Kungälv-Harestad

Östra Röd 275

Alla bilder

Lättbebyggd tomt med klart bygglov i ett lugnt och naturnära område!

1 875 000 kr 2 215 m² tomtarea

Drömmer du om att bygga nytt? Här finns möjligheten att förvärva en vacker skogstomt med gångavstånd till Nordre Älv, endast 2 mil till Göteborg. Här finner ni en lättskött, plan och lättbebyggd tomt om 2215 kvm som inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på. Idag finns ett beviljat bygglov (Bygglov fram till 2027 ) för ett 1½ planshus om 163 kvm samt ett stort dubbelgarage om 56 kvm. Detta kan du välja att gå vidare med eller ansöka om ett nytt bygglov för ett annat hus. Kostnad för Internet Fiber ca 17 000 (de finns ett avtal med Kungälvs El Fiber.)

Den plana och soliga tomten, omgivet av lummig natur ligger med bara några minuters gångavstånd till Nordre Älv där det kan finnas möjlighet till båtplats. Här bor ni naturskönt och rofyllt med närhet till såväl Kärna som Ytterby där det finns förskolor, skolor, affärer och annan service. Skolbussen trafikerar området och från Kärna går regelbundna bussar för smidig pendling till Göteborg (med snabba tåg via Ytterby). Närheten till Kornhalls färja ger också chansen till att snabbt och enkelt komma över älven förbi Säve och centrala Hisingen in till Göteborg på ca 20-25 minuter. Du kan också välja vägen till Ytterby-Kungälv och E6:an till Göteborg som tar ungefär lika lång tid.

Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom förättningskarta. Bygglov samt ritningar kan fås vid förfrågan. Om du gillar huset och tomtens läge går det bra att börja bygga relativt snabbt. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart!

Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: [email protected]. Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!

Fakta

Om bostaden

Begärt pris
1 875 000 kr
Fast.beteckning
Harestads-Röd 2:50
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
2 215 m²
Tomttyp
Tomt

Om fastigheten

Vatten/avlopp
Vatten saknas, Avlopp saknas.
Område

Allmänt

14 km sydväst om Kungälv ligger vackra natursköna Harestad vid Nordre Älv. Här bor man med naturen som granne i härlig lantlig miljö med närhet till både skog och hav. Kärna är närmsta centralort ca 5 km bort.

Kommunikation

Buss 304 går från Harestad till Ytterby station där du lätt tar dig vidare med både buss och pendeltåg till Göteborg. Ska du köra bil till Göteborg är det smidigt att åka med närliggande Kornhalls färja. Till Göteborg via Kornhalls färja tar du dig också enkelt utan bil med buss 320, eller buss 37 som går varje timme till Hjalmar Brantingsplatsen från andra sidan färjeläget (Hisingen).

Övrigt

I Kärna finns det två skolor, Kärnaskolan (F-6) samt Friskolan som består av förskoleklass, skolbarnsomsorg och grundskola skolår 1-9. Går man inte årskurs 7-9 på Friskolan så kan man gå på Ytterbyskolan (7-9).

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse