Centrala Hisingen

Madängsgatan 9

Alla bilder

Nyproducerad kvadratsmart boende i attraktiva Kvillestaden!

2 rok 42 kvm 3 090 kr/mån

Nu kan ni bli den förste att få flytta in i denna nya bostad i spektakulära Brf Qvillestaden! Med bra läge i huset blir detta ett boende utöver det vanliga, i en modern byggnad med vackra trädetaljer och på sikt en grönskande och levande innergård. Genomtänkt kvadratsmart 2:a i tidlös kvalitét med en utpräglad känsla för detaljer. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönster i sydvästligt läge. Balkong i sydvästligt läge där eftermiddag- och kvällssolen kan avnjutas. I ditt nya, härliga kök finner du snickerier från Vedum och moderna vitvaror från Siemens – samt mängder av praktisk förvaring och bekväma arbetsytor. I anslutning till allrummet ligger bostadens avskilda sovrum med en mysig atmosfär. Här bor du i ett stadsnära och naturskönt område med när till skog, Hisingsparken och utmärkta kommunikationer, vilket gör resandet till Backaplan och centrala Göteborg snabbt och bekvämt. Men lika snabbt och enkelt tar man sig till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där man kan strosa vid älven eller slå sig ned på något café om andan faller på, eller varför inte ta en promenad upp på Ramberget och njut av utsikten över Göteborg.

Arkitekterna bakom projektet har skapat ett modernt hus med klassiska kvarter, som flörtar med kringliggande landshövdingehus som ligger i området kring Kvilletorget. Den uttänkta sinuskorrigerad plåtfasaden knyter an till övrig bebyggelse samtidigt som det ger huset en egen karaktär. Även de olika färgsektionerna på föreningens byggnader har en egen historia då det förr i tiden var vanligt att man markerade sitt fastighetsbestånd från grannens genom att måla faserna i olika kulörer. Detta vill arkitektduon återskapa i Brf Qvillestaden.

Här kan ni flytta in och njuta av tillvaron!

Beskrivning

Interiör

Ta hissen upp och stig in i en mysig och ombonad 2:a med välplanerade ytor. Från hallen har du en god överblick över lägenheten och här finns gott om förvaring i form av tre garderober. På golvet innanför entrén ligger snyggt klinkers som sedan övergår till genomgående mattlackad ekparkett och ljusgråa målade väggar.

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Ytskikt bestående av ljusgrått klinkergolv och väggar försedda med vita större kakelplattor. Badrums interiören består av WC, Dusch med vikbara glasväggar, vägghängd kommod med handfat samt spegelskåp, praktisk handdukstork och belysning i tak. Separat tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva för avlastning samt överhängande skåp. För extra komfort finns här även golvvärme.

Vidare in i lägenheten når man vardagsrum och kök i öppen planlösning. Generöst allrum som kan möbleras med både soffgrupp, mediamöbel samt ett matbord om så önskas. Fin ljusinsläpp från stora fönsterpartier och här nås bostadens rymliga balkong i soligt sydvästläge. Innanför vardagsrumsdelen ligger bostadens avskilda sovrum som rymmer en större säng alternativt en mindre säng med mindre möblemang. Sovrummet ligger avskilt från resten av bostaden och här kan du sova gott om natten.

Köket som kommer från Vedum har vita släta luckor i modellen Maja med rostfria handtag, arbetsytor i ljusgrå laminat och vitt kakel i rak liggande sättning. Ovan arbetsytorna sitter en ljusramp med spotlights. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, utdragbar fläkt, inbyggd ugn, micro, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Siemens och är vita för att smälta in i det ljusa köket.

Bostaden disponeras som en 2:a enligt nuvarande planlösning men är registrerad som en 1,5:a i den ekonomiska planen.
Brf/BF

Förening

Brf Qvillestaden är en nybildad förening med fastighetsbeteckning Brämaregården 18:5 vars bostadsrätter färdigställs under 2018. Adresserna är Hisingsgatan 10 och Madängsgatan 9. Föreningen består av 92 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt

Renoveringar

Nyproducerad lägenheter och innergård från 2018 så inga kommande renoveringar planerade.
Namn
Brf Qvillestaden
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Fast.beteckning
Brämaregården 18:4
Org.form
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
92 st
Antal lokaler
2 st
Överlåtelseavgift
1163 kr
Pantsättningsavgift
465 kr
Gårdsplats
Sydväst Arkitektur och Landskap är landskapsarkitekterna som fick i uppdrag att skapa en attraktiv gårdsmiljö för Brf Qvillestaden. I nära samarbete med husets arkitekter, Bornstein Lyckefors, har de skapat en levande yta som möjliggör samvaro för de boende i huset. Innergården präglas av naturmaterial och är byggd i olika nivåer med olika plaster för medlemmarna att njuta i lugn och ro eller med större sällskap.
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
42 m²
Våningsplan
Våning 1 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift
3 090 kr/mån
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme och Telia Triple Play. Kall- och varmvatten samt hushållsel tillkommer efter faktisk förbrukning.
Andel i föreningen
0.9084%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 9-1007
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Slutpris
2 100 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2018
Äger föreningen marken?
Ja
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft

Renoveringar

Nyproducerad lägenheter och innergård från 2018 så inga kommande renoveringar planerade.

Uteplats

Balkong i sydvästligt läge

Bilplats

Föreningen erhåller 35 garageplaster under huset varav 8 st laddstationer för el-bil. Garageplasterna går att hyra för 1 000 kr/mån med separat kö. Längs med gatan finns även 5 uppmärkta besöksparkeringar till föreningens förfogande.

Parkeringstillstånd kan även sökas i P-huset vid Kvilletorget genom Göteborgs stad.
Driftkostnader
Hushållsel
180 kr
Vatten/avlopp
240 kr
Försäkring
25 kr
Summa
445 kr/mån
Kostnaderna för kall- och varmvatten samt hushållsel är uppskattade och tillkommer efter faktisk förbrukning. Posten försäkring avser bostadsrättstillägget, därutöver tillkommer vanlig hemförsäkring och det är valfritt att välja vilken hemförsäkring man vill ha.
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse