Kviberg

Ingeborg Hammarskjölds Gata 50

Alla bilder

Optimal etta i expansiva Kviberg!

1.5 rok 38.5 kvm 2 529 kr/mån

I expansiva Östra Göteborg finner ni denna attraktiva enrummare med en stor balkong i söderläge. Bostaden blev färdigställd 2020 och erbjuder optimalt utnyttjande av varje kvadratmeter. Här andas nyproduktionens alla fördelar samtidigt som bostaden präglas av smakfulla färg och materialval, smarta ytor och härligt ljusflöde. Modernt kök med rostfria vitvaror, en sovalkov med gott om plats för säng och nattduksbord, samt ett vardagsrum med stora fönster och en balkong som naturligt förlänger utrymmet. På den vältilltagna balkongen kan du njuta av utomhuslivet på bästa sätt. Bostaden har även ett fullt utrustat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare, vilket gör boendet både bekvämt och praktiskt. Denna bostad är idealiskt belägen i ett expansivt område med närhet till naturområden och trevliga kvarterskrogar. Precis runt hörnet finns ett nybyggt gym och en matbutik. Bara en kort promenad bort finns Kvibergs arena, som erbjuder ett brett utbud av motionsaktiviteter, inklusive fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och vacker natur. Det är enkelt att promenera till närmaste spårvagns- och busshållplats, varifrån du når city på ungefär 10 minuter.

Beskrivning

Interiör

Denna bostad välkomnar dig med en rymlig och inbjudande hall, perfekt för avhängning vid entrén. Hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme i sina generösa garderober. De vitmålade väggarna och den vackra parkettgolvet skapar en enhetlig och stilfull atmosfär som sträcker sig genom hela bostaden.

Välplanerad kök som erbjuder en praktisk arbetsyta och gott om förvaringsmöjligheter. Det är välutrustat med högkvalitativa apparater från Siemens, inklusive inbyggd ugn, induktionsspis, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys och fläkt i rostfritt stål. Ytskikten i köket är i stilrena vita toner, med vitt kakel som stänkskydd och en gråmelerad laminatbänkskiva. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär, och här finns också gott om plats för ett matbord.

Vardagsrummet erbjuder generösa och flexibla ytor som enkelt kan möbleras för att skapa en social atmosfär. Här finns gott om plats för soffa, TV-möbel och andra möbler, vilket gör det till en perfekt plats att samla nära och kära. Dessutom har vardagsrummet direkt tillgång till en härlig balkong som blir en förlängning av bostaden under de varma dagarna. Balkongen erbjuder tillräckligt med utrymme för loungemöbler och en elektrisk grill, så att du kan njuta av utomhuslivet på bästa sätt.

Sovalkoven, med tillräckligt med utrymme för säng och nattduksbord, har en naturlig placering intill väggen. Här finns även möjlighet att sätta upp gardiner för att skapa en avskiljning mellan sovalkoven och vardagsrummet.

Badrummet är helkaklat med grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns en utrustning som inkluderar dusch, WC, handfat och spegelskåp. Dessutom finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsyta med väggskåp för bra förvaring.
Brf/BF

Förening

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 56 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2019. Till föreningen hör adresserna: Ingeborg Hammarskjölds Gata 46, 48, 50, 52. Föreningen köpte fastigheten 2020
Namn
BRF Ängsvädden i Kviberg
Adress
Ingeborg Hammarskjölds Gata 50
Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-4912
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
56 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Fakta

Om bostaden

Antal rum
1.5 rum och kök
Boarea
38.5 m²
Våningsplan
Våning 2 av 4. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
2 529 kr/mån
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, kallvatten. Hushållsel och varmvatten debiteras i avgiften med ett schablonbelopp som sedan stäms av mot faktisk förbrukning med tre månaders eftersläpning. Obligatoriskt tillägg om 180kr för TV/Bredband/Telefon tillkommer.
Andel i föreningen
1.42721%
Indirekt nettoskuldsättning
569 475 kr.
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 33A-1202
Slutpris
1 950 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2020

Parkering

Ja
Driftkostnader
Hushållsel
180 kr
Vatten/avlopp
180 kr
Försäkring
100 kr
Summa
460 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och är ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns härflera olika verksamheter, bland annat utbildningar, ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad. Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.

Kommunikation

Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 20 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 10 minuter.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse