Kullavik

Backebovägen 19

Alla bilder
+

Drömhem med pool i eftertraktade Kullavik!

9 750 000 kr 5 rok varav 3–4 sovrum 174 kvm 1 317 m² tomtarea

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Upptäck din drömhem i Kullavik! En exklusiv enplansvilla på 174 kvm, perfekt placerad längst in på en återvändsgata i en idyllisk, barnvänlig omgivning, bjuder in till en oöverträffad livsstil i harmoni med naturen. Denna elegant utformade bostad hälsar dig välkommen med sina imponerande ryggåstak och generösa fönsterpartier som fyller rummen med naturligt ljus och skapar en atmosfär av lugn och lyx. En centralt placerad kamin skapar en mysig atmosfär och värme i umgängesytorna. Köket, som nyligen genomgått en uppfräschning, erbjuder gott om förvaring och fina arbetsytor med köksön som skapar en härlig matlagningsglädje. Med tre till fyra välutformade sovrum och en inredd lägenhet ovanför det praktiska dubbelgaraget finns gott om utrymme för hela familjen och möjlighet till extra intäkter genom uthyrning. Det modernt utformade badrummet lockar med ett badkar, bastu och golvvärme, samt en utgång till terrassen för avkoppling i en bekväm miljö. Ett ytterligare badrum med dusch och uppvärmda golv står till familjens och gästernas förfogande. Utanför väntar en förtrollande trädgårdstomt som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Den generösa solterrassen och den inbjudande poolen med tillhörande poolhus erbjuder en oas av njutning i det perfekta sydvästläget. Missa inte chansen att äga detta paradisliga hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den ultimata bostadsupplevelsen i Kullavik. Huset är besiktigad och (försäkrad mot dolda fel.)

Här bor ni omgivna av en fantastisk miljö med gångavstånd till hav, salta bad, skola och barnomsorg. På Kungsporten finner ni ett brett serviceutbud. I Kullaviks centrum samt i Särö centrum finns livsmedel- och små butiker. Cykelbanan och bussen uppe vid Gamla Särövägen gör vardagslivet bekvämt. Inom närhet finns såväl sandstrand, mjuka klippor och en småbåtshamn med bryggor.

Beskrivning

Interiör

Bli omsluten av en känsla av välkomnande så fort du kliver in i denna vackert inredda entréhall. Med golvmaterial i mörk klinker, försedd med behaglig golvvärme, och parkettgolv, erbjuds en smakfull kombination av stil och komfort. En rymlig garderob står redo att ta emot dina ytterkläder och tillhandahåller gott om förvaringsutrymme.

Det luftiga vardagsrummet lockar med ryggåstak och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av rymd. Med en braskamin centralt placerad, skapas en mysig atmosfär perfekt för avkoppling. Med en utgång till den soliga terrassen, poolen och poolhuset i sydvästläge, bjuds du in till en oas av avkoppling och njutning från tidig morgon till sen kväll.

Det första sovrummet imponerar med sina stora fönsterpartier och parkettgolv samt en praktisk skjutdörr som möjliggör enkel åtkomst till vardagsrummet, medan en utgång till terrassen ger möjlighet till naturnära upplevelser.

Det välutrustade Myresjököket lockar med sina fina snickerier i ek och dekorativa kakel. Här kombineras stil med funktionalitet med klinkergolv och rostfria maskiner, inklusive kyl, frys, spisfläkt, inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin och spishäll. Med en köksö och en rymlig matplats som välkomnar många gäster, är detta kökets hjärta där gemenskap och kulinariska upplevelser smälter samman i en perfekt symbios.

De tre ljusa och trivsamt inredda sovrummen bjuder in till skönhet och avkoppling. Ett av sovrummen erbjuder till och med en utgång till den soliga terrassen och en rymlig klädkammare, där dina kläder får en värdig plats att vila.

Det eleganta och stilrena badrummet lockar med sitt badkar, bastu och behagliga golvvärme. Med en utgång till terrassen blir detta ett rum för avkoppling och välbefinnande. Ytterligare ett badrum med dusch och golvvärme står till förfogande, perfekt för familjen eller gästerna. Tvättstugan med groventré erbjuder utrustning bestående av en tvättmaskiner, samt generösa förvaringsutrymmen och arbetsytor för dina behov.
Fakta

Snabbfakta

Begärt pris
9 750 000 kr
Antal rum
5 rum och kök, varav 3–4 sovrum
Boarea
174 m²
Fast.beteckning
Hålan 1:66
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
1 317 m²

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2003
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Plåt
Grundmur
Betongplatta
Tak
Betongpannor
Uppvärmning
Vattenburen värme. Nibe Fighter 310P frånluftsvpum
Vatten/avlopp
Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Renoveringar

*2024: Byte av bänkskivor samt diskbänkar i kök. *2024: Nya vitvaror installerades, inklusive kylskåp, frys, mikrovågsugn, induktionshäll och ugn. *2024: Vattenrenovering/service utfördes i tvättstugan. *2024: Stora badrummet fick ny kommod, tvättställ samt skåp. *2022: Ett nytt poolskydd installerades. *2020: Nytt parkettgolv lades i sovrummet. *2020: Totalrenovering av stora badrummet. *2020: Utekök med grill byggdes. *2020: Nya solskydd installerades i vardagsrummet. *2020: Renovering av golvklinkern i tvättstugan. *2020: En ny diskmaskin installerades. *2020: Renovering av bädd/avloppsanläggningen med ny filtrering. *2020: Renovering av walk-in-closet med nytt golv. *2018: Gästlägenhet ovanför garage färdigställdes. *2018: Ny värmepump, Nibe F370, installerades. *2018: Byte av dricksvattenpump i djupt borrad brunn. *2015: Målning av huset utvändigt. *2015: Slipning av alla golv invändigt. *2015: Ny poolvärme installerades. *2015: Ny torktumlare installerades i tvättstugan. *2012: Poolhus byggdes. *2012: Poolen byggdes. *2007: Garaget uppfördes.

Tomten

Vacker, insynsskyddad trädgårds-/naturtomt med solterass och pool 8 x 4 meter. Fina stenläggningar, murar och gräsytor.

Bilplats

Dubbelgarage från 2007 med inredd gästrum på övre plan. Vatten, avlopp och el framdraget. Sex parkeringsplatser framför garaget.
Driftkostnader
Hushållsel
31 900 kr
Samfällighetsavgift
2 000 kr
Renhållning
2 400 kr
Försäkring
3 500 kr
Summa
39 800 kr/år (fastighetsavgift på 9 525 kr/år tillkommer)
Elförbrukning
22000 kWh/år
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Kullavik är en idyllisk pärla vid den svenska västkusten, känt för sitt harmoniska villaområde och dess närhet till havet. Här vid Kullaviks Båthamn, där livet pulserar med aktivt föreningsliv och en populär sommarrestaurang, kan man verkligen njuta av den marina atmosfären.

Området präglas av sina många vikar, badstränder och klippor, som Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik, vilket ger möjligheter till härliga naturupplevelser och avkopplande stunder vid havet.

För de som älskar vattensporter är Kullaviks Kanot & Kappseglingsklubb ett aktivt nav med regattor och seglarskola, medan Kullaviks sjöscouter erbjuder spännande äventyr för ungdomar i och runt hamnen.

Flera olika förskolor, exempelvis Kyviksäng, föräldrakooperativa Hedenhös och personalkooperativa Kullaviks förskola. Kullaviks Montessoriskola har förskola och skola till och med högstadiet. Kullaviksskolan undervisar förskoleklass till och med skolår nio.

Beläget nordväst om Kungsbackas centralort och bara cirka 15 kilometer söder om Göteborg, har Kullavik en historia som sträcker sig tillbaka till jordbruksmarken. Men med tiden har det utvecklats från sommarboenden till ett permanent boendesamhälle, med en unik charm och karaktär.

Kommunikation

Säröleden, väg 158, tar bilisten snabbt vidare mot Göteborg eller Kungsbacka. Buss X3 trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka via Kullavik.

Närservice

I Kullavik centrum finner du livsmedelsbutik, pizzeria, restauranger, frisör och gym. Vårdcentral och Apotek finner du i grannorten Särö.
I Kullavikskolan ligger ortens egna bibliotek och är en del av biblioteken i Kungsbacka.

Övrigt

Samhället hette Kullen fram till 1911. Men Posten förväxlade ofta orten med skånska Kullen. Ett förslag ifrån Olga Hagqvist som då var ortens telefonoperatist och var bosatt på Konvaljvägen vid järnvägsstationen var och blev Kullavik.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse