Lerum-Gråbo

Flaketjärnsvägen 3B

Alla bilder

Härlig tomt med underbart läge intill vackra sjön Mjörn!

1 560 000 kr 1 207 m² tomtarea

Nu finns chansen att skapa sitt drömboende och förvärva denna tomt som ligger belägen i ett naturnära läge, kort promenadavstånd till Alsjön och Mjörn. Här finner ni en lättskött, plan och stor tomt om 1200 kvm som ligger utanför detaljplanerat område, så här finns stora möjligheter att kunna uppföra just ditt framtida drömhem! Ett underbart rofyllt läge med vandringsled i närheten. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för el, fiber och avlopp genom anslutning till gemensamhetsanläggning intill fastigheten.

Här kan man bo i lugn och ro med promenadavstånd till Hjällsnäsviken och bada i den vackra sjön Mjörn. Tomten är belägen intill skogen med goda marker för svamp och bär. I närheten, ca 3,5 från tomten ligger Gråbo centrum med förskolor, skolor, affärer och annan service.
För den golfintresserade ligger Stora Lundby golfklubb på ca 5 km avstånd från tomten. Kommunikationerna mot både Göteborg och Alingsås är mycket goda. Buss från den intilliggande Östadsvägen tar dig till Göteborgs centrum på en knapp timme.

Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom förättningskarta. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart!

Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: [email protected]. Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!

Fakta

Om bostaden

Begärt pris
1 560 000 kr
Fast.beteckning
Hjällsnäs 6:78
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
1 207 m²
Tomttyp
Tomt

Om fastigheten

Vatten/avlopp
Vatten saknas, köpare får borra efter eget vatten. Avlopp är klart genom anslutning till gemensamhetsanläggning GA:56 intill fastigheten. Fiber samt el ligger framdraget i tomtgränsen.

Tomten

Tomten ligger utanför planlagt område.
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Gråbo är ett samhälle med underbar natur i Lerums kommun där du hittar både djupa skogar och många sjöar. Gråbo centrum är i en spännande utvecklingsfas och kommer inom några år förändras och utvecklas med många nya bostäder och butiker. Orten ökar kraftigt i popularitet och invånarna är starkt engagerade i sin närmiljö. Invånarkurvan i Gråbo pekar spikrakt uppåt och kommunen storsatsar på orten. Oavsett om du väljer att köra E20 genom Lerum, eller Retrovägen 190 genom böljande jordbrukslandskap så är du i Göteborg på en halvtimme. Lika snabbt går det med direktbussen. I Gråbo kan du följa årstidernas skiften från bästa åskådarplats. För löpning och cykling rekommenderas den ljussatta banvallen längs med Mjörn ända till Sjövik. När du bor i Gråbo som är beläget vid Mjörn blir sjön ett självklart utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Vid Annesjön och Stora Lövsjön kan du också ta ett svalkande dopp. För den fiskeintresserade borgar fiskevårdsåtgärder för ett bra fiske året om.

Kommunikation

Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Från Göteborg går Gråbo-snabben och passerar bl.a. Lerum, Gråbo och har slutstation Sjövik. Resan tar ca 30 min till Svingeln. Även Blå express är en bra bussförbindelse som går via väg 190 vidare till Kullavik. Resan tar ca 45 min till Svingeln. Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt.

Övrigt

Här finns både enskilda och kommunala förskolor. Gråbo har under de senaste åren genomgått en stor omorganisation för de kommunala grundskolorna. De tre största skolorna har fått olika inriktningar. Lekstorpsskolan för det estetiska lärandet med fokus på samhällsengagemang och internationalisering. Ett vetenskapligt förhållningssätt och miljö är centrala teman på Ljungviksskolan. Röselidsskolan är inriktad på internationella kontakter och hållbarhet i hälsa, ekonomi och miljö.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse