Biskopsgården

Vädersolsgatan 17

Alla bilder
+

Charmigt radhus i ett barnvänligt område med naturen runt knuten!

5 rok 80/20 kvm 128 m² tomtarea

Nu har ni chansen att förvärva ett av de populära radhusen på Vädersolsgatan! Radhuset ligger i ett barnvänligt område med naturen runt knuten och ett stenkast från grundskola. Här erbjuds ett välskött radhus i två hela plan med inredd vind. Radhuset har en öppen social planlösning med stora sällskapsytor, tre sovrum, inredd vind och två uteplatser. Till fastigheten hör ett separat förråd på framsidan som är vinterbonat. Här bor ni granne med skola, förskola, naturområdet Svarte mosse samt torg. Från torget går även spårvagnarna hela vägen in till Göteborg Centrum på ca 15 minuter. Ett bekvämt och trivsamt boende. Huset är besiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Välkomna till ett hem att trivas i.

Beskrivning

Interiör

Entréplan
Välkomnande hall med praktisk förvaring i form av hatthylla och skjutdörrsgarderob och klädkammare. Hallen har vävtapet och plastmatta på golv.

Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier mot en insynsskyddade altanen. I vardagsrummet får man plats med en större soffgrupp. Mellan kök och vardagsrum finns det plats för ett större matbord för sex personer. Vardagsrummet här tapetserade väggar och parkettgolv.

Vit kök med generösa arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter och vita luckor. Kökets maskinella utrustning består av diskmaskin, spis, ugn och en kyl/frys.

Helkaklad gäst-wc med toalett, kommod och spegelskåp..

Övre plan
På övre plan finns det tre sovrum. Ett av rummet har skjutdörrsgarderober. Alla sovrummen har plastmatta på golv och tapetserade väggar.

Helklaklat badrum med badkar, wc, kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Fin inreddvind med två takfönster. Praktiskt utrymme som ett extra allrum. Allrummet har plastmatta och tapetserade väggar.
Fakta

Snabbfakta

Antal rum
5 rum och kök, varav 3–4 sovrum
Bo & biarea
80 + 20 m²
Fast.beteckning
Biskopsgården 71:4
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
128 m²
Slutpris
2 450 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
2 plansradhus med inredd vind
Byggnadsår
1957
Fasad
Liggande träpanel och stående panel
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Besiktning (ventilation)
2022-04-05

Renoveringar

2021 Fiber indraget 2021 nya köksluckor. 2021 Ny tvättmaskin samt torktumlare 2021 Ny betonggolv framför huset samt tak mellan hus och förråd 2015 lades yttertaket om med ny papp, läkt, takpannor samt delvis nya plåtdetaljer. Utfört av fackmän.

Bilplats

En bilplats tillhör huset
Driftkostnader
Hushållsel
4 925 kr
Samfällighetsavgift
30 301 kr
Renhållning
993 kr
Försäkring
3 500 kr
Summa
39 719 kr/år (fastighetsavgift på 9 287 kr/år tillkommer)
Samfällighet inkluderar värme, vatten och en parkeringsplats.
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Biskopsgården har drygt 25.000 invånare och bebyggelsen ligger vackert placerat i områden med grönska. Stadsdelen bjuder på stora friluftsområden och promenadstråk i natursköna Svarte Mosse med ett flertal leder och naturstigar tillgängliga för alla. Vill du veta mer om Svarte Mosse gå in på www.naturen.goteborg.se.

Kommunikation

Spårvagn nr. 5 mot Torp, nr. 6 mot Sahlgrenska, Kortedala och nr. 10 mot Guldheden. Spårvagnarna går ofta och tar er in till city på knappt 20 minuter.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse