma år köptes fastigheten på Gröna Gatan 27-39 i Majorna. Fastigheten omfattar totalt 8927 kvm. Föreningens mål och visioner är att driva fastigheten ekonomiskt och miljövänligt. Alla som bor i fastigheten ska trivas och förhoppningen är att kunna erbjuda delägarna möjlighet till rekreation och samvaro, i form av gårdsfester och arbets- och intressegrupper. Föreningen ska även verka för en positiv anda genom att erbjuda bra service samt adekvat och regelbunden information.

Gemensamma utrymmen
-Tvättstuga
-Övernattningsrum
-Samlingslokal
-Cykelförråd
-Barnvagnsförråd
-Innergård med grillplats
-Garage
-Parkeringsplatser
Antal lägenheter
88 st, varav 11 st hyresrätter
Antal lokaler
6 st
Org.nr
716445-1382
Renoveringar
Föreningen följer uppsatt underhållsplan.
Fastigheten stamrenoverades år 2008.
År 2015 renoverades fasaden på höghuset och det två lägre husen har fasadrenoveringen genomförts under 2017 och 2019.
I övrigt finns inget större planerat underhåll eller renoveringar utöver underhållsplanen
Ekonomi
Föreningen har en välskött och stabil ekonomi samt amorterar regelbundet på sina lån. Belåningen ligger på 8233 kronor per kvadratmeter. Föreningen har flertalet lokaler som inbringar stadiga inkomster. De hyresrätter som föreningen förvaltar är en ekonomisk resurs som när de omvandlas till bostadsrätter och säljs inbringar kapital till föreningen. Föreningen äger marken och påverkas därmed inte av eventuella höjda tomträttsavgifter.
Inga planerade avgiftsförändringar

Övrigt

På Gröna Gatan bor man lugnt och tryggt men samtidigt med direkt närhet till Mariaplan, Slottsskogen och resten av härliga Majorna. Vill man till vattnet så ligger Röda sten och Klippans naturområde inom bekvämt avstånd. Till Centrum tar det cirka 10 minuter med spårvagnen som går en minut från lägenheten.

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 029 kr
Boarea
48 kvm
Våning
1/4, hiss finns

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post
Välkomna till Gröna Gatan 35

Planritning

anmäl intresse