Bohus

Uppegårdsvägen 11

Alla bilder

Charmig 2-plans gavelradhus med härlig utsikt!

7 rok 130/130 kvm 341 m² tomtarea

Med toppenläge i lugna och trivsamma Bohus finner ni denna rymliga gavelradhus om en totalyta på hela 260 kvm. Ett av områdets bättre lägen med stor potential. Här erbjuds en väldisponerad boende i två plan med fem sovrum och en lättskött tomt om 341 kvm. Insynsskyddad uteplats med sol hela dagen samt balkong mot grönskan. Rymlig uppfart med både parkeringsplats och garage. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad.

Här bor ni i hjärtat av Bohus, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden, trevliga grannar och Uppegårdsvägens lekplats som är väldigt uppskattad av barnen i området. Nere i centrum finner du enklare service såsom mataffär, restaurang, vårdcentral/bvc och skola. Pendelstationen är en kort promenad bort där du når Göteborg central på ca 14 minuter. Detta är en bostad med perfekt läge i Bohus.

Varmt välkommen att trivas!

Beskrivning

Interiör

Disponering som följer;

Entréplan:
Prydlig entrésida välkomnar med stensättningar och planteringar. Vi välkomnas in i en hall med praktiskt klinkergolv och ljusa väggar. Vidare in i hallen bjuds på utmärkta avhängningsmöjligheter samt garderob. Direkt till vänster finner vi radhusets första stora vardagsrum, med härligt stora fönsterpartier och utgång till balkong. På entréplan hittar vi även husets båda badrum och tvättstuga. Här erbjuds även ett trivsamt kök med härlig ljusinsläpp och utsikt. Gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade och invid fönstret ligger en stor matplats för trevliga middagar och gott om plats att umgås. Tre av husets sovrum återfinns på denna våning. Första sovrummet har en magisk utsikt från fönster i vinkel. Andra sovrummet var från början två rum, som numera är ett enda stort sovrum. Kan med enkla medel göras om till original planlösningen. Det största sovrummet på denna våning som med fördel blir föräldrarsovrum har gott om förvaring och här får ni enkelt plats med både dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang.

Suterrängsplan:
Trappan som leder oss ner i ett oerhört rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds ett stort allrum med gott om plats för större soffgrupp och mysiga fåtöljer framför braskaminen. Ett stort härligt rum för barn och ungdomar och deras kompisar att umgås. Via vardagsrummet når ni även husets baksida och trädgård. På suterrängsplan finner vi ytterligare ett stort rum, perfekt för barnens hobbyaktiviteter. Innanför allrummet finns ett generöst förråd som rymmer allt du inte vill ha framme. I andra delen av detta våningsplan finner ni husets sista sovrum med separat klädkammare.
Fakta

Snabbfakta

Antal rum
7 rum och kök, varav 5–6 sovrum
Bo & biarea
130 + 130 m²
Fast.beteckning
Skårdal 62:14
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
341 m²
Slutpris
3 850 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1970
Fasad
Trä
Stomme
Betong/Lättbetong med utreglade ytterväggar
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Betong
Plåtarbete
Plåt
Tak
Papp
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Bergvärmepump
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Renoveringar

2016-17: Byte av tvättmaskin och torktumlare. 2013: Huset målades om. 2011: Byte av samtliga fönster i huset, med undantag av tre i matsalen. Ny träfasad på framsidan samt ny garageport. 2007: Bergvärme installerades, dränering av framsidan och nya stenplattor sattes ut 2005: Vardagsrummet på bottenplan med ekparkett och braskamin. 1997-2000: Hela köket med vitvaror. Duschrummet kaklades, fem av rummen tapetserades och ekparkett lades in. 1985-90: Byte av takpapp och plåtrännor. Lufttrumma med fläkt installerades i källarens stora förråd. Byte av vägg och golvmattor i duschrum, badrum och tvättstuga.

Uteplats

Härlig insynsskyddad uteplats på radhusets framsida. Här finner du även balkong och utgång till trädgård från husets vardagsrum.

Bilplats

Rymlig uppfart med både parkeringsplats och garage.
Driftkostnader
Uppvärmning
14 200 kr
Hushållsel
3 500 kr
Vatten/avlopp
4 800 kr
Sotning
300 kr
Samfällighetsavgift
1 300 kr
Renhållning
1 900 kr
Summa
26 000 kr/år (fastighetsavgift på 9 287 kr/år tillkommer)
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 pedram@ebadpartners.se

anmäl intresse