Kortedala

Fullmånegatan 42

Alla bilder
+

Välskött parhus med områdets bästa läge?

4 rok 99/4 kvm 414 m² tomtarea

Med ett av områdets bästa lägen har vi nu nöjet att erbjuda ett charmigt och välplanerat parhus i två plan. Huset är beläget i populära och fridfulla Södra Kortedala. Här bor man både lummigt och ostört längst in på gatan samtidigt som man får mycket sol långt fram på kvällen. På entrésidan finns det ett stensatt parti och gräsmatta och på baksidan finns den härliga stensatta altanen med soligt sydvästläge. Bostaden har en trivsam planlösning med kök och vardagsrum på nedervåningen och sovrummen samlade på övervåningen. Självklart finns det badrum på båda våningarna. Intill huset finns ett garage och även ett förråd med bra förvaringsmöjligheter. Fiber finns draget till gatan. Huset är ett ComHem hus. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad. Här bor du intill den rofyllda skogsdungen i slutet på en återvändsgata beläget i ett familjevänligt område. Inom gångavstånd finner ni skolor, kommunikationer och Kortedala torg med allmän service.

Välkommen till ett hus och område ni kommer att trivas i!

Beskrivning

Interiör

Bostadens disponeras enligt följande:

Välkomnande entréparti med gräsmatta och plantering. Den uppvuxna trädgården omger bostaden så ni kan gå runt huset till den fantastiska baksidan med dess stora altan. Här kan Du njuta av solen under så gott som hela dagen. Inne i bostaden välkomnas ni av en trevlig hall med plats för ytterkläder och lättare möblering. På golvet ligger ett praktiskt och lättskött klinkergolv som löper vidare in i köket.

Till höger om entrén möts Du av plats för ytterkläder och det charmiga köket med matplats och utrymme för stort matbord framför fönster och ljusa skåpluckor, fin kakel ovan disk- och arbetsbänk. Utrustningen består av diskmaskin, spis med ugn, fläkt samt kyl/frys. Köket har direkt anslutning till generös uteplats i soligt sydvästläge. Härliga middagar med familj och vänner kan avnjutas här. Som sista hus vid en återvändsgata får Du en väldig privat känsla med naturen som närmaste granne.

Till vänster i hallen möts Du av det renoverade halvkaklade badrummet. Här finns vägghängd toalett, golvvärme, handfat med kommod samt duschhörna.

I anslutning till entré är den praktisk tvättstugan till glädje för alla småbarnsföräldrar när barnen varit ute och lekt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsdel om så önskas.

Övre plan rymmer möblerbar hall. Här finns det perfekt utrymme för hemmakontoret.

Master bedroom är ett vackert och rymligt rum där det finns gott om plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och annat önskvärt möblemang. Två fönster mot fastighetens baksida och utgång till balkong i utmärkt solläge.

Sovrum invid master bedroom har även det plats för säng, skrivbord och förvaringsmöblemang. Även här fönster mot baksida.

Ytterligare sovrum som med fördel kan användas som barnrum eller arbetsrum.

Även på detta plan finns det ett stort badrum. Utrustat med badkar, handdukstork, handfat med kommod, toalett samt förvaringsskåp.
Fakta

Snabbfakta

Budgivning pågår
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Bo & biarea
99 + 4 m²
Fast.beteckning
Kortedala 29:15
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
414 m²
Slutpris
3 680 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 ½ plans Parhus
Byggnadsår
1994
Fasad
Tegel samt trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Värmepump-frånluft (el)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Renoveringar

2012 Renovering badrum nedre plan 2012/2013 Renovering kök 2016 Nya paneler ytterväggen, söderläge 2011 Installation ny frånlufts värmepump

Tomten

Uppvuxen trädgårdstomt.

Uteplats

Stensatt uteplats i söderläge.

Bilplats

Eget fristående garage.
Driftkostnader
Uppvärmning
10 010 kr
Hushållsel
5 004 kr
Vatten/avlopp
300 kr
Samfällighetsavgift
11 400 kr
Renhållning
1 000 kr
Summa
27 714 kr/år (fastighetsavgift på 9 287 kr/år tillkommer)
Antal personer i hushållet
2 st
OBS! Elkostnad! Beräknad uppskattning av uppvärmnings kostnaden då denna är en del av den totala elkostnaden. Göteborg Stad Kretslopp och Vatten! Årskostnaden för va samt renhållning uppgår till ett årligt belopp av 1 300 kr, varför det görs en uppskattning av fördelningen av totalkostnaden. Samfällighet/GA! Under denna rubrik ingår vatten, avlopp, snöröjning, renhållning, el, tele, väg och underhåll. De skilda kostnadsposterna under denna rubrik har till dels egna kostnadsrubriker.
Elförbrukning
10187 kWh/år
Nätbolag
Göteborgs energi
Elleverantör
Din el Göteborg
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 pedram@ebadpartners.se

anmäl intresse