Västra Frölunda

Valthornsgatan 6

Alla bilder

Nybyggd (2019) gaveltvåa med stor härlig balkong!

2 rok 61 kvm 3 235 kr/mån

Nu ges tillfälle att förvärva denna moderna gaveltvåa med stor härlig balkong om ca 13 kvm med vidsträckt utsikt över området. Bostaden stod klar 2019 och är i så gott som nyskick. Hemmet imponerar med tidlösa material och högklassig utrustning. (Tillvalspaket-Trend). Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum förlängs av den härliga balkongen. Njut av härliga kvällar med både familj och vänner. Sovrummet är rymligt med god plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaring i garderobsvägg. Ytterligare förvaring ges i platsbyggd garderob i hall samt tillhörande vindsförråd. Badrummet är helkaklat i vita toner med egen tvättavdelning för högsta komfort.

Här bor ni i en miljöbyggnad Silver med bredband via Telia Triple Play som ingår i månadsavgiften! I föreningen finns en cykelpool med flera lånecyklar, som kan ta dig med goda cykelvägar till både salta bad och Göteborgs citykärna! Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Bra kommunikationer med både buss och spårvagn tar dig snabbt och enkelt till stadens puls.

Varmt välkommen trivas!

Beskrivning

Interiör

Genom en säkerhetsdörr kommer du in i en ljus och välkomnande hall som ansluter till rummet rakt fram och badrummet till höger. På golvet ligger en snygg vitpigmenterad ekparkett som sträcker sig igenom hela lägenheten, alla väggar är fint ljust grå kulör. Till vänster finner ni en stor skjutdörrsgarderob med praktiskt förvarningssystem samt plats för avlastningsbord.

Till höger från entrén finns badrummet som är snyggt helkaklat med stora vita kakelplattor och ljusgrå klinker som bryter av fint. Duschhörna med välvda glasdörrar, WC, tvättställskommod med tillhörande spegel "Vedum" samt downlights som var tillval. Slutligen finns här kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens med ett praktiskt förvaringsskåp ovan.

Rakt fram öppnar bostaden upp sig i ett härligt rum där kök och vardagsrum finns i en öppen planlösning. De stora fönsterpartierna skapar en plats att verkligen trivas i. Här ryms soffgrupp med tillhörande möblemang och de stora fönsterna erbjuder härlig ljusinsläpp. Bostadens smakfulla kök från Marbodal andas kvalité, allt välplanerat med bra arbetsyta och gott om förvaring. Ljusgrå luckor, mörkgrå arbetsbänk med underlimmad diskbänk ovan sitter stänkskydd i samma material som arbetsbänk som livas upp av en snygg infälld arbetsbelysning under överskåpen. Den maskinella utrustningen består utav kombinerd kyl/frys, induktionshäll, inbyggd micro, ugn samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Ifrån rummet når du den stora (13 kvm) generösa balkongen som rymmer en större sittgrupp såväl som loungegrupp. Balkongen erbjuder en fin vidsträckt vy över omgivningarna.

Sovrummet är väl tilltaget. Här ryms en bred säng med tillhörande möblemang. Sovrummet erbjuder gott om ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Utmed ena väggen löper en garderobsvägg bakom skjutdörrar med mycket välplanerat förvarningssystem.
Brf/BF

Förening

Brf Sjöstjärnan i Västra Frölunda består av 130 moderna bostäder i ett flerbostadshus med fastighetsbeteckning Göteborg Rud 8:15. Huset är på 16 våningar, med adress Valthornsgatan 6. Lägenheterna är 1–3 rum och kök med ytor om 36–82 m² och balkonger eller uteplatser i soligt läge. Mycket bra läge med gångavstånd till Frölunda Torgs köpcentrum, kollektivtrafik, Ruddalens friluftsområde samt behändigt cykelavstånd till salta bad. Kort sagt ett närområde som erbjuder allt man behöver.

Gemensamma utrymmen

Det finns lägenhetsförråd, cykelrum och barnvagnsrum i huset. Cykelparkering finns även i gårdshuset.

Parkering

Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser är reserverade för Sjöstjärnan, samt besöksparkeringar i närheten av huset. Dessutom finns möjligheten att hyra parkering i det nybyggda P-huset utmed Västerleden.

Renoveringar

Sjöstjärnan består av 130 moderna bostäder fördelade på 16 våningar. Storlekarna varierar mellan 1–3 rum och kök, 36–82 m² och balkonger eller uteplatser i soligt läge.
Namn
Brf Sjöstjärnan
Adress
Valthornsgatan 6
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769633-5855
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
130 st
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
Snyggt och prydligt med många sköna sittplatser och utrymme för lek för barnen. Här finns chansen att umgås med grannar och bjuda in kompisarna till grillning.
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rum och kök
Boarea
61 m²
Våningsplan
Våning 5 av 16. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
3 235 kr/mån
Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår kallvatten, uppvärmning, trappstädning, yttre skötsel, Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100). Ett obligatoriskt tillägg på 206 kr/mån tillkommer för bredband.
Andel i föreningen
0.81713%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1401
Slutpris
2 750 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Bredband 100/100, tv-paket Lagom och telefoni via bredbandet ingår i boendet. Telia är leverantör och det går att byta tv-paket och uppgradera bredbandshastighet.
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser är reserverade för Sjöstjärnan, samt besöksparkeringar i närheten av huset. Dessutom finns möjligheten att hyra parkering i det nybyggda P-huset utmed Västerleden.
Driftkostnader
Hushållsel
98 kr
Försäkring
81 kr
Summa
179 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

I Frölunda finns ett stort utbud av handel, kultur, fritidsaktiviteter och service. Stadsdelen är Göteborgs minsta och mycket som behövs i vardagslivet finns inom gångavstånd. Här har du dessutom nära till havet och till innerstaden ta du dig på 20 minuter med buss eller spårvagn. Området utmärks av sina punkthus med varierad arkitektur som byggdes efter modernismens ideal under 1950-, 1960- och 1970-talet. Med sin speciella och tidstypiska stadsplan har Frölunda en stark identitet och ett kulturhistoriskt värde.

Kommunikation

Från Frölunda tar du dig enkelt till stadens alla hörn. Här finns gott om hållplatser för både buss och spårvagn. Se www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse