Lindholmen

Lindholmsallén 59

Alla bilder

Väldisponerad tvåa med stor inglasad balkong!

2 rok 37 kvm 2 570 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade minitvåa med alla bekvämligheter du kan önska i expansiva Lindholmen. Stor inglasad balkong
som lätt kan användas som ett extrarum, ger dig en fantastisk förlängning till boendet året runt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en fin rymd till bostaden med flera stora fönsterpartier. Rymlig hall och snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Addera att denna lägenheten tillhör en bra förening med garage under huset, relaxrum med bastu samt gästlägenhet! Innergården är barnvänlig med bland annat lekplats och trevliga grönytor. Bilpool finns tillgängligt rakt över gatan. Här bor ni i ett av Sveriges mest expansiva områden med trevliga promenadstråk längst med kajerna. På Lindholmen växer en helt ny stadsdel fram med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. Endast några minuters promenad till köpcentrum och flertalet välrenommerade restauranger och caféer. Här finns också bra kommunikationer med buss och båt som tar dig till city på 10 min..

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör

Stig in i hallen där du direkt till vänster om entrén finner både en garderob och en hatthylla för smidig avhängning. Längre in i hallen finns ännu en rymlig garderob med gott om förvaringsutrymme. Här är väggarna ljusa, precis som i resten av bostaden, och golvet pryds av en vacker mörk klinker som övergår till stilfull ekparkett. Ett stort fönster i hallen släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en välkomnande atmosfär.

I anslutning till hallen ligger hemmets badrum som är klassiskt inrett med mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasväggar, handdukstork samt ett vägghängt skåp. I badrummet har du också din egen tvättutrustning som tvättmaskin och tumlare.

Vidare in i bostaden når du sovrummet, som erbjuder generöst ljusinsläpp från två olika håll via två fönster. Här finns gott om plats för förvaringsmöbler som byrå och bokhylla.

Bostadens vardagsrum och kök är förenade i en öppen planlösning som skapar en rymlig gemensam yta för både familj och vänner. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett matbord för trevliga sammankomster. Köket är praktiskt utformat med slitstarka mörka laminatbänkskivor som harmonierar väl med de vita köksluckorna och ger en stilfull atmosfär. Under köksskåpen finns infällda spotlights som ger en bra arbetsbelysning. Köket är fullt utrustat med spis, spishäll, köksfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Över arbetsytor pryds väggarna av ett snyggt och matt kakel.

Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som är en underbar tillgång att nyttja som ett extra rum. Den väl tilltagna ytan gör det möjligt att möblera med både loungegrupp, växtlighet och arbetshörn. Golvet är klätt med en trall som ger ett behagligt underlag att gå på.
Brf/BF

Förening

Brf Navet 3 på Lindholmen är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med 62 bostadsrätter samt 1 lokaler med hyresrätt
(Restaurang Mimolett). Föreningen registrerades 2009. Adresser i föreningen är Lindholmsallén 57 och 59.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns cykelrum, övernattningsrum relaxavdelning med bastu. Föreningen har även en mysig innergård med utemöbler och lekplats.

Parkering

I det gemensamma garaget förfogar Brf Navet 3 över 33 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar.
Namn
BRF Navet 3 på Lindholmen
Adress
Lindholmsallén 57
Byggnadsår
2010-2011
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769620-4689
Föreningens ekonomi
Föreningens lån är bundna till förmånliga räntor som med marginal ligger under ekonomisk plan och inga större renoveringsbehov föreligger de närmsta åren. Föreningen amorterar löpande på lånen och sätter av medel för att klara framtida renoveringar. Föreningens ekonomi är därmed att betrakta som god.Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
62 st varav 1 st hyresrätt(er)
Pantsättningsavgift
525 kr
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
37 m²
Våningsplan
Våning 3 av 8. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
2 570 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg med 180 kr/mån avseende tv och bredband.
Andel i föreningen
0.93402%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 135
Slutpris
2 600 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2010-2011
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Ett obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån tillkommer gällande kabel-TV och bredband.
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme

Parkering

Ja

Uteplats

Inglasad Balkong
Driftkostnader
Hushållsel
290 kr
Försäkring
153 kr
Summa
443 kr/mån
Antal personer i hushållet
1 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

På få ställen är Älvstadens vision så närvarande som i Lindholmen. Här är det möjligt för de boende, besökande och verksamma att verkligen möta vattnet. Stadsdelen sträcker ut sig längs med älven med ett lockande kajstråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen, Sannegårdshamnen och Eriksberg ligger uppradade längs Norra Älvstranden, mellan Hisingsbron och Älvsborgsbron. Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Nära Lindholmen Science Park ska Karlatornet, Nordens högsta byggnad, byggas med omgivande Karlastaden.

Kommunikation

Bra kommunala förbindelser till området. Elbusslinjerna 16 och 58 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på 10 min. Dessutom finns mängder av andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerlig.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse