Johanneberg - Almedal

Grafiska vägen 4C

Alla bilder

Top floor, nyproducerad trea med rymlig balkong i sydvästläge och imponerande utsikt!

3 rok 71 kvm 5 356 kr/mån

Högst upp i huset, finner du denna nyproducerade trea med föreningens mest magnifika utsikt över Göteborg. Den enastående stora och insynsskyddade balkongen, med sina 12 kvadratmeter, ger dig en fantastisk fri utsikt och sol från ca 11.00 till solnedgång. Här presenteras en öppen och inbjudande planlösning som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en luftig och trivsam atmosfär i hela bostaden. Genomgående finns mattlackad och vitpigmenterad 3-stavsparkett i ek samt ljusa väggar i alla rum. Ett elegant kök i en behaglig grön kulör från Marbodal med moderna tillval är en framträdande detalj i detta välplanerade hem. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare bidrar till en bekväm vardag. Bostaden är ansluten till Skanska SmartHem vilket möjliggör att du kan styra bl.a. dina eluttag och dörrlås samt få notiser om brandvarnare via en mobilapp. Du kan låsa och låsa upp dörren via mobil från vart som helst i världen. På den nionde våningen finner du föreningens stora, gemensamma takterrass, som är tillgänglig för bokning utan extra kostnad. Här kan du koppla av under solens strålar och avnjuta den imponerande panoramavyen. Föreningen håller just nu på att ta in intresseanmälningar från medlemmarna gällande inglasning av balkong som kommer att erbjudas inför nästa år. Denna lägenhet har allt du kan önska dig och är redo att bli ditt drömboende!..

Nyckelfri säkerhetsdörr som är installerat med Yale Doorman, inbyggd högtalare i badrumskommoden, köksinredning i grönt och det påkostade golvet i vitpigmenterad ask är bara några av tillvalspaketet kallat "First Edition".

I attraktiva Almedal bor men inom gångavstånd till Ica Maxi, Willys, Nordic Wellness, restauranger, vårdcentraler och skolor. Spårvagnen utanför tar er till Korsvägen som Mölndals centrum under 5 minuter. Naturområden så som Delsjön och Safjället erbjuder till ett aktivt naturnära liv.

Beskrivning

Interiör

Bostaden disponeras enligt nedan:

När ni kliver in i denna välkomnande hall möts ni av en funktionell entré med gott om utrymme för att hänga av er och praktiska förvaringslösningar i två rymliga garderober. Väggarna är målade i en enhetlig vit nyans som harmoniserar med hela bostadens inredning. På golvet ligger en mattlackad ekparkett som skapar en elegant atmosfär. Dimbara spotlights i taket..

Ett par steg in i bostaden möts ni av öppna sociala ytor där kök och vardagsrum smälter samman. I vardagsrummet finns gott om plats för en bekväm soffhörna med lämpliga möbler och även utrymme för ett matsalsbord som rymmer flera personer. Här kan ni njuta av rikligt dagsljus som flödar in genom de stora fönstren och har tillgång till en balkong i soligt sydvästläge som tillhör bostaden.

Balkongen utgör en stor del av lägenheten då den erbjuder magnifik utsikt och många soltimmar. Dess 12 kvm disponeras väl och här kan ni verkligen njuta av både festliga middagar som lugna soltimmar.

Det noggrant utvalda köket är en del av Marbodals Malevik-serie och är utformat med gröna köksluckor, svarta handtag och en laminatbänkskiva i Delaware Stone. Det har även blivit uppgraderat med extra funktioner, inklusive diskho från Intra Frame FR 60SX, en högkvalitativ MORA köksblandare och ett elegant stänkskydd i blank vit kakel. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror, såsom en induktionshäll, en integrerad kyl och frys i full höjd, inbyggnadsmikro och en självrengörande inbyggnadsugn i svart/rostfri design, samt en praktisk diskmaskin.

Det generösa huvudsovrummet erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng och därtill passande sängbord. För att tillgodose dina förvaringsbehov finns rymliga garderober med spegelskjutdörrar tillgängliga inrett med komplett pelly-system.

Det mindre sovrummet i bostaden är mångsidigt och kan enkelt anpassas som ett barnrum med plats för en säng och ett skrivbordshörn, eller som ett praktiskt kontor. Du har gott om förvaringsutrymme tillgängligt med en garderob.

Ett oerhört vackert badrum, vars alla detaljer har valts med omsorg. På golvet har vi elegant ljusgrå klinker i Kustgranit, medan väggarna pryds av en mjukt vitgrå matt kakel i Gryning. Badrummets inredning omfattar en stilfull handfat med en robust kommod i Grand Solid, Still grey. Här finner du också ett ljudsystem för kommoden, en spegel, tvättmaskin, torktumlare, en praktisk handdukstork, ett väggskåp och ett takduschpaket av modellen Mora MMIX.
Brf/BF

Förening

Brf Plånet äger fastigheten Kallebäck 2:14 med adress Grafiska vägen 4C och 6A. Föreningen består av ett punkthus i 15 plan varav 13 bostadsplan. Brf Plånet, består av totalt 130 lägenheter fördelat 1-3 rum och kök. Huset har 15 plan varav 13 bostadsplan. Projektet är Svanenmärkt och Skanskas ambition är därmed att uppfylla Svanens krav på materialval och byggprocess. Detta innebär snålspolande kranar, energieffektiva fönster, fjärrvärme, solceller på taket, etc. Stor vikt är lagd på vilka material som används under byggprocessen.

Gemensamma utrymmen

På våning nio har föreningen en stor gemensam takterrass (ca 100 kvm) med magisk utsikt som föreningens medlemmar få nyttja. I anslutning precis innan man går ut till terrassen finns även ett kök.

Föreningen har bil- samt cykelpool med servicestation inkluderande cykeltvätt, pump samt utrymme att meka.
Timpris 10 kr/h för elcyklar och 15 kr/h för lastcykel. 1 timma bjuder föreningen på.

Förråd
Beroende på vilken lägenhet man köper så finns det ett separat lägenhetsförråd i huset eller inne i lägenheten.

Parkering

Föreningen har tillgång till 39 platser varav en handikapparkering. 18 platser i kvarterets garage varav en handikapparkering och 21 garageplatser i externt P-hus. Kostnad för att hyra en plats i kvarterets garage är 1 570kr/mån, 1 770kr/mån med el samt 1 570kr/mån i det externa P-huset. För närvarande är det ingen/mycket kort kö.

Renoveringar

Då fastigheten är nybyggd finns inga renoveringar inplanerade i nuläget.
Namn
Brf Plånet
Adress
Grafiska vägen 4C
Byggnadsår
2022
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-0728
Föreningens ekonomi
Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC. Fastighetens amortering på det rörliga lånet pausas under år 2023; men kompenseras genom upptrappad amortering från 2024. För mer information om föreningens ekonomi se ekonomiskplan samt årsredovisning.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
130 st
Antal lokaler
1 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Föreningen godkänner delat ägande mellan föräldrar och barn med minsta andel 10%.
Gårdsplats
Innergården delas med Bfr Stickan samt två hyresfastigheter. Här erbjuds flertalet cykelplatser, bland annat på den gemensamma gården samt barnvagnsrum samt ett låst och isolerat cykelrum. Utrymme för sophantering och återvinning finns på gatuplan.
Fakta

Om bostaden

Budgivning pågår
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
71 m²
Våningsplan
Våning 8 av 12. Hiss finns.
Balkong
Ja
Månadsavgift
5 356 kr/mån
Ingår i avgiften
I avgiften ingår värme, kallvatten. Obligatoriskt tillägg för TV/bredband/telefoni om 110 kr/mån tillkommer. Uppvärmning av tappvarmvatten och hushållsel tillkommer utefter uppmätning av individuell förbrukning..
Andel i föreningen
1.0962%
Upplåtelseform
Bostadsrätt, lghnr 1802
Slutpris
3 760 000 kr

Om fastigheten

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2022
Äger föreningen marken?
Ja
TV/bredband
Föreningen har en gruppanslutning för Tv, bredband och telefoni genom Telenor.
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme

Parkering

Ja

Uteplats

Rymling balkong om 12 kvm i bästa sydvästläge
Driftkostnader
Hushållsel
150 kr
Vatten/avlopp
88 kr
Försäkring
145 kr
Summa
383 kr/mån
Antal personer i hushållet
3 st
Dokument/länkar
Område

Allmänt

Almedal är en del av en ny, framväxande stadsdel, kallad Södra Centrum – ett levande kvarter med en skön mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. I takt med att staden utvecklas och byggs ut, blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Inom några år beräknas området ha fått 2500 fler bostäder, vilket även skapar behov av fler nya butiker, caféer och restauranger. Längs med Mölndalsån planeras ett grönt och lummigt promenadstråk, med små gångbroar och sittplatser. Kort sagt – ett område för en aktiv storstadsmänniska, som prioriterar livskvalitet, harmoni och en enkel vardag.

Kommunikation

Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Spårvagn 2 och 4 trafikerar frekvent närmaste hållplats Almedal och tar Dig snabbt till stadens puls eller mot centrala Mölndal.

Ansvarig mäklare

Pedram Ebad Fastighetsmäklare, Civilekonom 070-967 84 98 [email protected]

anmäl intresse