Västra Frölunda

Valthornsgatan 6

Alla bilder

Modern gaveltvåa med underbar balkong som erbjuder vidsträckt utsikt!

2 rok 54 kvm 3 256 kr/mån

Nu har vi nöjet att presentera denna moderna gaveltvåa med vidsträckt utsikt och stor inglasad balkong om ca 12 kvm. Belägen högt upp i huset med ljusinsläpp från tre väderstreck, erbjuds lång fri utsikt över trädtopparna. Hemmet imponerar med tidlösa material och högklassig utrustning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum förlängs av den härliga inglasade insynsfria balkongen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Sovrummet är rymligt med god plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaring i garderobsvägg. Ytterligare förvaring ges i platsbyggd garderob i hall samt tillhörande vindsförråd. Badrummet är helkaklat i vita toner med egen tvättavdelning för högsta komfort och uppgradering till en takdusch utöver standardvalet för skön njutning.

Här bor ni i en miljöbyggnad Silver med bredband via Telia Triple Play som ingår i månadsavgiften! I föreningen finns en cykelpool med flera lånecyklar, som kan ta dig med goda cykelvägar till både salta bad och Göteborgs citykärna! Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Bra kommunikationer med både buss och spårvagn tar dig snabbt och enkelt till stadens puls.

Varmt välkommen trivas!

Beskrivning

Interiör

Stig på!

Du välkomnas in till en öppen och rymlig hall som ansluter till rummet rakt fram och badrummet till höger. På golvet ligger en snygg vitpigmenterad ekparkett som sträcker sig igenom hela lägenheten, alla väggar och tak är vitmålade. Till höger finner ni en stor skjutdörrsgarderob med praktiskt förvarningssystem samt plats för avlastningsbord.

Till höger om entrén ligger bostadens badrum som är snyggt helkaklat med stora vita kakelplattor och ljusgrå klinker som bryter av fint. Duschhörna med välvda glasdörrar, WC, tvättställskommod med tillhörande spegel "Vedum" samt downlights som var tillval. Slutligen finns här kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens med ett praktiskt förvaringsskåp ovan.

Rakt fram öppnar bostaden upp sig i ett härligt rum där kök och vardagsrum finns i en öppen planlösning. De stora fönsterpartierna skapar en plats att verkligen trivas i. Här ryms soffgrupp med tillhörande möblemang och de stora fönsterna ger dig en skön utsikt över Frölundas takåsar och natursköna Ruddalen. Bostadens smakfulla kök från Marbodal andas kvalité, allt välplanerat med bra arbetsyta och gott om förvaring. Vita luckor, ljusgrå arbetsbänk med underlimmad diskbänk ovan ett vitt blankt kakel som livas upp av en snygg infälld arbetsbelysning under överskåpen. Den maskinella utrustningen består utav kombinerd kyl/frys, induktionshäll, inbyggd micro, ugn samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Ifrån rummet når du den stora (12 kvm) generösa balkongen som rymmer en större sittgrupp såväl som loungegrupp. Perfekt med den inglasade delen som förlänger säsongen och gör det möjligt att ha möblerat året om. Självklart går det att öppna upp inglasningen. Balkongen erbjuder en fantastisk vidsträckt vy över omgivningarna.

Sovrummet är väl tilltaget. Här ryms en bred säng med tillhörande möblemang. Sovrummet erbjuder gott om ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Utmed ena väggen löper en garderobsvägg bakom skjutdörrar med mycket välplanerat förvarningssystem..
Brf/BF

Förening

Brf Sjöstjärnan i Västra Frölunda består av 130 moderna bostäder i ett flerbostadshus med fastighetsbeteckning Göteborg Rud 8:15. Huset är på 16 våningar, med adress Valthornsgatan 6. Lägenheterna är 1–3 rum och kök med ytor om 36–82 m² och balkonger eller uteplatser i soligt läge. Mycket bra läge med gångavstånd till Frölunda Torgs köpcentrum, kollektivtrafik, Ruddalens friluftsområde samt behändigt cykelavstånd till salta bad. Kort sagt ett närområde som erbjuder allt man behöver.

Gemensamma utrymmen

Det finns lägenhetsförråd, cykelrum och barnvagnsrum i huset. Cykelparkering finns även i gårdshuset.

Parkering

Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser är reserverade för Sjöstjärnan, samt besöksparkeringar i närheten av huset. Dessutom finns möjligheten att hyra parkering i det nybyggda P-huset utmed Västerleden.

Renoveringar

Sjöstjärnan består av 130 moderna bostäder fördelade på 16 våningar. Storlekarna varierar mellan 1–3 rum och kök, 36–82 m² och balkonger eller uteplatser i soligt läge.
Namn
Brf Sjöstjärnan
Adress
Valthornsgatan 6
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769633-5855
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
130 st
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
Snyggt och prydligt med många sköna sittplatser och utrymme för lek för barnen. Här finns chansen att umgås med grannar och bjuda in kompisarna till grillning.
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
54 m²
Våningsplan
Våning 12 av 15. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
3 256 kr/mån
Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer.
Andel i föreningen
0.78622%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr
Slutpris
2 675 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Bredband 100/100, tv-paket Lagom och telefoni via bredbandet ingår i boendet. Telia är leverantör och det går att byta tv-paket och uppgradera bredbandshastighet.
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme

Bilplats

Parkering i huset garage till en månadskostnad av 1 275 kr/månad.
Driftkostnader
Hushållsel
98 kr
Försäkring
81 kr
Summa
179 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Varmvattenförbrukning av 2 kbm till en kostnad av 60kr/månad.
Elförbrukning
102 kWh/år
Nätbolag
Göteborgs energi
Elleverantör
Göteborgs energi
Dokument/länkar
Område

Allmänt

I Frölunda finns ett stort utbud av handel, kultur, fritidsaktiviteter och service. Stadsdelen är Göteborgs minsta och mycket som behövs i vardagslivet finns inom gångavstånd. Här har du dessutom nära till havet och till innerstaden ta du dig på 20 minuter med buss eller spårvagn. Området utmärks av sina punkthus med varierad arkitektur som byggdes efter modernismens ideal under 1950-, 1960- och 1970-talet. Med sin speciella och tidstypiska stadsplan har Frölunda en stark identitet och ett kulturhistoriskt värde.

Kommunikation

Från Frölunda tar du dig enkelt till stadens alla hörn. Här finns gott om hållplatser för både buss och spårvagn. Se www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse