Lindome |Kyrkängen

Mattias Väg 3E

Alla bilder

Genomgångstrea med radhuskänsla i populärt område!

3 rok 66 kvm 3 795 kr/mån

Genomgångstrea med radhuskänsla och en stor söderbalkong med många soltimmar. Här kan man njuta av de värmande strålarna och den fina utsikten över hustaken och trädtopparna. Invändigt hittar ni en välplanerad och luftig atmosfär med gott om ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett trivsamt vardagsrum, två sovrum, ett välutrustat kök samt ett stilrent helkaklat badrum. Du parkerar enkelt bilen vid någon av föreningens parkeringsplatser samtidigt som du på knappa minuten når kommunala transporter. Bo i ett barnvänligt och lummigt område med gångavstånd till skolor, centrum och kommunikationer. Stabil förening med mycket god ekonomi. Låga avgifter. Till bostaden hör även ett rymligt externt förråd.

I Lindome finns möjlighet till promenader till badsjöar, jogging i närbelägen skog och tillgång till svamp- och bärplockning. Dessutom finns det bekvämt gångavstånd till restauranger, caféer, egengjord gelato och andra butiker på Spinneriet. Och med kollektivtrafik tar det bara en halvtimme att nå centralen i Göteborg..

Varmt välkommen trivas!

Beskrivning

Interiör

Vi välkomnas in i en ljus hall med plats för hatthylla och skoställ. Därtill ges utrymme för ytterligare förvaring i form av exempelvis skjutdörrsgarderob. Golvet består av en ekparkett som löper vidare in i bostaden. Tillsammans med de vitmålade väggarna är detta genomgående för större delen av bostaden.

Köket och vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning, vilket gör att ni kan mingla med gästerna medan middagen förbereds. Ljus kök som går i vitt med vita luckor, kontrasterar mot en svart bänkskiva i natursten samt svart kakel. Den maskinella utrustningen består av keramikhäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Invid fönstren ryms ett matbord om fyra personer.

Stort och luftigt sällskapsrum som via stora fönsterpartier får ett fantastiskt ljusinsläpp. Här ryms en större soffgrupp med tillhörande möbler, skrivbord för hemmakontor samt ett matsalsbord om så önskas. Härifrån når man även hemmets stora balkong i söder. På balkongen får allt från stolar och bord till grill och kryddodlingar en given plats. Njut av de värmande strålarna och den fina utsikten över hustaken och trädtopparna. Balkongen är även utrustad med en markis ifall skugga skulle vara mer önskvärt.

De två sovrummen ligger bredvid varandra, båda med fönster som vetter in mot föreningens lugna och välskötta innergård (norrläge). Det ena sovrummet imponerar med fransk balkong och skjutdörrsgarderober. Båda sovrummen rymmer större säng med tillhörande möbler, garderob samt ett skrivbord eller en lekhörna.

Stort, helkaklat badrum som följer lägenhetens stilfulla formgivning i svart och vitt. Utrustningen består av wc, kommod, spegelskåp och dusch med glasdörrar. Dessutom har man en egen tvättdel med en tvättmaskin och torktumlare från Bosch.
Brf/BF

Förening

Bostadsrättsföreningen Kyrkängen Lindome registrerades 2008 och förvärvade sin fastighet 2009 som bebyggdes samma år med ett flerbostadshus. Alla 8 lägenheterna upplåts med bostadsrätt. Varje lägenhet har ett förråd på föreningens tomt. Här finns även miljöhus med källsortering, parkeringsplatser samt gräsytor med sandlåda för barnen. Det anordnas två städdagar/år där alla medlemmar hjälps åt. Snö och halkbekämpningen sköts av bostadsrättshavarna och gräsklippningen sker efter schema, en vecka i taget om ca 3 veckor/säsong. Vid behov städar bostadsrättshavarna sin del av trappuppgången.

I samband med köp av bostadsrätt så ska köparen beviljas medlemskap i bostadsrättsföreningen. Säljaren kommer då att få betala en överlåtelseavgift på för närvarande 1 108 kr och köparen en pantsättningsavgift på för närvarande 443 kr/pantsättning. Dessa är administrationskostnader och debiteras därmed bara en gång.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som ligger i anslutning till parkeringen. På föreningens tomt finns även ett miljö-/redskapshus och fjärrvärmeanslutning, parkeringsplatser samt gräsytor med altandäck och sandlåda.

Parkering

En parkeringsplats är garanterad men är inte ett måste om man inte har behovet för den. Parkeringsplatsen kostar 250 kr/mån. Det finns även möjlighet till ytterligare en parkeringsplats men dessa är det kö till.
I området finns även avgiftsbelagda gästparkeringar.

Renoveringar

Det finns just nu inga större planerade underhåll för de närmsta åren.
Namn
Brf Kyrkängen i Lindome
Adress
Mattias Väg 3E
Byggnadsår
2009
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769619-2215
Antal lägenheter
8 st
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rum och kök
Boarea
66 m²
Våningsplan
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Balkong
Ja
Månadsavgift
3 795 kr/mån
Ingår i avgiften
inkl värme, och VA
Andel i föreningen
11.52%
Indirekt nettoskuldsättning
466 346 kr.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 8
Slutpris
2 695 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2009
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Tv och internet via fiber från Telia
Fönster
3-glasfönster

Parkering

Ja
Driftkostnader
Hushållsel
380 kr
Försäkring
75 kr
Summa
455 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Lindome ligger i Mölndals kommun och är beläget precis vid kommungränsen till Kungsbacka. Här bor du bara en kort bilresa från både Göteborg och Kungsbacka, samtidigt som du har närhet till sjöar och många härliga naturområden.
Det som lockar Lindome är just lugnet och det skogsnära läget. Här är det aldrig långt bort till mysiga slingor i skogen, en runda på golfbanan eller en tur till Norra och Södra Barnsjön. Här stormtrivs barnfamiljerna! I området finns flera förskolor, närmast är Sinntorps förskola på Konditorivägen. Närmaste skolan är Sinntorpsskolan F-9 men i närområdet finns även Skånhällaskolan år F-6, Valåsskolan år F-3 och Almåsskolan år 4-9. På Almåsskolan finns även musik- samt sportinriktning.
I bl.a. Bunketorp som ligger i anslutning till Lindome Golfbana hittar du motionsslingor, rid- och skidspår och vacker natur. Om man känner sig vandringssugen kan man ansluta sig till den 37 mil långa Bohusleden som går från Lindome i söder till Strömstad i norr. Vid Barnsjöarna badar man gärna! Här finns en barnvänlig strand med bryggor, hopptorn och bollplan vid Södra Barnsjön. Även Lindome Centrumpark finns för vardagsrekreation där man kan fiska och grilla längs Lindomeån.

Kommunikation

Det är även smidigt att pendla både med bil men också med buss eller tåg då busshållplats finns alldeles i närheten och tågstationen belägen i Lindome centrum. Parkeringsplats går att hyra för 250 kr/mån.
Bra busskommunikationer, endast 5 minuter till Lindome Centrum och ca 20 minuter in till Mölndals station eller Kungsbacka station. Lindome Centrum har ett gott utbud av olika slags servicebutiker samt mycket goda kommunikationer.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse