Biskopsgården

Väderstrecksgatan 1

Alla bilder

Totalrenoverat 3-vånings radhus med bästa gavelläge!

5 rok 99 kvm 330 m² tomtarea

Nu har ni en unik chans att förvärva ett enastående totalrenoverat gavelradhus med områdets bästa läge. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar där nästan allt har blivit utbytt. Modernt genomgående ytskikt i ljusa nyanser med stilfull elegans. Trädgårdstomten är en riktig pärla med en vidsträckt uteplats och en förtrollande träaltan i söderläge. Den unika gavelpositionen möjliggör en extra rymlig altan som smyckar hela gaveln och fortsätter till baksidan av huset. Framsidan har huvudentrén med ett närliggande förråd och en vacker stenläggning. På entréplan finns kök och vardagsrum, förenade genom en elegant matplats och stilfullt nytt kök. Entréplanets golv pryds av stora vackra klinkers med golvvärme. En helkaklad WC/tvättstuga med golvvärme nås från hallen och erbjuder gott om förvaringsutrymme för familjens tvättbehov. Från vardagsrummet nås altanen i ett soligt söderläge. Här ges gott om sol och erbjuder en stor social plats där både utemöbler och grill får plats utan att det blir trångt. På andra våning finns de tre sovrummen och det helkaklade badrummet. Trappan tar dig upp till den inredda vinden som kan användas som ytterligare sovrum eller som allrum. Här är det snedtak och takfönster samt ljusa ytskikt. Förvaringsmöjligheter finns under de båda trapporna, samt inbyggd förvaring på första plan. Här bor du nära natur och goda kommunikationer. Här bor ni granne med skola, förskola, naturområdet Svarte mosse samt torg. Från torget går även spårvagnarna hela vägen in till Göteborg Centrum på ca 15 minuter. Ett bekvämt och trivsamt boende..

I kostnaden för samfällighet ingår uppvärmning, varmvatten, avlopp, vägavgift/snö samt tv/bredband via ComHem. Även en parkeringsplats tillhör bostaden och ingår i kostnaden.

Beskrivning

Interiör

En enhetlig ljusgrå klinkerplatta med golvvärme pryder hela entréplanet, tillsammans med väggar som är målade i vitt.

På entréplan hittar vi husets kök och vardagsrum, som är sammanlänkade genom matplatsen. Köket är fullt utrustat med vita skåpsluckor samt moderna vitvaror. Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt köksfläkt. Belysning i form av spotlights över bänk och i tak.

Badrummet är helkaklat och har golvvärme, det nås från hallen, och innehåller en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare samt diskho.

Från vardagsrummet har du tillgång till altanen som är inriktad mot soligt söderläge och sträcker sig runt gaveln fram till husets entré. Altanen är generöst tilltagen och erbjuder gott om solsken samt utgör en rymlig social yta där det finns tillräckligt med plats för utemöbler, en studsmatta, grill och andra föremål utan att det känns trångt.

På andra våningen är husets tre sovrum samlade samt ett helkaklat badrum.

Från andra våningen har du även tillgång till vinden, som har omvandlats till ett fjärde sovrum i bostaden. Här finns snedtak och takfönster, tillsammans med ljusa ytskikt.
Fakta

Snabbfakta

Högsta bud
3 500 000 kr
Antal rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
99 m²
Fast.beteckning
Biskopsgården 74:13
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
330 m²
Slutpris
3 150 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
2-plans radhus med inredd vind
Byggnadsår
1957
Fasad
Liggande träpanel och stående panel
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag

Renoveringar

År 2016 genomfördes en totalrenovering av huset, inklusive följande åtgärder: 2016 Alla fönster, inklusive vindfönstren, byttes ut 2016 Hela huset fick parkettgolv installerat 2016 Samtliga dörrar, inklusive altandörren, byttes ut år 2016 Nymålade väggar i samtliga rum 2016 Båda badrummen totalrenoverades med nya badrumsmöbler 2016 Spotlights i taket hela entréplan 2017 Byggdes en altan runt omkring huset. 2019 Genomfördes en installation av golvvärme med kakel på entrévåningen samt i vardagsrummet och köket. 2020 Ersattes fasaden med nya paneler, och gaveln slipades och målades om 2022 Ny kylskåp och frys 2022 Fiber indragen 2023 Installerades nya element i vardagsrummet.

Bilplats

En bilplats tillhör huset
Driftkostnader
Hushållsel
4 925 kr
Samfällighetsavgift
30 301 kr
Renhållning
993 kr
Försäkring
3 500 kr
Summa
39 719 kr/år (fastighetsavgift på 9 525 kr/år tillkommer)
Antal personer i hushållet
3 st
I avgiften till samfälligheten ingår uppvärmning, varmvatten, avlopp, tv/bredband via ComHem, parkering samt skötsel av gemensamma ytor såsom gångvägar och grönytor. Dessutom ingår snöröjning.
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Biskopsgården har drygt 25.000 invånare och bebyggelsen ligger vackert placerat i områden med grönska. Stadsdelen bjuder på stora friluftsområden och promenadstråk i natursköna Svarte Mosse med ett flertal leder och naturstigar tillgängliga för alla. Vill du veta mer om Svarte Mosse gå in på www.naturen.goteborg.se.

Kommunikation

Spårvagn nr. 5 mot Torp, nr. 6 mot Sahlgrenska, Kortedala och nr. 10 mot Guldheden. Spårvagnarna går ofta och tar er in till city på knappt 20 minuter.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse