Hovås

Klåvavägen 24

Alla bilder

Unik och gedigen arkitektritad villa i härliga Hovås!

9 980 000 kr 10 rok varav 6–7 sovrum 280 kvm 897 m² tomtarea

NU SÄNKT PRIS! Unik, ståtlig och representativ arkitektritad villa högt och fritt belägen i härliga Hovås. En medelhavsinspirerad dröm med spatiösa ytor ger dig möjlighet att bo på hela 280 kvm fördelat på två plan. Här erbjuds möjligheter att bo i rymlig 4:a på övre plan, och hyra ut en lika stor lägenhet på entréplan eller hyr ut hela villan om du hellre önskar ett mindre hyreshus att sköta om. Hyresgäst finns redan. På så vis får man ett centralt boende till rimlig månadskostnad! Huset präglas av en väldisponerad planlösning med generösa ytor, stilrena och lättskötta materialval samt stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp. Huset erbjuder två bostäder med ett modernt och välutrustat kök i öppen anslutning till matplats och vardagsrum med gott om plats för umgänge och härlig vy i tre olika väderstreck. Vidare finner ni tre sovrum varav ett Master Bedroom med walk-in closet, ett helkaklat badrum samt en klädkammare för vartdera bostad. Tvättstugan är praktiskt placerad på entréplan med groventré. Tomten är lummig och uppvuxen grönska runt hela huset ger dig en privat och ombonad känsla. Omgivningen är lugn och området barnvänligt. Uppvärmning från bergvärme vilket bidrar till låga driftskostnader.

Fastigheten är inte enbart intressant för eget boende utan också som investering för uthyrning. Tilltalande investeringsobjekt där potentiella hyresintäkter beräknas uppgå till ca 35 000 – 45 000 kr per månad. Det finns flera olika uthyrningsalternativ..

Här bor ni i ett mycket attraktivt och barnvänligt område en kort promenad från härliga strandpromenader, salta havsbad, naturreservaten Sandsjöbacka och Amundön samt Hovås småbåtshamn. Ni bor också nära en av Sveriges äldsta och vackraste golfbanor och vid Nya Hovås erbjuds ett bra utbud av affärer, restauranger, träningsmöjligheter, vårdcentral och apotek. Inom kort gångavstånd finns busshållplatsen där expressbussarna går in till centrala Göteborg..

Detta hus bör absolut ses och upplevas!

Fakta

Snabbfakta

Begärt pris
9 980 000 kr Accepterat pris
Antal rum
10 rum och kök, varav 6–7 sovrum
Boarea
280 m²
Fast.beteckning
Hovås 25:2
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
897 m²

Om fastigheten

Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Byggnadsår
2013
Fasad
Puts
Stomme
Betong
Fönster
3-glasfönster isoler
Bjälklag
Betong
Grundmur
Betong
Tak
Plåt
Grund
Betong
Uppvärmning
Bergvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Driftkostnader
Uppvärmning
15 000 kr
Vatten/avlopp
7 000 kr
Sotning
250 kr
Försäkring
6 000 kr
Summa
28 250 kr/år
Antal personer i hushållet
5 st
Säljaren har fast avtal på elförbrukning fram till jan 2024
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Varmt välkommen till Hovås - där staden, naturen och havet möts. Precis vid havet och gamla Säröbanan ligger Hovås, ett av de mest attraktiva bostadsområdena i Göteborgs närhet. Här är vacker natur och en aktiv livsstil i fokus med anrika Göteborgs Golfklubb i hjärtat av området.
Njut av större båthamnar och flera salta badplatser såsom Amundön, Hovåsbadet och Hovås kallbadhus. Stora Amundön är ett av alla populära utflyktsmål tack vare sina badvänliga stränder, varma klippor och öppna strandängar.
Sandsjöbackas naturreservat, strax öster om Hovås, erbjuder omväxlande terräng och har välskötta motionsslingor för dig som vill promenera eller koppla av med en löptur. Bada och fiska i sötvatten eller vandra bland vidsträckta ljunghedar och dalgångar.

Kommunikation

Kommunikationerna in till centrala Göteborg är utmärkta och gamla Säröbanan skapar stora möjligheter för den som vill cykelpendla. Banvallen utmed havet är verkligen ett av Göteborgs vackraste promenad- och cykelstråk. Inom kort gångavstånd finns busshållplatsen där expressbussarna går in till centrala Göteborg.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

Boka visning | anmäl intresse