Lindholmen

Lindholmsallén 55

Alla bilder

Välplanerad tvåa med stor inglasad balkong!

2 rok 52.2 kvm 3 379 kr/mån

Perfekt boende för dig som vill bo bekvämt med närhet till både hamnmiljö och centrum. Stor inglasad balkong med möjlighet möblera efter egen smak med möbler, växter och göra till din egna oas. Öppen planlösning ger fin rymd till bostaden med flera stora fönsterpartier. Utanför är den lugna, grönskande innegården med grillplats. Här bor du i en trivsam förening där bredband ingår i avgiften. Här erbjuds du njuta av Brfs egna relax och bastu. Föreningen har gästlägenhet, perfekt för långväga gäster att nyttja. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget.

Lindholmen är en del av Norra Älvstranden med stora framtidsplaner. Med mycket goda kommunikationer precis utanför fastigheten tar du dig bekvämt till Göteborg centrum och till Brunnsparken, ditt tar det endast ca 9 minuter med buss. Vid Lindholmspiren går Älvsnabben samt gratisfärjan, skytteltrafik, till Stenpiren, Lilla Bommen eller någon av de andra färjelägren. Du når bekvämt andra sidan av älven på ca 10 minuter. Restauranger, livsmedelsbutiker och den träskodda kajen kring Sannegården och Eriksberg nås genom en kort promenad.

Varmt välkommen!

Beskrivning

Interiör

Välkommen in, Hallen har ett praktiskt klinkergolv i grå/svart som bryter av de vita väggarna snyggt. Det finns bra med plats för avhängning samt fler garderober om man vill. Innanför dörren finns också en inbyggd garderob, inrett och anpassat för kläder och skor.

Helkaklat badrum med mörkt klinker på golv, med golvvärme. På väggarna är det modernt kaklat med vitt kakel. Badrummet är rymligt och en tvättpelare är inbyggd med förvaring ovanför för smidig tvättning. Utrustningen består av badkar, ny kommod med stora utdragslådor, spegelskåp med inbyggd belysning och wc.

Vi fortsätter nerför hallen och köket öppnar sig. Det är ljust och har vit inredning i fin kombination med detaljer i rostfritt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det parkett som i resten av lägenheten. Matplatsen placeras naturligt invid fönstret och här får man plats för ett matbord, som lätt kan förlängas vid behov. Du har gott om förvaring i skåp och lådor.
Spishällen är infälld i bänkskivan. Köket är vidare utrustat med kombinerad kyl och frys, ugn, fläktkåpa och diskmaskin. Den praktiska diskbänken har dubbla hoar och plats for avställning.

Vardagsrummet är ljust tack vare stora fönster med låga fönsterkarmar längs långsidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att man får en väldigt trevlig umgängesyta och härligt ljusflöde. Rummet är öppet och luftigt med gott om plats för soffa, bord och tv-möbel..

Till sovrummet finns det två ingångar från vardagsrummet, båda har inbyggda skjutdörrar. Det går såklart att stänga av den ena om man vill möblera annorlunda och få en längre vägg i både vardagsrum och sovrum. I sovrummet får det plats för en dubbelsäng och på ena sidan är det skjutdörrsgarderober med mycket god förvaring. Här finns en utgång till balkongen och ett fönster från golv till tak som ger härligt ljusinsläpp.

Den underbara inglasade balkongen nås genom sovrummet och är ca 15 kvm. Glaset kan skjutas åt helt bort på båda sidor. Idag är infravärme installerad i taket vilket möjliggör behaglig atmosfär året runt vid behov. Lugnt läge med bra utsikt ut över innergården. Balkongen går att möblera med en stor soffgrupp eller med andra utemöbler och växter i olika grupper. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 4 kvm.
Brf/BF

Förening

Bostadsrättsföreningen Navet 2 på Lindholmen består av 46 bostadsrättslägenheter fördelade på två fastigheter, Lindholmsallén 53 och 55. Husen är 6 våningar höga. Lägenheterna har 2-4 rum och kök. Husen började byggas under 2010 och stod klara för inflyttning i september 2011. Bostadsrättsförening ingår i Samfällighetsförening Lindholmen 31:1-31:4.

Gemensamma utrymmen

Som service för medlemmarna i föreningen så finns det bokningsbara relaxrum (med bastu) och övernattningrum för en symbolisk summa.

RenoveringarNamn
Brf Navet 2 på Lindholmen
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769620-8805
Föreningens ekonomi
OBS! Överlåtelseavgiften är 2,5% av prisbasbelopp och betalas av bostadsrättshavare (säljaren). Pantsättningsavgiften är 1% av prisbasbelopp och betalas av pantsättare.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
46 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
52.2 m²
Våningsplan
Våning 3. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
3 379 kr/mån
Ingår i avgiften
Månadsavgiften inkluderar värme, vatten. Kabel-tv och bredband tillkommer som ett obligatoriskt tillägg med 180 kr/månad
Andel i föreningen
1.78%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1202
Slutpris
3 100 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2011
Äger föreningen marken?
Ja

Uteplats

Balkong om ca 15 m²

Bilplats

Brf har en egen parkeringsplats intill huset, med separat kö. Till en månadskostnad idag av 850 kr.
Driftkostnader
Hushållsel
200 kr
Försäkring
83 kr
Summa
283 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Elförbrukning
280 kWh/år
Nätbolag
Göteborgs energi
Elleverantör
Göteborgs energi
Dokument/länkar
Område

Allmänt

På få ställen är Älvstadens vision så närvarande som i Lindholmen. Här är det möjligt för de boende, besökande och verksamma att verkligen möta vattnet. Stadsdelen sträcker ut sig längs med älven med ett lockande kajstråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen, Sannegårdshamnen och Eriksberg ligger uppradade längs Norra Älvstranden, mellan Göta Älvbron och Älvsborgsbron. Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Nära Lindholmen Science Park ska Karlatornet, Nordens högsta byggnad, byggas med omgivande Karlastad.

Kommunikation

Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse