Monsungatan 77

Göteborg, Eriksberg
Alla bilder

Trevlig hamnmiljö med älvutsikt!

Med ett underbart läge vid Göteborgs hamninlopp, ligger denna härliga tvåa med älvutsikt. Ytterst välplanerad bostad med påkostade materialval och hög standard. Bostaden har en social prägel med öppen planlösning och en angränsande uteplats om hela 19 kvm mot den fina innergården med utsikt mot vattnet. Här finner ni ett modernt men ändå klassiskt kök från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form av fin ekparkett och slätmålade väggar i vitt ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheter genom flera garderober i både sovrum och hall. Hiss finns. Här kommer ni verkligen att trivas med Eriksbergs stora utbud av restauranger, mysiga caféer och möjligheten till härliga promenader längst kajen och njuta av tillvaron. Gångavstånd till Eriksbergs kajen och goda kommunikationer till centrala Göteborg både med buss eller båt..

Varmt välkommen att trivas!

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
2 903 kr
Boarea
47 kvm
Våning
2/9, hiss finns.
Denna pärla till bostad disponeras enligt följande;

HALL
Inne i bostaden möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober. Lägenheten har i övrigt genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med underbar rymd i öppen planlösning med köket blir hemmets hjärta där vi gärna samlar nära och kära. Naturlig plats för matbord i anslutning till köksdel och plats för soffa med TV hörna. Här finns utgången till bostadens uteplats som är generös i storlek, hela 19 kvm. En given favoritplats, som även breddar bostadens yta och bidrar till känslan av rymd.

KÖK
Köket från Marbodal andas kvalité och lyx. Skåpsinredning och luckor är stilrent vita med högkvalitativa vitvaror i rostfritt från Siemens.
Här finns allt man kan önska i maskinell utrustning. Utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, micro samt kombinerad kyl/frys.

SOVRUM
Från vardagsrummet nås bostadens generösa sovrum i lugnt läge. Rummet är väl tilltaget för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Längs kortsidan finns inbyggda garderober för förvaring. Fin ljusinsläpp och från fönstret har du en vy över grönskande innegården.

BADRUM
Badrummet nås från hallen och är helkaklat med ljusgråa klinkerplattor längs golvet och vitt kakel på väggarna. Det är utrustat med ett handfat med underliggande vit kommod och ovansittande spegelskåp med belysning. Här finns takdusch med praktiska vikbara väggar i glas. Det finns även handdukstork och wc. Ett uppskattat inslag i vardagen är den egna tvättavdelningen med vit tvättmaskin och torktumlare (Siemens).

Säljaren är den första ägaren och har använt den som övernattningslägenhet vilket resulterat till att den är otroligt fint bevarad då lägenheten använts sparsamt.

Byggnad m.m

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 21103
Byggnadsår
2016
Fönster
Energiglas
Ventilation
Mek.till-och frånluft med åter
Uppvärmning
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Uteplats i österläge
TV-Internetutbud
Föreningen har avtal med Telia Sonera. Telia Triple Play med bredband hastighet 100/100 Mbit/s, TV och telefoni ingår som ett obligatoriskt tillägg.

Renoveringar


Driftskostnad

El
240 kr
Hushållsel
140 kr
Totalt
380 kr/mån

Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Flaggskeppet ligger på första parkett vid älven i Västra Eriksberg, mitt emellan Bockkranen och Älvsborgsbron. Föreningen består av 71 lägenheter som är fördelade på två punkthus med åtta respektive nio våningar vilka uppfördes mellan 2015-2016. (Inflyttning under fjärde kvartalet 2016) Bakom husen ligger vackra Färjenäsparken, en kuperad park med slingrande stigar och utsiktsplatser i kombination med en stor grönyta. Längs kajpromenaden finns restauranger, caféer, bussshållplats, gym och närbutiker.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en gemensamhetslokal som även kan användas som övernattningslägenhet. Denna kostar 200 kr per natt och läggs på månadsavgiften vid utnyttjande. Källarförråd, cykelförråd och barnvagnsrum finns att tillgå.
Parkering
Föreningen har 51 garageplatser till en kostnad om 1200 kr/mån. Till dessa gäller en separat kö. I dagsläget är det 7-8 personer i kö.
Antal lägenheter
71 st
Org.nr
769628-8500
Renoveringar
2017-2018 slutbesiktning och agrantiåtgärder. Energideklaration görs ca 2 år efter slutbesiktningen.
Ekonomi
Den ekonomiska förvaltningen administreras av Agenta Förvaltning. Föreningen har en god ekonomi och avgifterna har varit oförändrade. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar framöver.

Övrigt

På Eriksberg har tidigare varvsarbete bytts ut mot populära bostadshus i varierande utförande. Ett stort område med karaktär där historia och framtid möts i skön harmoni. Moderna nybyggnationer belägna precis vid vattnet, blandat med äldre varvsbyggnader och arbetarbostäder. Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda. Det vattennära läget och närheten till innerstaden gör att områdets popularitet bara växer.

Den populära kajpromenaden löper mellan Lindholmen och Eriksberg och längs vägen finns flertalet mysiga fik och restauranger. Här är det bara att utforska sina egna guldkorn. Strandremsan kompletteras perfekt med den gröna och härliga Färjenäsparken med sina lekplatser, utegym och stora grönytor. Utöver parken finns flera mindre grönområden, en fin kontrast till de moderna husen och vattnet.

I Eriksberg finns ett flertal matbutiker, småbutiker, bank, systembolag, vårdcentral och andra bekvämligheter som behövs för en enkel och behaglig vardag. För dig som har barn i skolåldern finns skolor i alla stadier i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda med stombuss samt Älvsnabben. På Lindholmen ligger universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers

Här bor ni i ett expansivt och vattennära område!

Fakta

Antal rum
2 rok
Avgift
2 903 kr
Boarea
47 kvm
Våning
2/9, hiss finns

Ansvarig mäklare

Roy Winqvist Fastighetsmäklare I JUR.KAND 072-394 78 24 Skicka e-post

Extra kontakt

Pedram Ebad Grundare | Civ.ek 0709678498 Skicka e-post
Med ett underbart läge vid Göteborgs hamninlopp
Grönksande innegård...
...med härlig utsikt mot älven
Brf Flaggskeppet
Eriksbergs populära kajpromenad!
Bockkranen – Göteborgs välkända landmärke.
Välkända caféet och stenugnsbageriet Baka ligger en kort promenad bort
Några restauranger som rekommenderas
Läcker tapas och gott i glasen
Direkt närhet till grönområde och lekpark
Färjenäsparken
Båten tar er snabbt och smidigt in till city, ett alternativ till bussen
Lika vackert kvällstid

Planritning

anmäl intresse