Lindholmen

Lindholmsallén 51

Alla bilder

Högt belägen tvåa med inglasad balkong och älvutsikt!

2 rok 48 kvm 3 958 kr/mån

Med ett högt och fritt läge, i hjärtat av Lindholmen presenteras denna tvåa med inglasad balkong och älvutsikt. Kök och vardagsrum har en social planlösning med fönster i fil som skänker ljus och rymd. Här ryms både soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar. Den härliga balkongen
i soligt sydostläge, är en given plats under årets varma dagar som tack vare inglasning går nyttja från vår till höst. Sovrummet är lugnt beläget mot innergården och erbjuder generöst med förvaringsutrymme genom stora garderober. Modernt och helkaklat badrum med tvättdel. Utanför är den lugna, grönskande innegården med grillplats. Här bor du i en trivsam förening där bredband ingår i avgiften. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget.

Lindholmen är en del av Norra Älvstranden med stora framtidsplaner. Med mycket goda kommunikationer precis utanför fastigheten tar du dig bekvämt till Göteborg centrum och till Brunnsparken, dit tar det endast ca 9 minuter med buss. Vid Lindholmspiren går Älvsnabben samt gratisfärjan, skytteltrafik, till Stenpiren, Lilla Bommen eller någon av de andra färjelägren. Du når bekvämt andra sidan av älven på ca 10 minuter. Restauranger, livsmedelsbutiker och den träskodda kajen kring Sannegården och Eriksberg nås genom en kort promenad. Här växer Göteborgs nya stadkärna upp med bland annat Karlastaden och Karlatornet..

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Ta dig sex våningar upp i huset och välkomnas av en ljus och välplanerad tvåa. I hallen ligger praktisk mörk klinker på golv. Gott om förvaring finns att tillgå i garderober.

Direkt till höger om hallen ligger vardagsrum och kök sammanlänkat i en öppen planlösning, perfekt för social gemenskap. Tillsammans med ljus färgsättning och mycket ljusinsläpp från fönster fås en luftig och rymlig känsla, Ytorna möjliggör soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats för familj och vänner att samlas kring.

Stilrent kök med vita luckor, vitt kakel och mörk arbetsbänk. Spis, fläkt, kombinerad kyl-, och frys, micro samt diskmaskin. Mycket förvarings finns att tillgå, och arbetsytorna är goda. Här kan kocken förbereda en god måltid och låta dofterna sprida sig i rummet.

Ta er ut på den härliga balkongen som genom sitt höga läge ligger insynsskyddat. Inglasningen gör det möjligt att njuta av balkongen året om. Härlig omgivning att se ut över, och här kan du även blicka snett ut mot vattnet och se Stena Line lägga till.

Sovrummet, som vetter mot den lugna och grönskande innegården, är tyst och rofyllt. Plats för dubbelsäng och garderober.

Badrum i tidlösa färg-, och materialval. Grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. WC, rundad duschhörna, spegelskåp, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme.


Brf/BF

Förening

Brf Navet 1 på Lindholmen består av ett flerbostadshus med totalt åtta våningar. Föreningen utgörs av 37 lägenheter. Bostadsrättsföreningen äger marken/fastigheten.

Parkering

Garageplats nås direkt från hissen och kostar 850 kr/mån. Det finns 15 st platser och till dessa är det separat kö. Det finns 6 st platser för motorcyklar. Föreningen har installerat sex stycken el-platser, kostnad 1 200 kr/mån.Chalmers campus parkering finns lediga parkeringsplatser vilket är cirka 50 meter från bostaden, 570 kr/mån. Det finns också flertal fri två timmars parkering längs gatan.

Renoveringar

Genomförda renoveringar och underhållsarbeten:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdaterades senast 2014 och inga större arbeten är planerade de närmsta 10 åren. Föreningen har garanti på fasad samt plåtarbeten till 2022.

2021: Renovering av huskroppen utvändigt
2021: Genomförd OVK-besiktning.

Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en underhållsplan och avsättning görs årligen till underhållsfonden.

2023: Installation av fiber.
2023: Ny energideklaration.
2024: Planerad målning.
2026: Planerad OVK-besiktning.
Namn
Brf Navet 1 på Lindholmen
Adress
Lindholmsallén 51
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769620-8797
Föreningens ekonomi
Inga avgiftsförändringar är planerade i dagsläget. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
37 st
Överlåtelseavgift
1313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Fakta

Om bostaden

Högsta bud
2 880 000 kr
Visa budhistorik
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
48 m²
Våningsplan
Våning 6 av 8. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
3 958 kr/mån
Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg om 290 kr/mån avseende tv och bredband tillkommer.
Andel i föreningen
3.00531%
Indirekt nettoskuldsättning
466 346 kr.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 465
Slutpris
2 880 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2011
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Föreningen har avtal med Bahnhof fiber med bredband 1000/1000 och tv basic med Allente.
Uppvärmning
Fjärrvärme och återvinning med luftvärmepump

Uteplats

Inglasad balkong med öppningsbara fönster i sydöst.

Bilplats

Föreningen har 15 garageplatser. Går att hyra för 850 kr/mån. I dagsläget är det kö. 6 st platser för motorcykelplatser, 250 kr/mån.Chalmers campus parkering finns lediga parkeringsplatser vilket är cirka 50 meter från bostaden, 570 kr/mån. Det finns också flertal fri två timmars parkering längs gatan.
Driftkostnader
Hushållsel
250 kr
Försäkring
300 kr
Summa
550 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt


På få ställen är Älvstadens vision så närvarande som i Lindholmen. Här är det möjligt för de boende, besökande och verksamma att verkligen möta vattnet. Stadsdelen sträcker ut sig längs med älven med ett lockande kajstråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen, Sannegårdshamnen och Eriksberg ligger uppradade längs Norra Älvstranden, mellan Hisingsbron och Älvsborgsbron. Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Nära Lindholmen Science Park ska Karlatornet, Nordens högsta byggnad, byggas med omgivande Karlastaden.

Kommunikation

Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse