Lindholmen

Karlavagnsgatan 1

Alla bilder

Nyproducerad tvåa med balkong i attraktiva Karlastaden!

2 rok 49 kvm 3 485 kr/mån

Bli en av de första att flytta in i den nyproducerade Atmosfär! Här har du möjligheten att bo i en nybyggd tvårumslägenhet i Göteborgs blomstrande stadsdel Karlastaden. Med en smart kvadratsmart planlösning skapas en öppen och luftig atmosfär, där köket smälter samman med vardagsrummet. Med imponerande 2,7 meter i takhöjd och lyxiga tillval, strömmar naturligt ljus genom de stora fönsterpartierna och skapar en härlig atmosfär i hela bostaden. Det fullt utrustade köket imponerar med sin smarta design och generösa förvaringsmöjligheter - perfekt för den moderna livsstilen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar generösa ytor perfekta för sociala sammankomster. Dessutom finns det ett stort förråd som kan användas som en praktisk klädkammare.

Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden, reser sig som en levande stadssiluett som syns på avstånd, med det imponerande 245 meter höga Karlatornet som ett karakteristiskt landmärke och granne. Just nu tar Atmosfär form, en byggnad med 17 våningar och 125 moderna, genomtänkt utformade lägenheter som rymmer alla aspekter av livet. Här bor du med tillgång till en gemensam takterrass att kunna umgås på och njuta över utsikten över älven. Karlastaden växer med bostäder, kontor, affärer, skolor, vårdcentraler, restauranger och caféer. Ett område som pulserar av liv och rörelse och som erbjuder plats för alla, oavsett om du är singel, i par eller en familj, ung eller gammal. Bara en tio minuters resa med kollektivtrafiken från Göteborgs innerstad. Här kan man leva lättsamt och bekvämt...

Beskrivning

Interiör

Stig in i en rymlig hall med klinkergolv och enhetligt vita väggar. Här möts du av en praktisk kapphylla för ytterkläder, och längre in i hallen öppnar sig en vacker 1-stav ekparkett (tillval). Förvaringsmöjligheter inkluderar hängutrymme i kapphyllan samt en garderob och ett städskåp.

Köket och vardagsrummet utgör en harmonisk öppen planlösning som badar i naturligt ljus. Marbodal-köket erbjuder ljusgrå skåpsluckor, en elegant bänkskiva i grå betong och ett laminatstänkskydd som sömlöst smälter samman med resten av köket. Maskinell utrustning inkluderar kyl, frys, ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, häll och fläkt. I den öppna ytan finns en matplats där du enkelt kan dukar upp ett långbord tack vare den luftiga planlösningen.

Vardagsrummet ger plats för en soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån nås även den härliga balkongen.

Det rymliga sovrummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande inredning, och intill finns en angränsande klädkammare för smidig förvaring.

Stort förråd i lägenheten som underlättar förvaringen, Kan även nyttjas som klädkammare.
Brf/BF

Förening

Bo i Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden, med det 245 meter höga Karlatornet som landmärke och granne. Atmosfär består av 17 våningar och 125 moderna, välplanerade och klimatsmarta lägenheter. På taket finns en gemensam takterass där man kan se ut över den nya stadsdelen. Atmosfär är designad av AML Arkitekter och byggt av Serneke och byggs enligt kraven för hållbarhetsmärkning Svanen. Inflyttning sker under hösten 2023.

Gemensamma utrymmen

Föreningen förfogar över gemensamma cykelrum och barnvagnsrum. Förråd finns i lägenheten. Eventuellt så kommer det att finnas möjlighet att hyra förråd i fastigheten.

Parkering

Under fastigheten finns det möjlighet att mot kostnad att parkera bil. Samtliga lägenheter om 3-4 rok har en garanterad garageplats. För övriga lägenheter så tillämpas kölista. Det kommer att finnas möjlighet för laddning av elbilar på området.
Namn
BRF Atmosfär i Karlastaden
Adress
Karlavagnsgatan 1
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-5672
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
125 st
Pantsättningsavgift
525 kr
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rum och kök
Boarea
49 m²
Våningsplan
Våning 5 av 17. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
3 485 kr/mån
Ingår i avgiften
Månadsavgiften är exklusive vatten, värme, hushållsel och bredband.
Andel i föreningen
0.7418%
Indirekt nettoskuldsättning
Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1404
Slutpris
3 050 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2023
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Fiber är indraget i lägenheten. Eget avtal krävs.
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Till- och frånluft med värmeväxling
Driftkostnader
Uppvärmning
296 kr
Hushållsel
254 kr
Vatten/avlopp
156 kr
Summa
706 kr/mån
Angiven driftkostnad är beräknad enligt ekonomisk plan. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.
Dokument/länkar
Område

Allmänt

På få ställen är Älvstadens vision så närvarande som i Lindholmen. Här är det möjligt för de boende, besökande och verksamma att verkligen möta vattnet. Stadsdelen sträcker ut sig längs med älven med ett lockande kajstråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen, Sannegårdshamnen och Eriksberg ligger uppradade längs Norra Älvstranden, mellan Hisingsbron och Älvsborgsbron. Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Nära Lindholmen Science Park ska Karlatornet, Nordens högsta byggnad, byggas med omgivande Karlastaden.

Kommunikation

Bra kommunala förbindelser till området. Elbusslinjerna 16 och 58 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på 10 min. Dessutom finns mängder av andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerlig.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse