Lindome

Fritzes väg 3

Alla bilder
+

Charmigt enplanshus i attraktivt område med högt läge!

3 rok 66/6 kvm 1 586 m² tomtarea

Nu finns chansen att förvärva detta charmigt hemtrevliga hus med underbar vy mot de natursköna omgivningarna. Högt läge utan insyn med två trevliga uteplatser i söder, respektive i väst. Huset har ett mycket privat läge och rymmer tre rum och kök med ett mysigt loft, väl tilltaget badrum samt en fristående förrådsbyggnad. Från köket kliver man ut på den stora altanen som löper i vinkel mot husets entré i söderläge. Bostaden har genomgående bra standard och skick då den genomgått betydande renoveringar och ombyggnationer de senaste åren. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron. För den som vill förädla bostaden ytterligare med ut- eller ombyggnad är detta verkligen ett drömläge. Möjligheterna är många! Trädgården är mycket charmig och just nu står våren i blom. Här bor man rofyllt med ett vackert landskap som omsluter fastigheten. Huset är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Utmärkta kommunikationer. Med närhet till skolor, förskolor, badplats och bra pendling mot centrala Mölndal eller vidare färd mot Göteborg eller Kungsbacka. Möjlighet finns för ett snabbt tillträde eller efter överenskommelse..

Varmt välkommen att trivas

Beskrivning

Interiör

Bostadens disponeras enligt följande:

En mycket välkomnande rymlig entréhall med mycket ljusinsläpp. Här finns gott om förvaring med bra utrymme för ytterkläder och skor. I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar.

Till höger når ni husets vardagsrum med fin rymd, öppet upp till nock och en härlig braskamin för extra värme och trivsel. Trevligt vardagsrum med fantastisk ljusinsläpp genom de generösa fönsterpartierna. Här finns det gott om plats för större soffgrupp med loungedel. En trappa leder upp till det mysiga loftet placerat ovanför köket. Utgång till altan i västerläge med kvällssol.

Vidare leds ni in till det u-formade köket med köksinredning i vitt och arbetsbänk i mörkt utförande. Ovan arbetsbänken sitter vitt kakel. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsmikro, varmluftsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Här finns också husets andra altandörr som leder ut till den insynskyddade altanen mot söder. Här skulle den som vill kunna bygga ett uterum för att förlänga säsongen, en vinterträdgård.

Fint badrum med helkaklade vita väggar, klinker med behaglig golvvärme. Badrumsinredningen består av WC, handfat med kommod och badrumsskåp med spegel ovan, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett fönster släpper in ljuset och ger en uppskattad möjlighet för vädring.

Huvudsovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här har man exemplarisk förvaring i form av en stor garderobsvägg .

Det mindre sovrummet ligger intill köket och har fönster från två håll för fint ljusinsläpp. Detta rum fungerar perfekt som barnrum eller kontor.

Loftet används idag som ett tredje sovrum med plats för säng.. Dessutom finns här ett insynsfritt fönster som skänker dagsljus..
Fakta

Snabbfakta

Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Bo & biarea
66 + 6 m²
Fast.beteckning
Annestorp 5:45
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
1 586 m²
Slutpris
3 300 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
1-planshus
Byggnadsår
1952 Ombyggt/utbyggt 2011
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2- och 3-glas isolerglasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund/källare
Uppvärmning
Luft/luftvärmepump, oljefyllda el-radiatorer, braskamin och el-golvvär
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om, djupborrad brunn. Kommunalt avlopp. Möjligheten finns att koppla på kommunalt vatten. Vattenprov utfördes 2016 och visade bra resultat
Ventilation
Självdrag

Renoveringar

2010 -Kök och badrum renoverades 2011 -Utbyggnad hall och två sovrum -Nytt tak -Tilläggsisolering -Ny panel på delar av huset - Renovering invändigt 2012 -Altan på sydsidan byggdes 2014 -Nytt kök 2015 -Resten av huset tilläggsisolerades och fick ny panel -Nya fönster på den äldre delen av huset -Altanen på västsidan byggdes 2017 -Nytt kylskåp 2019 -Ny tvättmaskin och torktumlare (kombi) -Installation av ny kamin -Installation av ny hydrotank -Inköp av robotgräsklippare tillsammans med grannen
Driftkostnader
Hushållsel
12 500 kr
Vatten/avlopp
2 000 kr
Sotning
300 kr
Samfällighetsavgift
1 500 kr
Renhållning
3 000 kr
Försäkring
3 600 kr
Summa
22 900 kr/år (fastighetsavgift på 9 287 kr/år tillkommer)
Antal personer i hushållet
3 st
Kostnad för uppvärmning ingår i kostnaden för el
Område

Allmänt

I harmoniska Lindome finns det mesta man kan önska sig. För den som söker ett boende med naturen alldeles i närheten är det här ett perfekt område. Här får ni även närhet till service och butiker när det mesta ni kan tänka er finns i eller kring Lindome centrum. I Lindome bor man på ett bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg och Kungsbacka både vad gäller tåg, buss och bil. De varma sommardagarna tar man sig enkelt till någon av de vackra sjöarna för ett bad eller tar sig en golfrunda på golfklubben. Med ca 8 förskolor och 5 skolor att välja mellan, i kombination med ett lugnt och tryggt klimat är det här det ultimata området för barnfamiljen. Med Lindomes centrala läge med närhet till både vacker natur och Göteborgs puls kommer man garanterat att trivas!

Kommunikation

Buss 761 och 763 passerar Hållplats: Fritzes väg. Bra anslutning till pendelsstationer och pendling mot Göteborg och Kungsbacka. Se länk för reseplanering. Västtrafik.

Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på E6 som går både norrut och söderut. In till Mölndal tar det ca 15 minuter med bil och det är ungefär lika lång ner till Kunsbacka.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse