Lindome

Lantlig miljö med bra kommunikationer

I harmoniska Lindome finns det mesta man kan önska sig. För den som söker ett lantligt boende med naturen som närmsta granne är det här ett perfekt område.

Lindome är en barnvänlig tätort ca 2 mil söder om Göteborg, halvvägs till Kungsbacka. Tillhörande Mölndals kommun. Lindome med sin lantliga miljö har närhet och bra kommunikationer till både storstaden Göteborg och Kungsbacka. Om du bor i Lindome så bor du också i en dynamisk storstadsregion fast i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare. Här finns många trivsamma och naturnära bostadsområden. Läget är strategiskt intill E6/E20/Söderleden och med pendeltåget kommer du till Göteborg på 18 min.

Lindome har en blandad miljö, Hällesåker med sitt vackra jordbrukslandskap och Fagered med sina väl bevarade järnåldermiljöer. För den naturintresserade går Bohusleden genom Bunketorp och det finns fina vandringsleder i Sandsjöbackas naturreservat som sträcker ut sig i Lindomes västra delar. De varma sommardagarna tar man sig enkelt till någon av de vackra sjöarna för ett bad och för den som vill ha salta bad är Billdal inte långt borta.

Med ca 8 förskolor och 5 skolor att välja mellan, i kombination med ett lugnt och tryggt klimat är det här det ultimata området för barnfamiljen. Lindome centrum erbjuder flertalet butiker samt vårdcentral. För den shoppingsugne ligger Freeport, Kungsmässan och Kållered Köpstad i närheten. Med Lindomes centrala läge med närhet till både vacker natur och Göteborgs puls kommer man garanterat att trivas!