Torslanda

Kvarnkullevägen 2F

Alla bilder

Genomgångstrea med radhuskänsla i centrala Torslanda!

3 rok 77.5 kvm 4 028 kr/mån

Nu ges chansen att förvärva denna trerummare i populära Brf Kvarnkullen centralt i Torslanda. Här får du lite radhuskänsla med egen ingång till bostaden och mysig balkong i bästa sydvästläge med sol från lunchtid till nedgång. Rikligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck med fin utsikt från alla fönster. Optimalt planerad med luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen. Här väntar ett riktigt funkiskök med bevarade originaldetaljer samt matplats för ca 4-6 personer i delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Två stora sovrum, varav båda med plats för dubbelsäng med goda förvaringsmöjligheter. Dubbla badrum samt en klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett drömboende. Här bor man centralt i Torslanda med gångavstånd till Torslanda Torg, busskommunikationer och skolor. Härifrån tar ni er enkelt med buss in till centrala Göteborg och med en kort bilfärd nås även färjorna som tar er ut till Öckerö. Lugnt och familjevänligt område med härliga grönytor, och bad och båtliv ligger inom cykelavstånd.

Varmt välkommen att trivas!

Beskrivning

Interiör

Brf/BF

Förening

Brf Kvarnkullen äger fastigheten Torslanda 36:4. Föreningen består av 6st längor med två våningar. Lägenheterna på nedre plan har tillgång till en mindre trädgård och på övre plan har lägenheterna en balkong. Föreningen ligger i ett lugnt område med närheten till Torslanda Torg. En lekplats ligger inom gångavstånd. Föreningens lägenheter är fördelade enligt: 2 rok - 44 st 3 rok - 42 st

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga finns i separat byggnad mellan 4:an och 6:an. Samlingslokal i angränsande fastighet.

Parkering

I föreningen finns 47 garageplatser som kan hyras för ca 300 kr/mån och 36 parkeringsplatser som kan hyras för ca 100 kr/mån.

Renoveringar

2020 Byte till energisnål belysning i källare och garage
2020 Målning av hus- och garagegavlar
2019 - Byte av köksfönster på andra våningen.
2019 - Renovering av tak och fasad av tvättstugelokalen. 2015/16 - Nya glastak med belysning över entrédörrar på loftgångarna. Nya trappsteg i trapporna upp till loftgångarna, halkfria.
2009/10 - Tak byttes.
2009 - Renovering av loftgångar, trappor och balkonger. 2006/07 - Relining av stammar.
2006 - Fönster på andra plan renoverades.
2003 - Tvättstugan ombyggd.
1990-talet: Fasader byttes.
Namn
Brf Kvarnkullen
Adress
Kvarnkullevägen 2A
Byggnadsår
1963
Byggnadstyp
2- plans flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
757202-6388
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
86 st
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
Mindre grönområden finns mellan längorna.
Fakta

Om bostaden

Antal rum
3 rum och kök
Boarea
77.5 m²
Våningsplan
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Balkong
Ja
Månadsavgift
4 028 kr/mån
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV och bredband.
Andel i föreningen
1.2951%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 82
Slutpris
2 800 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
2- plans flerfamiljshus
Byggnadsår
1963
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Kabel-TV via Telenor, basutbud ingår i månadsavgiften. Fiber via Telenor (Bredband 10/10 ingår i månadsavgiften). Medlemmen kan välja en högre hastighet som bekostas av medlemmen själv.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Bilplats

I föreningen finns 47 garageplatser som kan hyras för ca 300 kr/mån och 36 parkeringsplatser som kan hyras för ca 100 kr/mån.
Driftkostnader
Hushållsel
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
350 kr/mån
Antal personer i hushållet
1 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Välkommen till Torslanda, en kustnära stadsdel på sydvästra Hisingen med närhet till hav, natur och samhällsservice. Området erbjuder mestadels villor, radhus och bostadsrätter.
Då kommunikation från Torslanda till centrala Göteborg är smidig så är det ett stort flöde av nyinflyttade barnfamiljer. Detta gör att det erbjuds ett stort utbud av skolor och barnomsorg.

Torslandas kust erbjuder spektakulära naturupplevelser med badplatser i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Letar ni efter något mer privat så ges fina möjligheter längst kusten att bada från solvarma klippor. Trevliga vandringsleder hittar ni på många platser runt Torslanda. Sillviks naturreservat är ett stort område på 30 hektar. Naturområdet bjuder på naturupplevelser längst vidsträckta hällmarker på den en mil långa Lillebyrundan mellan Torslanda och Lilleby.

Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger Torslanda Golfklubb. En trevlig 18-hålsbana som ligger alldeles intill havet. Från Amhult tar ni er hit på 5 minuter med bil.
Ridskolor och diverse idrottsanläggningar finner ni också här.

Kommunikation

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse