Askim - Sisjön

Knapebacken 8

Alla bilder

Gaveltrea i högt fritt läge med storslagen vidsträckt vy!

3 rok 75 kvm 4 229 kr/mån

Högt upp i huset med fri sikt och privat läge hittas denna fina hörntrea, med bästa solläge i Sisjön! Ett högkvalitativ boende med härlig inglasad balkong där omtanke och finess genomsyrar minsta detalj. Underbar frihetskänsla då lägenheten ligger näst högst upp med vacker utsikt utan insyn. Här ges en vidsträckt vy mot den lummiga omgivningen och aktiviteterna runt omkring husknuten. Kvalitativt kök från Vedum som andas kvalité och hög standard med komplett maskinpark. Två stycken rofyllda sovrum samt exemplariska förvaringsmöjligheter via en tilltagen klädkammare i anslutning till hallen. Badrummet, går i sober färgskala samt den egna tvättutrustningen ger er lyx i vardagen. Bredband ingår i avgiften.

På Knapebacken bor du i ett helt nytt bostadsområde med ett högt och fint läge i Sisjön. Det nya området Sisjödal passar de flesta, både yngre och äldre. Det är även idealiskt för barnfamiljer då det finns flera förskolor och skolor, både kommunala och fristående i området och närområdet. Här finns även närheten till all tänkbar shopping i Sisjöns handelsområde, restauranger, service samt kommunikationer och gör bostaden optimal för dig med krav. Dessutom närhet till salta bad vid Askims badet, Göteborgs citykärna eller en morgonpromenad i Sisjöns naturområde eller Änggårdsbergen. Busshållplats finns alldeles intill området..

Välkommen att trivas på populära Knapebacken!

Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande,

Genom en gedigen säkerhetsdörr välkomnas du in i en rymlig hall. Garderob och hatthylla för avhängning till vänster rymmer ytterkläder och skor. Klinkergolvet i hallen övergår till ett trevligt trägolv som tillsammans med de ljusa väggarna sträcker sig vidare in i bostaden och skapar ett mycket trevligt helhetsintryck.

Fortsätter vi vidare genom hallen så öppnar sig bostaden och man möts av ett luftigt rum som fullkomligt badar i ljus. Kök, matplats och vardagsrum ligger i öppet samband vilket ger en social känsla med lättmöblerade ytor. Här stoltserar stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp till hela rummet. Vardagsrumsdelen ger plats för större soffgrupp med kompletterande möblemang. De neutrala ytskikten gör det lätt att forma sin egen prägel på denna del av bostaden.

Smakfullt kvalitetskök från Vedum med vit skåpinredning och fina detaljer så som vitt kakel, mörk bänkskiva med underlimmad diskho som ger ett stilrent intryck. Vitvaruparken består av induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, fläktkåpa, kyl och frys samt diskmaskin. Rejäl matplats för 4-8 gäster intill fönstret och balkongdörren skapar alla förutsättningar för en trevlig och lång middag tillsammans.

Härifrån nås balkongen som är inglasad vilket skapar känsla av ett eget rum och förlänger säsongen på bästa sätt. Här finns generösa ytor för social samvaro och även plats för krukor och växter. Här kan man njuta länge och väl. Fina lamellgardiner sträcker sig längst med glaspartierna.

Bostaden förfogar över två sovrum som samtliga har ett rofyllt läge. Master Bedroom har ett skyddat läge med skönt och svalt läge. Rummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord. Förvaringsmöjigheter bestående av tre garderober löser förvaringen på bästa sätt. Den andra sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Gott om plats för säng, skrivbord samt ytterliggare förvaringsmöbel för den som önskar.

Från hallen så når vi det sobra badrummet. Generöst till ytan och försett med lika estetiskt tilltalande detaljer som praktiska egenskaper. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet försett med modernt klinker i grå kulör. Utrustning som finns är handfat med underliggande kommod och ovansittande spegelskåp med belysning. Hörnduschen har svängbara väggar i klarglas. Ypperliga tvättmöjligheter via tvättmaskin torktumlare med bänk ovanför och vita vägghängda skåp. Inbyggda spotlights i taket och handdukstork är ytterligare utrustning som finns här.

Bra klädkammare med gott om plats som nås från hallen med bra struktur för klädförvaring.
Brf/BF

Förening

De tre punkthusen i Brf Sisjödal har några av de bästa placeringarna i området. Till föreningen hör adresserna: Knapebacken 4-8. Husen ligger högt vilket ger en fin utsikt från flertalet av de 75 lägenheterna. Här erbjuds ett behagligt boende, fritt från tankar på trädgårdsarbete och annat underhåll. Arkitekt Micael Ekberg på arkitektbyrån Studio Ekberg uttrycker sig såhär: ”Vi vill få husen att smälta in i naturen, där färg och form skapar både kontrast och harmoni”

Parkering

Till föreningen finns 56 st. garageplatser i ett underliggande garage samt 28 st. markparkeringsplatser(inkl. 3st. handikapp), varav 9 st. besöksparkeringar. En plats i garaget kostar 850 kr/månad och en utomhusparkering kostar 350 kr/månad.
Namn
Brf Sisjödal
Adress
Knapebacken 4-8
Byggnadsår
2019-2020
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
75 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
75 m²
Våningsplan
Våning 4 av 5. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
4 229 kr/mån
Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår värme, fiber(100/100) samt TV-paket "lagom".
Andel i föreningen
0.00925%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 8-1305
Slutpris
4 400 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019-2020
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Digital-TV via Telia. Ingår i månadsavgiften. Fiber 100/100 via Telia. Ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Föreningen innehar 18 p-platser utomhus (350 kr/månad) samt 57 garageplatser (850 kr/månad) varav 12 är anpassade för elbil (850 kr/månad).
Driftkostnader
Hushållsel
291 kr
Vatten/avlopp
83 kr
Försäkring
166 kr
Summa
540 kr/mån
Antal personer i hushållet
1 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Askim är den sydligaste av Göteborgs stadsdelar och har ca 23 400 invånare. Det är en attraktiv stadsdel för barnfamiljer. Här finns tre grundskolor, många förskolor, ett flertal föräldrakooperativ samt familjedaghem. De boende i Askim har goda förutsättningar att ägna sig åt olika fritidsaktiviteter. Det finns sim- och sporthall, med gym och rackethall. Det finns även många idrottsföreningar bl. a fotboll, innebandy, gymnastik, ridning, tennis, scouting, badminton och bordtennis. Även Friluftsfrämjandet och Hembygdsföreningen har många medlemmar.

Askim är en attraktiv stadsdel med närhet till både kust, skog och storstadens utbud. För att lära känna kustremsan, dess badplatser och smultronställen, är ett tips att cykla längs den tidigare banvallen för Säröbanan. För den som vill vandra och vistas i vackert skogs- och hedlandskap finns Sandsjöbackareservatet.

Kommunikation

I Sisjödal bor du mitt emellan stad, hav och sjö. Det råder ett lugn, trots ständig rörelse, och passar just för dig som vill ha det mesta av det bästa utan att välja bort. Härifrån går det lätt att cykla både till stan och till havet. Efter endast 25 minuter längs de fina cykelvägarna når du Linnéplatsen. Precis utanför husen finns goda kommunikationer, busslinjerna 83 och 84 kör så ofta som varje kvart i högtrafik på vardagar. Har du bil så är du direkt ute på Söderleden och kör på några minuter till E6 som tar dig söder- eller norrut.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse