Lerum-Gråbo

Alsjöliden 3B

Alla bilder

Unik tomt med dubbel sjöutsikt, färdigt bygglov och nedgrävd reningsverk i drift!

1 690 000 kr 1 196 m² tomtarea

Förvandla din drömtomt till en oas med 2 fantastiska sjöutsikter! Med färdigt bygglov och ett effektivt nedgrävt reningsverk i drift, har du redan alla förutsättningar för att skapa ditt drömhem.Denna unika tomt har inte bara en, utan två imponerande sjöutsikter som kommer att ta ditt andetag ifrån dig varje dag. Oavsett om du vill njuta av en spektakulär solnedgång över den ena sjön eller vakna upp till en fridfull morgon vid den andra, kommer du alltid att ha naturens skönhet inom synhåll. Det bästa av allt är att du inte behöver vänta på att börja bygga ditt drömprojekt. Bygglovet är redan klart, vilket innebär att du kan påbörja konstruktionen av ditt drömhem omedelbart. Du kan utforma och skapa din egna vision och anpassa varje detalj för att passa din livsstil och önskemål. En annan imponerande egenskap hos denna tomt är det nedgrävda reningsverket som är i full drift. Det här betyder att du kan njuta av en miljövänlig och hållbar livsstil utan att kompromissa med bekvämligheten. Ditt avloppsvatten kommer att behandlas på plats och återanvändas på ett säkert sätt, vilket minskar din miljöpåverkan och ger dig en ren och hälsosam miljö att leva i.

Missa inte chansen att förvärva denna extraordinära tomt som erbjuder sjöutsikter i dubbel upplaga, ett färdigt bygglov och ett driftsäkert reningsverk. Skapa ditt drömhem och leva livet vid vattnet med stil och komfort. Med gångavstånd på bara ca. 550 meter till Länsväg 190, den välkända Göteborg-Nossebro-vägen, erbjuder det enkel tillgång till huvudvägen och ger dig smidig och bekväm resa till både Göteborg och Nossebro. Det innebär att du kan njuta av fördelarna med både det lantliga lugnet och den större stadsnärheten, vilket ger dig bägge världar på ett perfekt sätt. För dem som föredrar kollektivtrafik, ligger busshållplatsen Mjörn bara ca. 650 meter bort. Detta betyder att du kan lämna bilen hemma och istället använda det bekväma bussnätverket för att utforska området eller resa till närliggande städer. Att ha denna närhet till busshållplatsen ger dig flexibilitet och enkelhet när det kommer till dina dagliga resor.

Under dokument och länkar finns mer information om fastigheten såsom bygglovsritningar. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart!

Trivselhus har tagit fram förslag och kalkyler och finns att ta del av. Hos Trivselhus hittar du flertalet husmodeller och tillval, för att du ska kunna forma ditt nya hem. Kontakta Tommy Gillberg på Trivselhus för att få guidning till just ditt drömhus, telefon: 070-449 99 15 och mail: [email protected]. Ebad & Partners uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, Trivselhus svarar på alla frågor rörande deras hus och de offert som de lämnat. Läs mer om Trivselhus på deras hemsida: https://www.trivselhus.se/

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren eller att åka ut och titta på tomten på egen hand!

Fakta

Om bostaden

Begärt pris
1 690 000 kr
Fast.beteckning
Hjällsnäs 12:86
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
1 196 m²
Tomttyp
Tomt

Om fastigheten

Vatten/avlopp
Vatten saknas, avlopp i drift
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Gråbo är ett samhälle med underbar natur i Lerums kommun där du hittar både djupa skogar och många sjöar. Gråbo centrum är i en spännande utvecklingsfas och kommer inom några år förändras och utvecklas med många nya bostäder och butiker. Orten ökar kraftigt i popularitet och invånarna är starkt engagerade i sin närmiljö. Invånarkurvan i Gråbo pekar spikrakt uppåt och kommunen storsatsar på orten. Oavsett om du väljer att köra E20 genom Lerum, eller Retrovägen 190 genom böljande jordbrukslandskap så är du i Göteborg på en halvtimme. Lika snabbt går det med direktbussen. I Gråbo kan du följa årstidernas skiften från bästa åskådarplats. För löpning och cykling rekommenderas den ljussatta banvallen längs med Mjörn ända till Sjövik. När du bor i Gråbo som är beläget vid Mjörn blir sjön ett självklart utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Vid Annesjön och Stora Lövsjön kan du också ta ett svalkande dopp. För den fiskeintresserade borgar fiskevårdsåtgärder för ett bra fiske året om.

Kommunikation

Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Från Göteborg går Gråbo-snabben och passerar bl.a. Lerum, Gråbo och har slutstation Sjövik. Resan tar ca 30 min till Svingeln. Även Blå express är en bra bussförbindelse som går via väg 190 vidare till Kullavik. Resan tar ca 45 min till Svingeln. Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt.

Övrigt

Här finns både enskilda och kommunala förskolor. Gråbo har under de senaste åren genomgått en stor omorganisation för de kommunala grundskolorna. De tre största skolorna har fått olika inriktningar. Lekstorpsskolan för det estetiska lärandet med fokus på samhällsengagemang och internationalisering. Ett vetenskapligt förhållningssätt och miljö är centrala teman på Ljungviksskolan. Röselidsskolan är inriktad på internationella kontakter och hållbarhet i hälsa, ekonomi och miljö.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse