Kviberg

Ordonnansgatan 5

Alla bilder

Genomgångstrea med sydvästbalkong mot den rofyllda skogsdungen!

3 rok 81 kvm 4 211 kr/mån

Nu ges chansen att förvärva en imponerande genomgångstrea med ett av områdets bästa lägen intill den rofyllda skogsdungen. Denna rymliga lägenhet bjuder på stora rum och en genomgående ljus och stilfull interiör – och låter er dessutom njuta av noll insyn. Ni får ett mycket socialt allrum där vardagsrum och kök är i en öppen härlig planlösning. Stora fönsterpartier i tre väderstreck bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkakalt badrum med egen tvättavdelning som underlättar vardagen. Här bor ni i en förening med god ekonomi och bra avgifter. En perfekt bostad för familjen som stod inflyttningsklar så sent som år 2016.

Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande:

Ni stiger in i en rymlig hall där det innanför ytterdörren ligger ett antracitgrått klinkergolv som övergår i ekparkett. Rakt fram finns en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörr som smidigt löser förvaringen.

Till vänster om hallen ligger badrummet som har ett vitt kakel på väggarna med en fin fondvägg i duschen. På golvet ligger ett grått klinkergolv i matchande färgton. Badrummet håller en hög standard och här finns en duschhörna med glasväggar. Vidare finns även en vägghängd toalett, spegel med inbyggd belysning, handfat. Rummet har även en tvättavdelning med en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare från Bosch samt tre vägghända skåp. I taket sitter infällda dimbara spotlights.

Vardagsrum och kök är förenat i en öppen planlösning och här kan ni ha många gäster på besök utan att det känns trångt. Från dessa rum har ni en vidunderlig utsikt över den rofyllda skogsdungen. Här finns gott om utrymme för en soffgrupp och favoritfåtöljen, en naturlig plats för trivsamma stunder och avkoppling.

Det fullutrustade köket från Marbodal präglas av många smarta inredningslösningar. Här finns gott om skåpförvaring via de många över- och underskåpen. Ovanför arbetsbänken i granit sitter ett grått kakel, diskhon är smakfullt nedsänkt i bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll, hel kyl & frys, ugn, integrerad diskmaskin och fläkt i rostfritt. Mikro är inbyggd i arbetshöjd. Plats finns för ett stort matbord för 6-8 matgäster. Från köket nås den härliga balkongen mot väster. Ytan är väl tilltagen och här ryms en utegrupp. Trätrall pryder golvet och ger en ombonad känsla.

Huvudsovrummet är rejält tilltaget och rymmer med enkelhet dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg. Parketten från vardagsrummet följer enhetligt med hit och de vita väggarna bryts av med en fondtapet.

Hemmets andra sovrum ligger vägg i vägg med det större. Här finns två fönster som skänker härligt ljus till rummet. Ni kan möblera med enkelsäng och exempelvis byrå.
Brf/BF

Förening

Bostadsrättsföreningen Bellevue Park är JMs tredje kvarter i Kvibergsstaden, Göteborg. Föreningen består av två flerbostadshus i fem våningar med 72 st välplanerade bostadsrättslägenheter om två till fyra rum och kök. Total boarea om 5 061 kvadratmeter. Gemensamt parkeringsgarage under den upphöjda gården. Mot gatan har husen en mustig tegelfasad som motvikt till den lekfulla gårdsfasaden med vackra träpaneler och gröna balkongräcken. Föreningen är tillsammans med 9 st. andra bostadsrättsföreningar medlemmar i samfälligheten Öster om Bellevue.

Renoveringar

I föreningens planer för de nästkommande åren ingår att utveckla så väl källarytorna som utomhusmiljön. Trevligare innergård samt lekplats och förbättrad cykelparkering i källaren. Det är tillsatt en arbetsgrupp och innergården kommer anläggas under 2019. För ytterligare information se: http://bellevuepark.bostadsratterna.se/
Namn
Brf Bellevue Park
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Föreningens ekonomi
Enligt prognos i den ekonomiska planen kommer årsavgiften höjas med 2% per år från och med år 2. Detta för att nå målet om att föreningen ska bli skuldfri på 50 år. Ekonomisk förvaltare är från och med 2018-01-01 Husjuristerna. Och Pll har sedan 2018-04-01 hand om den tekniska förvaltningen.
Antal lägenheter
72 st
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
81 m²
Våningsplan
Våning 2 av 6. Hiss finns.
Månadsavgift
4 211 kr/mån
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme och kallvatten.
Andel i föreningen
1.5323%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 51001
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Slutpris
3 100 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2016
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 pedram@ebadpartners.se

anmäl intresse