Kortedala

Aprilgatan 10D

Alla bilder
+

Enplansvilla med insynskyddad solig innegård!

4 rok 96.3/15 kvm 193 m² tomtarea

Nu ges möjlighet att förvärva ett av de attraktiva atriumhusen vid Aprilgatan. Här erbjuds du charmigt praktiskt enplanshus med solig och insynsskyddad innergård med altan. Detta charmiga kedjehus har renoverats och byggts ut med boyta på drygt 96 kvm och rymmer nu plats för en större barnfamilj! Bostaden har en trivsam planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning som inbjuder till ett socialt och trivsamt hem. Bostaden erbjuder ett vardagsrum och tre sovrum av generösa mått samt två helkaklade badrum. Det finns även ett väl tilltaget isolerat förråd. Här bor du granne med skola och har närhet till spårvagnen, torg och natur! Fastigheten är besiktigad och energideklarerad.

Varmt välkommen att trivas!

Beskrivning

Interiör

Bostadens disponeras enligt följande:

Stort rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök.. Ytan bjuder på stor möbleringsfrihet med plats för stor soffa, tv-möbel samt större matsalsbord. Längs ena väggen finner du stora fönster och utgång till en solig och lättmöblerad stensatt uteplats i söderläge, som bjuder på möjlighet till många härliga soltimmar. Innergården, atrium, erbjuder trädgård med fina planteringar och blommande träd på våren..

Intill vardagsrummet finner du bostadens stora sovrum med parkettgolv, fönster och plats för dubbelsäng samt bra förvaring.

Rymligt helkaklat badrum som totalrenoverades 2014 med wc, kommod och badkar. På väggarna sitter stora vita kakelplattor och på golvet mörkgrå klinkers. Ett härligt takfönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Kök med bra skåpsutryme för porslin och torrvaror samt plats för matbord upp till sex personer. Fönster i söder och takfönster genererar till ett fint ljusinsläpp i detta praktiska kök. Den maskinella utrustningen består av en ugn, häll, diskmaskin, kyl/frys samt fläkt.

Allrum med genomgång till köket med ljust golv och vita väggar. I detta rum finns det utrymme för fåtöljer för en trevlig läshörna samt bokhylla och skrivbord. Fönster i österläge och anslutning till innergård.

Helkaklat renoverat badrum från 2015. Här finner du wc, tvättställ med kommod och infällda spotlights.

Precis intill WC:n från hallen öppnar sig ett ytterligare sovrum som är tillbyggd under senare tid. Fönster i norrläge med parkettgolv och vitmålade väggar.

Groventré med svart klinker och vitmålade väggar med gott om förvaring och kapprum.
Fakta

Snabbfakta

Budgivning pågår
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Bo & biarea
96.3 + 15 m²
Fast.beteckning
Kortedala 107:28
Areakälla
Areauppgifter enligt säljaren
Tomtarea
193 m²
Slutpris
2 690 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
1-plans atriumradhus (Kedjehus)
Byggnadsår
1957
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2-glasfönster isoler
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Grund
Krypgrund med bjälklag av betong samt platta på ma
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag

Renoveringar

2018 nytt staket och ytterdörr (dörr vid staket). 2018 Ny belysning i vardagsrum, samt ny skärmvägg mellan hall och matplats. 2015 byggdes huset till mot grannfastigheten (Ca. 18m2), i samband med denna om/tillbyggnation lät man byta ut samtliga innerdörr samt nya ytskikt invändigt. 2015 Nyrenoverat WC 2015 Nya avloppsledningar i krypgrunden 2015 Ny tillbyggnad 2014 Nyrenoverat badrum 2011 Nyrenoverat kök 2010 Nya fönster samt ny entrédörr

Uteplats

Rogivande atriumgård med gräsyta och stenläggning.

Bilplats

Garage samt parkeringsplatser finns att hyra av föreningen och har en separat kö till detta.
Driftkostnader
Samfällighetsavgift
36 000 kr
Försäkring
1 800 kr
Summa
37 800 kr/år (fastighetsavgift på 9 287 kr/år tillkommer)
Antal personer i hushållet
4 st
OBS! Uppmärksamma att i samfällighetsavgiften ingår; Uppvärmning, VA, Sotning, Renhållning, Väg och snöröjning och Underhåll. Detta enligt säljaren och denna uppgift har kontrollerats med Äggskedens Samfällighetsförening styrelse 2019-05-15. Aktuella kostnad betalas i förskott och är uppdelade i en inbetalning om fyra perioder, motsvarande varje kvartal uppgående till ett belopp av ca 9 000 kr. Vid överlåtelse skall samtliga nycklar till de allmänna utrymmena inlämnas. Hemsida till Samfällighetsföreningen är: http://aggskeden.se/
Elförbrukning
3762 kWh/år
Nätbolag
Göteborgs Energi
Elleverantör
Storuman Energi AB
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse