Angered-Gårdsten

Salviatorget 2

Alla bilder

Väldisponerad trerummare, inflyttningsklar 2021!

1 995 000 kr 3 rok 69 kvm 5 101 kr/mån

Ta chansen att skapa ditt nya hem i en nyproducerad trea som blev färdigställd 2021. Bostaden välkomnar dig med generösa sällskapsytor som badar i ljus från två väderstreck. Den öppna planlösningen är perfekt för gemensamma stunder med nära och kära. Belägen högt upp i huset, erbjuder den också en balkong med fantastisk utsikt över området. Med två sovrum, ett modernt kök från Marbodal och ett badrum i toppskick, är detta hemmet där du kan trivas och känna dig hemma direkt. Ett separat förråd tillkommer bostaden!

I Brf Utsikten i Gårdsten kan du njuta av bekvämt och modernt boende. Här finns 59 bostadsrätter och en gemensam takterrass där solen kan avnjutas tillsammans med vänner under sommarhalvåret. För att ta dig till Göteborgs centrum finns direktbuss 173 från Gårdsten, vilket tar cirka 20 minuter. I det expanderande området Gårdsten finner du ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matbutiker, pizzerior och frisörsalonger. Angered centrum ligger endast några minuters bil- eller bussresa bort och erbjuder all tänkbar service, från sjukhus och stora matbutiker till caféer, restauranger och klädaffärer. Dessutom har Angered Arena en simhall, ishall, gym och idrottshall för ditt nöje och träning.

Kontakta mäklare för visning!

Beskrivning

Interiör

Stig in och känn er välkomna! Direkt när ni kommer in i hallen möts ni av gott om förvaringsmöjligheter i garderoben, där det även finns plats för eventuella tilläggsmöbler. Parkett pryder golvet medan väggarna och taket är målade i vitt för att ge en ljus och fräsch känsla.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger optimala möjligheter för umgänge och gemenskap, med gavelläget som ger en naturlig ström av ljus. Inredningen går i tidlösa toner och är utrustad med moderna vitvaror såsom kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spishäll och ugn. Matgruppen har en naturlig plats mellan kök och vardagsrum.

I vardagsrummet finns gott om plats för en rymlig soffgrupp och andra möbler, och härifrån når ni även balkongen som ligger i en härlig sydvästlig riktning med en fri utsikt över området och takåsarna.

Det rymliga huvudsovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och eventuella möbler, medan det mindre rummet kan användas mångsidigt som barnrum, gästrum eller kontor.

Badrummet håller samma höga standard som resten av bostaden och är komplett med tvättmaskin och torktumlare, duschhörna, handdukstork och handfat med kommod.
Brf/BF

Förening

Brf Utsikten Gårdsten är äkta förening med fastighetsbeteckning Gårdsten 6:4 som är ett flerbostadshus med 59 lägenheter fördelade på 11 av husets totala 12 plan. Huset är 12 våningar högt och byggdes 2020/2021. Föreningen äger fastigheten Gårdsten 6:4.

Gemensamma utrymmen

Takterrass, barnvagn- och rullstolsrum, städutrymme, miljörum och cykelrum.

Parkering

34 parkeringsplatser finns att hyra på en grannfastighet för cirka 600 kr per plats och månad enligt ett 10-årigt avtal från juli 2018. Senare planeras parkeringsdäck och garage på grannfastigheter med 25-åriga avtal. Separat kö via föreningen. Utomhusplatser utan avgift finns tillgängliga i anslutning till huset.
Namn
BRF Utsikten Gårdsten
Adress
Salviatorget 2
Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-8337
Föreningens ekonomi
I månadsavgiften till föreningen ingår värme, fiber via Telia med bredband 100/100, IP-Telefoni och TV paketet lagom samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
59 st
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Fakta

Om bostaden

Begärt pris
1 995 000 kr
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
69 m²
Våningsplan
Våning 6 av 12. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
5 101 kr/mån
Ingår i avgiften
Inkl värme, fiber via Telia med bredband 100/100, IP-Telefoni och TV paketet lagom, bostadsrättstillägg på hemförsäkring
Andel i föreningen
2.063%
Indirekt nettoskuldsättning
455 881 kr.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1504

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2021
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Bredband, TV, telefoni via fiberanslutning från Telia.
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Vattenburet radiatorsystem, fjärrvärme.
Ventilation
Mekanisk till och frånluft (FTX)

Parkering

Ja
Driftkostnader
Hushållsel
200 kr
Vatten/avlopp
120 kr
Försäkring
100 kr
Summa
420 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Gårdsten är en stadsdel i Göteborg som även inkluderar Lövgärdet och tillhör Angereds stadsdelsnämndsområde. Här finns en mångfald av bostäder, från lägenhetshus till radhus och villor. Flera byggprojekt med nyproducerade bostäder pågår i området.

Gårdsten bebyggdes ursprungligen mellan 1969 och 1972 med cirka 2 300 lägenheter i tre- och sexvånings lamellhus, femvånings loftgångshus och åttavåningshus. Med tiden har området utvecklats och lockat till sig nya investeringar, vilket har förvandlat Gårdsten till en framväxande stadsdel med mycket ledig mark för nybyggnation, vacker natur, frisk luft samt livliga torg och centrum. Området präglas av en mångkulturell befolkning med människor och kultur från hela världen.

Gårdsten omges av en ringled och är uppdelad i västra och östra Gårdstensberget, åtskilda av en dalgång. I Västra Gårdsten finns de ekologiska Solhusen och i Östra Gårdsten de prisbelönta Terrasshusen och Salviaterrassen med sina parhus.

Kommunikation

Direktbuss 173 tar dig från Gårdsten till Göteborgs centrum på cirka 20 minuter. Alternativt kan du ta buss 73 till Angereds centrum och därifrån spårvagn 4, 8 eller 9 till centrala Göteborg.

Närservice

Gårdsten centrum erbjuder ett brett utbud av service, inklusive en matbutik, pizzeria och frisör. För ett ännu större utbud finns Angered centrum bara några minuter bort med bil eller buss. Där hittar du all tänkbar service, såsom närsjukhus, ICA Maxi, LIDL, caféer, restauranger, klädbutiker och mycket mer. Orten genomgår en omfattande upprustning med många nya byggprojekt. År 2013 invigdes Angered Arena, som har simhall, ishall, gym och idrottshall.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse