Rannebergen

Mölnesjögatan 93

Alla bilder

Charmigt radhus med eget garage i naturskönt läge!

2 795 000 kr 5 rok varav 4 sovrum 114/57 kvm 197 m² tomtarea

Charmigt radhus med insynsskyddat läge i ett lugnt och lummigt område, beläget i det barnvänliga och gröna Rannebergen. Huset bjuder på balkong och uteplats med en rogivande utsikt mot sjön nedanför samt en träbelagd altan på framsidan med morgonsol. Huset är i bra skick med omfattande renoveringar under 2023. På baksidan finns en trevlig trädgård med gräsmatta, fruktträd, bärbuskar och plats för odling. Planlösningen är spännande med kök i anslutning till entrén. På entréplan finns de första två sovrummen, lika stora i storlek. Från det ena sovrummet når du balkongen med en härlig utsikt. Entréplanet har också två badrum, varav ett helt nyrenoverat med klinker och kakel. Trapporna ner leder till ett rymligt vardagsrum med utgång till ett stort trädäck med utsikt över trädgården och naturen. Här finns även två ytterligare rymliga sovrum, varav ett med en stor walk-in closet. Vinden nås via en lucka i taket, och är möjlig och inreda för den som önskar. Tvättstugan finner ni på entréplan med tvättmaskin, torktumlare, samt fjärrvärmecentralen. Garage i länga med fjärrstyrd garageport.

Här bor du på en barnvänlig och trivsam gård med lekplatser och andra mysiga samlingsplatser. I Rannebergen kan du njuta av lugnet som präglas av det omgivande naturreservatet Vättlefjäll, en skog med vackra badsjöar, härliga vandringsleder och rika blåbärsbestånd. Detta boende är perfekt för dig som letar efter generösa utrymmen och vill bo på en fridfull och säker plats i ett område som välkomnar barnfamiljer. En busshållplats ligger bara ett stenkast bort! Angered centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och ytterligare kommunikationsmöjligheter med spårvagnen till centrum.

Beskrivning

Interiör

Välkomna in i detta rymliga och välskötta hem! Ni möts av en generös hall som leder till tvättstugan, komplett med tvättmaskin, torktumlare och fjärrvärmecentral. Plastmatta på golvet ger en praktisk yta.

Köket är stort och funktionellt med plats för en matgrupp med sex sittplatser. Ni har gott om förvaring och arbetsytor med snygga spegelluckor på skåpen. Utrustningen inkluderar spis med häll och diskmaskin från 2023, samt kyl och frys. Nya golv har installerats i köket, vilket ger en fräsch känsla.

Totalrenoverad 2023, WC:n har klinker på golvet och kakel på väggarna och är utrustad med dusch, toalett och tvättställ. I utmärkt skick efter renoveringen.

Badrummet har plastmatta på golvet och väggmatta på väggarna. Här finner ni badkar, toalett och tvättställ. En ny toalettstol, ett badrumsskåp och en ny lampa har nyligen installerats för att ge badrummet en modern touch.

På entréplanet finns de första två sovrummen, båda av generös storlek och nyligen målade väggar och nya golv. Från det ena sovrummet når ni balkongen som erbjuder en härlig utsikt.

Nerför trappan når ni vardagsrummet och ytterligare två rymliga sovrum. Sovrummen på nedre plan är rymliga och rymmer en dubbelsäng samt tillhörande möbler. Det ena sovrummet har dessutom en stor walk-in closet.

Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer en matsalsgrupp, tv-hörna och soffgrupp. Härifrån når ni den härliga baksidan av huset, med en träbelagd altan som övergår till en stor gräsmatta. Perfekt för utomhusaktiviteter och social samvaro med familj och vänner.
Fakta

Snabbfakta

Begärt pris
2 795 000 kr
Antal rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Bo & biarea
114 + 57 m²
Fast.beteckning
Angered 109:93
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
197 m²

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 plan med souterrängvåning
Byggnadsår
1982
Fasad
Träpanel
Stomme
Trä, Betong
Fönster
3-glasfönster isoler
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betonghålsten
Tak
Betongpannor
Grund
Sutteräng
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag. F (Mek. frånluft)

Renoveringar

Samtliga renoveringar gjordes under 2023: -Nya golv installerade i köket, hallen och ett sovrum på övervåningen. -Nya golv lagda i två sovrum på nedervåningen samt i garderoben. -Väggarna i de flesta rummen har målats eller tapetserats, inklusive tak. -Lister har bytts ut i de flesta rummen. -Badrummet har genomgått en totalrenovering. -Toaletten med matta har fått en ny toalettstol, ett badrumsskåp och en ny lampa. -Innertaket/vinden, som fick anmärkning vid besiktningen, har åtgärdats. -Klämmor under diskbänken, som fick anmärkning, har blivit åtgärdade. -En ny diskmaskin har installerats. -En ny spis har ersatt den gamla. -Bron på framsidan har åtgärdats genom att dåliga brädor bytts ut och målats. -En låda har byggts i tvättstugan för fjärrvärmens förvaring. -Alla rännor har blivit genomgångna och rensade för att säkerställa att de är i gott skick.

Uteplats

Träbelagd altan på framsidan.
Balkong med härlig utsikt.
Träbelagd altan som övergår mot en härlig gräsmatta.

Bilplats

Garage i länga ingår.
Driftkostnader
Uppvärmning
15 000 kr
Hushållsel
4 000 kr
Vatten/avlopp
1 200 kr
Samfällighetsavgift
12 000 kr
Försäkring
4 000 kr
Summa
36 200 kr/år (fastighetsavgift på 9 525 kr/år tillkommer)
Antal personer i hushållet
4 st
I samfälligheten ingår: Renhållning, VA á conto, kabel-TV, snöskottning, underhåll av Mullestugan, garage länga, allmänna parkeringar och lekplatser. 2 städdagar med egen insats har man på vår och höst. Under uppvärmningen är elen medräknad.
Område

Allmänt

Rannebergen är området för familjen och naturälskare. Här bor du granne med sjöar och vackra skogsslingor som erbjuder allt från bad, fiske, svampplockning och friluftsliv i Vättlefjälls vackra naturområden. Familjevänligt område med närhet till allt du behöver i vardagen.

Detta är en levande stadsdel där kultur och människor från hela världen som skapar en gemenskaplig och varm puls. Området är under stor utveckling och stora nybyggnadsprojekt byggs intill Angereds Torg och även andra delar av denna stora stadsdel. Vill du veta mer finns gott om information i följande hemsidor om Angered och framtidsplanerna för området: https://angeredcentrum.se

Kommunikation

Åker man med kollektivtrafik tar man buss 76 från Angered Centrum till Rannebergen centrum (ca 5 min). Därifrån ligger huset ca 5-7 min gångavstånd från hållplatsen. Från Angered Centrum går spårvagn 4,8 och 9 till större delar av stan.

Närservice

I Rannebergen Centrum som ligger inom behagligt gångavstånd finns en livsmedelsbutik och en pizzeria. Söker du ett större utbud ligger Angered Centrum 2-3 min bort med bil eller ca 10 min med buss. Där finner du allt du ett brett utbud av livsmedelskedjor såsom ICA Maxi, Netto, LIDL men även en mängd av restauraner, frisörsalonger, klädbutiker, frukthandel och fiskebod. Angered Centrum är ett torg under stor upprustning och tillväxt då ett stort Närsjukhus byggts, en stor Sport arena stod klar för några år sedan där det är en stor anläggning med gym, simhall, ishall, fridrottshall och idrottshall finns i ett stort komplex.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

Boka visning | anmäl intresse