Lundbygatan 7C

GÖTEBORG, Övre Eriksberg
Alla bilder

Havsnära tvåa med solig balkong!

Högst upp i huset finner ni denna härliga gavellägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck. Rymlig balkong mot lugn innergård i soliga söder. Mycket stabil HSB förening som har god gemenskap. I avgiften inkluderas förutom värme, vatten och två förråd, även Comhems utbud på tv och bredband. P-platser finns för en låg kostnad om bara 100 kr/månad. Lugnt skyddat läge, ändå har du nära till allt. Tvärs över gatan ligger Eriksbergs köpcenter med mataffär, bank, Systembolag och detaljhandel. På promenadavstånd når ni Eriksbergs mysiga kajpromenader och Färjenäsparken. Goda kommunikationer in till city.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 500 kr
Boarea
57.5 kvm

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
1952
Uppvärmning
Fjärrvärme
TV-Internetutbud
Digital-TV och bredband via Com hem. Grundutbud av digital-TV samt bredband 100 Mbit/s ingår i avgiften.
Ingår i avgiften
Värme, VA, Kabel-TV och bredband
Energiprestanda
93 kWh/m² år

Övriga utrymmen

I föreningen finns två tvättstugor, cykelrum, och en samlings-/föreningslokal som kan hyras till en kostnad om 50 kr/dygn. Föreningen har även en trevlig innergård med bänkar, grill och lekplats

Bilplats

Föreningen förfogar över 22 parkeringsplatser (cirka 100 kr/mån) och 5 garageplatser (cirka 300 kr/mån). I dagsläget är det kortare kö till parkeringsplatserna. Garageplatserna har lång kö.

Driftskostnad

Försäkring
85 kr
Hushållsel
210 kr
Totalt
295 kr/mån
Personer i hushåll
2 st

Föreningen

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Gamla Lundby i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening bestående av två flerbostadshus med totalt 50 bostadsrätter. Föreningen bildades 1976. Adresser i föreningen är Douglasgatan 2 A-C samt Lundbygatan 7 A-D.

Antal lägenheter
50 st, varav 1 st hyresrätter
Antal lokaler
3 st
Renoveringar
1986 Genomgick fastigheterna en totalrenovering inklusive stambyten.
2004 Installerades nya porttelefoner.
2007 Renoverades värme och ventilation.
2008 Asfalterades gångbanan vid Lundbygatan 7.
2011 Renoverades trapphusen.
2014 Byttes golv och väggarna målades i tvättstugor och torkrum.
2016 Asfalterades parkeringarna och gångbanan vid Douglasgatan 2.

Föreningen följer en långtgående underhållsplan och diskuterar balkongrenoveringar och eventuella inglasningar om något år eller två. Inga beslut tagna i dagsläget.
Ekonomi
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

Övrigt

På Eriksberg har tidigare varvsarbete bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Ett stort område med karaktär där historia och framtid möts i skön harmoni. Moderna nybyggnationer belägna precis vid vattnet, blandat med äldre varvsbyggnader och arbetarbostäder. Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda. Det vattennära läget och närheten till innerstaden gör att områdets popularitet bara växer.

Den populära kajpromenaden löper mellan Lindholmen och Eriksberg och längs vägen finns flertalet mysiga fik och restauranger. Här är det bara att utforska sina egna guldkorn. Strandremsan kompletteras perfekt med den gröna och härliga Färjenäsparken med sina lekplatser, utegym och stora grönytor. Utöver parken finns flera mindre grönområden, en fin kontrast till de moderna husen och vattnet.

I Eriksberg finns ett flertal matbutiker, småbutiker, bank, systembolag, vårdcentral och andra bekvämligheter som behövs för en enkel och behaglig vardag. För dig som har barn i skolåldern finns skolor i alla stadier i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda med stombuss samt Älvsnabben. På Lindholmen ligger universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers

Här bor ni i ett expansivt och vattennära område!

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
3 500 kr
Boarea
57.5 kvm

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post
Båten tar er snabbt och smidigt in till city, ett alternativ till bussen
Direkt närhet till grönområde och lekpark
Lika vackert kvällstid

Planritning

anmäl intresse