Hovås

Gunviken 8A

Alla bilder

Spektakulär bostad med magisk uteplats i skärgårdsmiljö!

2 rok 61 kvm 2 925 kr/mån

Med ett underbart havsnära läge i Brottkärr, nära Amundön Marina erbjuds denna högkvalitativa lägenhet signerad Herlitz Properties. Boendet utmärks av nytänkande arkitektur och exklusiv design, påkostade materialval, rejäla fönsterpartier och öppna luftiga ytor som bidrar med härligt ljusspel. Högklassigt kök från italienska Arrital med en gedigen köksö ligger i öppet plan med vardagsrummet och blir en given plats för samvaro och umgänge. Den ljuvliga terrassen om hela 50 kvm förlänger boende ytan under årets varma dagar, med egen trädgård där du kan blicka ut mot småbåtshamnen. Här finns gott om plats för loungedel samt matplats och grillplats. Här finns även en utedusch så man kan svalka av sig i. Addera därtill ett rejält sovrum, walk in closet, och ett helkaklat smakfullt badrum. Egen tvättutrustning i hallen finns att tillgå som förenklar de vardagliga bestyren. Hela bostaden har vattenburen golvvärme via bergvärme. Tillhörande p-platser i anslutning, varav en med elbils-laddare.

Brf Gunviken nr1 har ett idylliskt läge med sin påtagliga närhet till Amundön och badplatser vid havet. Här bor du i en skön maritim miljö med bad- och båtliv, friluftsområden, tennis, golf och kommunikationer strax intill. Butiker, restauranger, skolor och service har du på bekvämt avstånd i expansiva Nya Hovås. Direkta förbindelser med expressbuss tar er in till Göteborgs citykärna. Läs mer om projektet på https://nyproduktion.balder.se/projekt/hovas-hojd/

Detta är en bostad som måste upplevas!

Beskrivning

Interiör

Denna pärla till bostad disponeras enligt följande;

I den inbjudande entréhallen möts vi av en öppenhet med flödande dagsljus. Praktiskt klinkergolv och plats för ytterkläderna i en välinredd garderob. Generös förvaring i form av klädkammare samt plats för garderober. Genomgående ljuslackad enstavsparkett, färgskalan är vackert behaglig och kommer från Farrow & Ball, beslagen från Buster + Punsch. Hela bostaden har vattenburen golvvärme via bergvärme.

Från hallen så nås det både kök och vardagsrum som är utformat med social och öppen planlösning, vilket generar gott om rymd och borgar för många stunder tillsammans med nära & kära. Här kan man ha koll på kocken vid köksön, som med fördel också kan användas både som frukost och bufféplats. Köksdelen, komplett utrustad från från italienska Arrital har gott om arbetsytor i silestone. Den maskinella utrustningen från Siemens utgörs av induktionshäll, varmluftsugn/mikro, vinkyl och vägghängd fläktkåpa. Allt i rostfritt. Diskmaskinen snyggt integrerad.

Bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt är vardagsrummet. Här slås man genast av den öppna planlösningen mot köket och det rikliga ljusinflödet. Gott om plats för både större soffgrupp med tillhörande möblemang och ett större matsalsbord. Ljusinsläpp från två olika vinklar bidrar med ljus och rymd till rummet.

Från allrummet så nås bostadens terrass om hela 50 kvm i härligt solläge från morgon till sen kväll. Härifrån kan du njuta av middagen samtidigt som du blickar ut mot havet och båtlivet i hamnen. Ett större bord med stolar samt loungedel får plats på terrassen utan att det känns trångt. Tack vare markiser kan ni även sitta här när solen gassar under varma sommardagar.

Ni förfogar över ett sovrum. Här kan man njuta av ett rofyllt och insysnskyddat läge. Två stora fönster släpper in ljuset och rummet rymmer enkelt större säng och tillhörande möblemang.

Exklusivt badrum med italiensk granitkeramik i stort format på golv och vägg. Det är utrustat med ett handfat och ovansittande spegel samt en praktisk avställningsyta. Här finns också dusch med en praktisk glasvägg, handukkstork, wc och komfortvärme i golvet. Precis intill badrummet är tvättmaskin och torktumlare placerade.
Brf/BF

Förening

Bostadsrättsföreningen äger och förvaltar en fastighet, Göteborg Brottkärr 1:133. Fastigheten består av två huskroppar, A och B, med totalt 5 lägenheter. I övrigt finns källarplan i huskropp A med teknikutrymme och förråd.
Styrelsen arbetar för att upprätthålla värdet på samtliga bostäder genom en välskött förening med god ekonomi och förhållandevis låga månadskostnader.

Gemensamma utrymmen

Cykel- och barnlvagnsförråd. Teknikrum. Förråd i källarplan. Trapphus.
Namn
Brf Gunviken nr1
Adress
Gunviken 8
Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
Treplanshus med källare
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-4933
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
5 st
Fakta

Om bostaden

Antal rum
2 rum och kök
Boarea
61 m²
Våningsplan
Våning 1 av 2. Hiss finns.
Månadsavgift
2 925 kr/mån
Ingår i avgiften
inkl värme, VA
Andel i föreningen
12.6033%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1
Slutpris
4 795 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Treplanshus med källare
Byggnadsår
2020
Äger föreningen marken?
Ja
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft

Renoveringar

2021 Vinkyl 2021Utbyggnad av altan samt installation av markis. 2021 Laddbox till bil

Tomtarea

200 m². Trädgård.

Tomtarea

200 m²

Parkering

Ja

Uteplats

Stort tralldäck på 50 kvm i söderläge med markis
Driftkostnader
Hushållsel
500 kr
Försäkring
140 kr
Summa
640 kr/mån
Antal personer i hushållet
2 st
Dokument/länkar
Område

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse