Lindome

Gamla Häradsvägen 20

Alla bilder
+

Charmigt, välskött hus med lantligt läge!

8 rok 210/24 kvm 13 433 m² tomtarea

Nu har vi nöjet att få förmedla denna charmiga villa om ca 230 kvm i ett fritt naturskönt lantligt läge och med egen möjlighet till att svalka sig i Lindomeån! Soligt och fritt läge i sydväst med härlig uteplats utan insyn. På entréplan finner ni ett allrum, renoverat kök med både häll och charmig vedspis, badrum samt klädkammare. Vid entrén finns öppen spis och kakelugn som skänker stämning och trevnad.

En trappa upp finns ytterligare ett allrum, fyra sovrum, badrum samt tvättstuga. Allrummet bjuder på hänförande härlig utsikt. Fönster i alla väderstreck gör att rummet badar i ljus. Härlig naturtomt med äppleträd, plommon, björnbär, hallon, röda vinbär samt krusbär. På tomten finns även en äldre stallbyggnad som idag används som förråd och gym. Den vackra Lindomeån rinner genom fastigheten och där finns möjlighet för bad. Huset är besiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Här bor du rofyllt intill Lindomeån och ett vackert landskap som omsluter fastigheten. Utmärkta kommunikationer. Med närhet till skolor, förskolor, badplats och bra pendling mot centrala Mölndal eller vidare färd mot Göteborg eller Kungsbacka..

Varmt välkommen att trivas

Fakta

Snabbfakta

Antal rum
8 rum och kök, varav 5–6 sovrum
Bo & biarea
210 + 24 m²
Fast.beteckning
Hällesåker 4:8
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
13 433 m²
Slutpris
7 350 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
1909 (1909)
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2- 3 glasfönster isoler
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Plåt
Tak
Plåt
Grund
Krypgrund/Källare
Uppvärmning
Luft/luftvärmepump, El-patron ackumulatortank/ kökspanna/ elgolvslingo
Vatten/avlopp
Enskilt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag

Renoveringar

2019 Nytt kök + vitvaror Ny elcentral 2018 Provtryck av kakelugn Ny spiskåpa i kök 2016 Byggt altan + TermoWood Ny toalett Nytt handfat Ny entré + trapp/altan 2015 Ny tvättmaskin Ny torktumlare Putsat om murstock invändigt Ny automat/shunt till värme Ny träfasad Tillägg isolerat med ekologiska ullskivor anpassad till timmerstommen Fönsterbyte övervåning + Veranda Byte av väggar och tak (invändigt och utvändigt) hela verandan + isolerat tak. Renoverat innertaket på övervåningen Hall 2014 Nytt golv veranda Nytt bräddavlopp för vatten/brunn Dränering av huset Ny dragning av dagvatten Gårdsport 2013 Nytt Tak + tilläggsisolering Isolerat tak och ytskikt i källare Nya vattenledningar i hela huset Ny ackumulatortank Byggt skorsten för kakelugnen 2012 Borrat ny brunn för vatten + nytt tryckkärl och pump Slammat skorsten för vattenmantlad vedspis samt öppen spis Installerat Vattenmantlad vedspis Installerat 2 st Luft/Luft pumpar 2012-2018 Ytskikt i rum, målning av väggar, nya gipsskivor, golv etc har skett fortlöpande genom åren. Även elen i hela huset har dragits om i omgångar löpande under åren.

Tomten

För fastighetens skiften och utbredning se/använd mätverktyget; https://karta.molndal.se/spatialmap

Uteplats

Altanen ligger i syd/väst läge med sol hela dagen
Driftkostnader
Uppvärmning
17 767 kr
Hushållsel
8 883 kr
Vatten/avlopp
2 480 kr
Samfällighetsavgift
100 kr
Renhållning
2 490 kr
Försäkring
3 750 kr
Summa
35 470 kr/år (fastighetsavgift på 9 287 kr/år tillkommer)
Antal personer i hushållet
4 st
OBS! Fördelningen mellan kostnaden för uppvärmning respektive el utgörs av en uppskattning/beräkning.
Elförbrukning
17205 kWh/år
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Ellevio
Område

Allmänt

I harmoniska Lindome finns det mesta man kan önska sig. För den som söker ett boende med naturen alldeles i närheten är det här ett perfekt område. Här får ni även närhet till service och butiker när det mesta ni kan tänka er finns i eller kring Lindome centrum. I Lindome bor man på ett bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg och Kungsbacka både vad gäller tåg, buss och bil. De varma sommardagarna tar man sig enkelt till någon av de vackra sjöarna för ett bad eller tar sig en golfrunda på golfklubben. Med ca 8 förskolor och 5 skolor att välja mellan, i kombination med ett lugnt och tryggt klimat är det här det ultimata området för barnfamiljen. Med Lindomes centrala läge med närhet till både vacker natur och Göteborgs puls kommer man garanterat att trivas!

Kommunikation

Buss 762 och 763 passerar Hållplats: Gårdaliden samt Hällesåkerskolan. Bra anslutning till pendelsstationer och pendling mot Göteborg och Kungsbacka. Se länk för reseplanering. Västtrafik.

Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på E6 som går både norrut och söderut. In till Mölndal tar det ca 15 minuter med bil och det är ungefär lika lång ner till Kunsbacka.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse