Lindholmen

Lodjursstråket 1 (Karlatornet Skylevel vån 63)

Alla bilder

Exklusiv elegans på högsta nivå – Våning 63 i Karlatornets Skylevel!

8 900 000 kr 3 rok 87.5 kvm 6 025 kr/mån

Unikt tillfälle att förvärva en exklusiv trerummare på våning 63, Skylevel i det prestigefyllda Karlatornet. Ett drömboende högt över stadens skyline, där livsstilen är utöver det vanliga. När du stiger ut på balkongen på våning 63 möts du av en överväldigande panoramavy som förtrollar dina sinnen. Här kan du avnjuta soluppgångar som färgar himlen i nyanser du aldrig förr skådat. Boendet här tar dig ytterligare en nivå upp när det gäller storlek, kvalitet, material och service. Takhöjden sträcker sig till 2,70 meter och materialen går i en behaglig dämpad ton med mörklaserade ekgolv. Det stilfulla köket kommer från italienska Binova, har en bänkskiva i Terrazzo och vitvaror från Gaggenau. Den öppna planlösningen skapar generösa sociala ytor om totalt ca 35 kvadratmeter. Här kan du bjuda in vänner och familj för oförglömliga middagar och sammankomster. De stora fönstren från golv till tak släpper in rikligt med naturligt ljus och förstärker den fantastiska utsikten. Master bedroom med walk-in closet och ensuite badrum är som taget ur ett lyxhotell. Det andra sovrummet är perfekt för gäster, barn eller som ett hemmakontor. Det separata badrummet med tvättdel gör morgonrutinen enkel och smidig. Att bo uppe på Skylevel är något alldeles extra och unikt! Här har du fri tillgång till pool, spa, Sky levels och Penthouse privata gym och yogarum med fantastisk utsikt, endast tillgänglig för de boende i denna del av huset. Du har även tillgång till ett unikt serviceutbud från Clarion Hotel Karlatornet. Beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Eller så tar du hissen direkt till minglet i skybaren eller gemensamm takterrassen. Låt hissen stanna till i byggnadens fantastiska lobby med drag av femstjärnigt hotell. Detta är byggnadens hjärta där de boende möts och kan hämta allt från post till kvällens matkasse i kylrummet. Lobbyn är bemannad med concierger som vet allt om livet i Karlatornet; från gymtider till personlig service. Som boende får du, bland mycket annat, bekväm tillgång till spa, gym, pool, hundspa, coworking space, room service samt en storslagen terrass..

Till denna bostaden hör ett förråd om ca 3 kvm.
För denna lägenhet garanteras en parkeringsplats i parkeringsgarage under Karlastaden, kostnad tillkommer.

INFO OM KÖP
Då bostaden är under byggnation kommer det inte vara möjligt att gå på visning. Informationsträff kan ske på vårt kontor. Kontakta mig vid intresse samt om du önskar mer info. Tillträde preliminärt 10 juni 2024. För mer detaljerad information gällande material och inredning se "Material & inredning" under dokument.

Beskrivning

Interiör

Ni välkomnas in i bostaden med stilrena materialval och fina ytskikt, såsom mörk ekparkett och ljust målade väggar. Praktisk förvaring finns i platsbyggda garderober vid entrén. Golvvärme och fönster från golv till tak skapar en ljus och öppen atmosfär, med en takhöjd på 2,7 meter som ger en känsla av rymd och erbjuder en av Sveriges mest unika boendemiljöer. Infällda spotlights i taket.

Vidare in i bostaden finner ni kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning med stora fönsterpartier som tillåter ljuset att flöda och bidrar tillsammans med den höga takhöjden en luftig atmosfär. Här har ni möjlighet att möblera utifrån egen smak och tycke med en slående utsikt över Göteborg. Plats finns för större soffgrupp med tillhörande möblemang och valfri matgrupp. Utgång till balkongen och även härifrån har du en av Göteborgs häftigaste utsikter åt Lindholmen och Frihamnen, Läppstiftet och de gamla bockkranarna. Gothia Towers och Liseberg ter sig väldigt små från ovan.

Köket från italienska Binova i mycket hög kvalité med en bänkskiva i grå terrazzo. Köket är utrustat med inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, fullstor kyl och frys, induktionshäll samt köksfläkt. Samtlig utrustning från Gaggenau.

Master bedroom med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här hör en-suite med walk-in closet och badrum med badkar. Enhetligt ljust mönstrad granitkeramik i hela badrummet med vattenburen golvvärme samt komfortvärme. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handdukstork, handfat med kommod samt badkar. Dimbara spotlights i taket.

Det andra sovrummet erbjuder plats för säng och sängbord eller kan användas som arbetsrum med två garderober för förvaring.

Det andra badrummet fortsätter den enhetliga designen med granitkeramik och innehåller vägghängd WC, handdukstork, handfat med kommod, dusch med glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Även här finns dimbara spotlights i taket för att skapa den perfekta atmosfären.
Brf/BF

Förening

Skylevel består av 56 lägenheter på 8 våningsplan (våning 59-66) av husets totala 73 våningar.

Föreningen kommer att ingå som en del i en 3D fastighet tillsammans med ytterligare tre andra bostadsrättsföreningar,
ägarlägenheter och hotell. Totalentreprenör för projektet är Karlastaden Utveckling AB som tecknat entreprenadavtal
med Serneke Bygg AB.

Skidmore, Owings & Merrill som ritat Karlatornet ligger bakom några av världens högsta och mest spektakulära byggnader, t ex Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. Den internationellt kända arkitektbyrån har vunnit fler utmärkelser än någon annan.

Gemensamma utrymmen

Entréplan. Lobby för Karlatornets boende med bemannad reception, eldstad, postrum, kylrum för privata matleveranser, skötselrum för hund (hundspa) samt biorum.

Våning 1. Bibliotek/lounge, mötesrum, kaffestation samt spel och aktivitetsrum.

Våning 2–3. Hotellets gym och spa-avdelning med pool, bastu och relax. Kostnadsfri tillgång till gym för samtliga boende. Tillgång till spa-avdelning kostnadsfritt för boende i Skylevel och Penthouse, tillgång mot kostnad för boende i High Rise och Twisten.

Våning 15. Gemensam takterrass med lummig grönska och sittytor, ca 700 kvm. Bokningsbart kök som ansluter till terrassen utrustat med kyl & frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och
plats för ca 25 sittande.

Våning 69. Restaurang och utsiktsplats öppen för alla att besöka mot inträdesavgift. Access sker genom paviljongen utanför tornet via hiss från garageplan.

Utöver detta finns det cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum att tillgå

Parkering

Under hela Karlastaden kommer det att finnas ett parkeringsgarage i två plan med plats för både bilar och cyklar. Parkeringsplats kommer kosta ca 2 500 - 3 700 kr/månad beroende på val av abonnemang. Kösystem kommer upprättas, vissa lägenheter upplåts med garageplats. Medlemskap i bilpool ingår i månadsavgiften.

Renoveringar

Energideklaration kommer att utföras när byggnaden är klar.
Namn
Brf Karlatornet 1:4
Adress
Lodjursstråket 1
Byggnadsår
2024
Byggnadstyp
Skyskrapa
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769633-2191
Föreningens ekonomi
I avgiften för Skylevel ingår: -Värme -Boendekort som ger kostnadsfri tillgång till gym, pool och spa -Fritt nyttjande av för Skylevel privat gym och yogarum med eget omklädningsrum och badrum -Fördelningen är 1 kort/lägenhet för 1 rok samt 2 kort/lägenhet för resterande storlekar -VIP-medlemskap i hotellet med möjlighet att utnyttja specialerbjudanden på hotellets servicetjänster -Fritt nyttjande av bemannad reception med möjlighet att beställa diverse servicetjänster (mot ersättning) -Fritt nyttjande av gemensamma utrymmen som takterrass med anslutande kök och sällskapsrum, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum samt skötselrum för hunden -Fritt nyttjande av kylrum och post/paketrum - Fönstertvätt två gånger per år - medlemskap i bilpool Utöver lägenhetens avgift tillkommer kostnader för parkering, bredband och telefoni samt vatten och hushållsel enligt individuellt uppmätt förbrukning.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
56 st
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Fakta

Om bostaden

Begärt pris
8 900 000 kr
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
87.5 m²
Våningsplan
Våning 63 av 73. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
6 025 kr/mån
Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår värme, tillgång till gym, yogarum, spa med pool och relax, bemannad reception, fri tillgång till takterrass, medlemskap i gemensam bilpool, utvändig fönster tvätt två gånger per år samt möjlighet att nyttja hotellets tjänster som room service, tvätt och städning mot en kostnad. Bostaden har tillgång till två boendekort att nyttja till faciliteterna.
Andel i föreningen
1.582%
Indirekt nettoskuldsättning
136 730 381 kr. Nettoskuldsättningen är bostadsrättens andel av föreningens totala skulder. Beräkningen bygger på bostadsrättsföreningens ekonomiska plan. Med reservation för beräkningsfel.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 7305

Om fastigheten

Byggnadstyp
Skyskrapa
Byggnadsår
2024
Äger föreningen marken?
Ja
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)

Uteplats

Balkong i österläge.

Bilplats

Under hela Karlastaden kommer det att finnas ett parkeringsgarage i två plan med plats för både bilar och cyklar. Parkeringsplats kommer kosta ca 2 500 - 3 700 kr/månad beroende på val av abonnemang. Kösystem kommer upprättas, vissa lägenheter upplåts med garageplats. Medlemskap i bilpool ingår i månadsavgiften.
Driftkostnader
Uppvärmning
350 kr
Vatten/avlopp
292 kr
Försäkring
150 kr
Summa
792 kr/mån
Detta är enbart riktvärden och kan variera beroende på avtal och förbrukning. Detta är baserat på schablonbelopp från ekonomiska planen.
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse