Tölö

Skördevägen 9

Alla bilder

Attraktiv 1,5-plans parhus i populära Tölö Villastad!

5 rok 126 kvm 6 127 kr/mån

Nu presenteras en sällsynt chans att förvärva ett fantastisk 1,5-plans parhus i bostadsrättsformat. Radhuskänslan är påtaglig och tack vare gavelläget är gräsytan större med plats för bollspel och studsmatta samt ett större förråd. Ett ljuvligt och väldisponerat boende med sociala ytor på entréplanet och en mer privat sovrumsavdelning samt förvaring på övre plan. Två härliga uteplatser på både fram- och baksida som gör att ni kan utnyttja solen hela dagarna. Två badrum finns varav det på entréplan är mycket påkostat och smakfullt renoverat. Genomgående ljust med öppna sällskapsytor som ger plats för stora middagsbjudningar, vardagsrummet har en trevlig braskamin som bidrar till såväl uppvärmning som mysfaktor. Vidare finns luft-luftvärmepump samt golvvärme vilket ger ett skönt inomhusklimat både den varma och kalla perioden på året. Parkerar gör ni bekvämt vid huset och det finns gästparkeringar i nära anslutning i området.

Här bor ni i en välbehållen förening i ett av Kungsbackas populäraste områden! I området finns två lekplatser med gungor och rutschkana, fotbollsplan, boulebana och grillplats samt skogen med en ny joggingslinga. Här bor du nära till allt ni kan tänkas behöva, butiker restauranger, biograf, skolor och förskolor. Till busshållplatsen tar det tre minuter och för pendlaren finns valmöjligheter att parkera vid Hede station eller Kungsbacka resecentrum. Sammantaget ger detta ett perfekt boende för familjen med goda och snälla grannar samt gott om barn i alla åldrar i området.

Varmt välkommen att trivas!

Beskrivning

Interiör

Bostadens disponeras enligt följande:

Väl inne i detta hem möts ni av en en ljus, praktisk och lättmöblerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Entréplan har genomgående fin parkettgolv och vitmålade väggar. Direkt till vänster finns ett rum som kan användas t ex som lekrum, arbetsrum eller gästrum. I anslutning finns en stor klädkammare med gott om förvaring.

Till höger finner ni köket som går i svart och rostfritt med ett snyggt kakel ovan arbetsytorna. Vinkelköket är rymligt och välplanerat med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vid fönstret finns det gott om plats för en rejäl matbordsgrupp. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, ugn med spishäll samt fläkt.

Vidare finner ni hjärtat i bostaden, vardagsrummet här kommer ni att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier åt två håll. Sällskapsytorna är väl tilltagna och rymmer både soffgrupp och matgrupp om så önskas. I ena hörnet finns braskaminen som ger både värme och mysfaktor. Från vardagsrummet har ni utgång till ett stort altandäck med trädgård och fin gräsyta..

Bostadens Iögonfallande påkostade badrum på entréplan renoverades 2016 med smakfulla materialval. Stilfullt kakel, klinker och mosaik på vägg. Här ges utrymme för stort hörn massagebadkar, handfat med kommod, badrumsskåp, vägghängd wc, spotlights, handdukstork och golvvärme.

Övre våningsplan erbjuder i dagsläget fyra sovrum, då klädkammaren har gjorts om till ett extra sovrum, rummen varierar i storlek och form men har plats för bl.a dubbelsäng , våningssäng , skrivbord och garderober. Slutligen finner vi bostadens andra badrum, vilket är helkaklat i ljus färgsättning med dusch, wc och handfat med spegel ovanför. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta i vardagen.

Varmt välkommen till visning!
Brf/BF

Förening

Fastigheterna bebyggdes 1999 och består av 11 småhus. Föreningen består av 22 st bostadslägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken som byggnaderna är uppförda på. Total boarea i föreningen uppgår till 2 362 kvm. Lägenhetsfördelningen ser ut på följande vis: fyra stycken tre rum och kök samt 18 stycken fyra rum och kök vilket sammanlagt blir 22 lägenheter med bostadsrätt.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Tölö Villastads samfällighetsförening. Föreningens andel är 15 procent. Samfälligheten förvaltar gator, gemensamma grönytor, lekplatser, miljöhus, belysning samt vatten.
Namn
BRF Tölö Villastad Västra
Adress
Skördevägen 11
Byggnadsår
1999
Byggnadstyp
1 ½ plan med snedtak
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769604-4747
Föreningens ekonomi
Ekonomin i föreningen är mycket god.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
Överlåtelseavgift
1182 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
5 rum och kök
Boarea
126 m²
Månadsavgift
6 127 kr/mån
Ingår i avgiften
I totala månadsagiften ingår även en kostnad för samfällighetsföreningen, Tölö Villastads samfällighetsförening, som uppgår till 3 500 kr. Samfälligheten förvaltar gator, gemensamma grönytor, lekplatser, miljöhus, belysning och vatten. BRF har en egen hemsida.
Andel i föreningen
5.114%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 9
Slutpris
3 325 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
1 ½ plan med snedtak
Byggnadsår
1999
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Husen är anslutna till Comhem och det analoga basutbudet av tv-kanaler ingår i avgiften.
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme

Renoveringar

Målning av fasader 2013 Målning av fönster och dörrar under vår-försommaren 2014

Uteplats

Ja

Parkering

Ja
Driftkostnader
Uppvärmning
855 kr
Hushållsel
1 500 kr
Renhållning
190 kr
Försäkring
170 kr
Summa
2 715 kr/mån
Antal personer i hushållet
3 st
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Göta energi
Dokument/länkar
Område

Allmänt

I nordöstra delen av Kungsbacka centralort finner vi områdena Tölö och Hede. Båda dessa områden är mycket populära bland barnfamiljer. Området kring Tölö Kyrka har sagts vara bland Sveriges barntätaste. Här finns barn i alla åldrar, från de minsta till tonåringarna. Oavsett vart du bor i detta område så har du gångavstånd till skola och dagis. Spelar du golf eller går i kyrkan så har du gångavstånd även dit.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med områdena Tölö och Hede är närheten till både Kungsbacka station och Hede pendelstation. Härifrån tar det inte mer än 25 minuter in till centrala Göteborg. Vill du istället ta dig in till centrala Kungsbacka så gör du det på några minuter med cykel.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse